Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 23

Θέμα: Δυναμομετρηση σειρας 1!!!

Περιοχή
    Athens-Τrikala
    Rides
    1

Προεπιλογή Δυναμομετρηση σειρας 1!!!

Με αφορμη το dyno-day που πραγματοποιηθηκε προσφατα,σκεφτηκα να συγκεντρωθουν αποτελεσματα δυναμομετρησεων της σειρας 1 και συμφωνα με τι αλλαγες-μετατροπες εχουν προκυψει αυτα,να γινουν συγκρισεις σε σχεση με πριν κ μετα,αναφεροντας λεπτομερειες βελτιωσεων-μετατροπων.

Λοιπον,ξεκιναω πρωτος.
    Η πρωτη προσπαθεια να αλλαξω λιγο την εξαγωγη του ασσου μου,116i,με θεωρητικη ιπποδυναμη στροφαλου 122 αλογα,ηταν να αλλαξω το μεσαιο κ το τελικο καζανι.
    Κατεληξα σε χειροποιητα,το μεσαιο το πηρα ελαφρως μεταχειρισμενο απο εναν φιλο μου,χωρις να γνωριζω τις ακριβεις διαστασεις του,οπτικα φαινοταν οτι ηταν μια χαρα για τη σωληνα που εχει το δικο μου,ενω το τελικο φτιαχτηκε ακριβως για το αυτ/το μου.
    Στην πρωτη δυναμομετρηση που εγινε ειχα τα παρακατω αποτελεσματα οπως φαινονται στο πρωτο διαγραμμα απο αριστερα.
    Απογοητευμενος και προσπαθωντας να βρω τι φταιει για την απωλεια ροπης και συγχρονως ιπποδυναμης,ανακαλυψα οτι το μεσαιο καζανι ηταν 48αρι με διογκωμενα ακρα για να μπει στο προηγουμενο αυτ/το,ενω η σωληνα του δικου μου ειναι 60αρα,με αποτελεσμα τα καυσαερια να μην φευγουν,κ το αυτ/το να ειναι "πνιγμενο"!!!
    Αλλαξα το μεσαιο με 60αρι καζανι,η διαφορα στο δρομο αισθητη,αλλα ηθελα να δω τελικα αν οντως βελτιωθηκε η ροπη κ κατα ποσο,γι'αυτο πηγα σημερα για δυναμομετρηση στο ιδιο δυναμομετρο κ ειδα οτι η κατασταση βελτιωθηκε,οπως βλεπετε κ εσεις στο δευτερο διαγραμμα,πραγμα που με χαροποιησε καθοτι διορθωθηκε αρκετα το προβληματακι της ροπης,οσον αφορα τα νουμερα της πραγματικης ιπποδυναμης δεν με απασχολουν τοσο,μια γενικη ιδεα πλεον υπαρχει...
    Attached Images Attached Images
    Ι donut understeer...

2. The Following 9 Users Say Thank You to Nick bmwlover For This Useful Post:

deepBLUE (03-03-10), halkida116mpack (04-11-10), NickE60 (03-03-10), nikos1400 (29-11-10), Panos 316T (04-11-10), skandalis447 (03-03-10), Snoo (28-07-10), stratos (04-03-10), z3 2.2 (03-03-10)

Περιοχή
    Λευκαδα
    Rides
    5

Προεπιλογή

ευχαριστουμε για την ενημερωση νικολα....

χαιρομαι που ''βρηκες'' και ''εφτιαξες'' το θεμα με το αυτοκινητο σου....!

αντε να αρχιζουν τα μπαξιματα τωρα...!
    ...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!

Rides
    1

Προεπιλογή

Μπράβο ρε Νικολάκη!!

Περιοχή
    Athens-Τrikala
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bmw330vasilis Εμφάνιση μηνυμάτων
    ευχαριστουμε για την ενημερωση νικολα....

χαιρομαι που ''βρηκες'' και ''εφτιαξες'' το θεμα με το αυτοκινητο σου....!

αντε να αρχιζουν τα μπαξιματα τωρα...!
    Βασιλη,μονος μου δεν θα το εβρισκα,κ σου εξηγησα τον λογο,χαρη στις κινησεις που εγιναν,τη βοηθεια των φιλων,κ ολων των ατομων που εμπλεχτηκαν στην ολη ιστορια εγινε.
    Παντως πραγματικα "χαλαρωσα" τωρα,τωρα μπηκα σε αλλη "πριζα"...
    Ι donut understeer...

Περιοχή
    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Hρεμησες τωρα? χαχα
    Τωρα που εκλεισες και τη "τρυπα" στη ροπη σου παμε γι αλλα!!!
    "ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)

Rides
    0

Προεπιλογή

Εγω παιδια τοσο καιρο φωναζω πως δεν εφταιγε το δυναμομετρο για το συγκεκριμενο αυτοκινητο...Ιδιως το συγκεκριμενο δυναμομετρο,επειδη ειναι φρενου,δλδ ρυθμισεως,εχει εξαιρετικη επαναληψημοτιτα στα αποτελεσματα του με πολυ μικρες αποκλισεις απο μετρηση με μετρηση,σε σχεση με αλλα αδρανειακου τυπου...Χαιρομαι Νικο που βρηκες κατι χαμενο...
    Understeer is when you hit the wall with the front of the car
    Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car.
    Horsepower is how fast you hit the wall,
    Torque is how far you take the wall with you.

Περιοχή
    πειραιας
    Rides
    0

Προεπιλογή

νικο πολυ καλυτερες οι καμπυλες!

Περιοχή
    Kορυδαλλος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Φίλοι μου το συγκεκριμένο δυναμόμετρο σαν εργαλείο μπορεί να είναι καλό η το καλύτερο που υπάρχει αυτοί όμως που το δουλεύουν είναι μεγάλα λαμόγια για να μη πω τίποτα πιο βαρύ….. δεν τους εμπιστεύομαι ότι και να μου πουν δεν ξέρω αν είναι από εδώ μέσα στο forum αλλά τα αλόγα δεν είναι στραγάλια ούτε κουκιά όπως έλεγαν και οι αρχαίοι πρόγονοί μας τους προκαλώ σε ότι συζήτηση θέλουν κρίμα που είναι και κοντά στη περιοχή μου.
    Στο φίλο μας Νίκο θα έλεγα μη πιστεύεις τίποτα από ότι σου λένε μπορούν να στο βγάλουν 150 hp από εκεί πανω…..και μαύρα χωρίς απόδειξη ..!!!! μακρια.

Περιοχή
    Πειραιας - Μηλος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αντρεα νομιζα πως το θεμα εχει λυθει !!
    Παμε για δευτερο γυρο?
    Οχι δεν ειναι απο το φορουμ οι ανθρωποι που μας εκαναν τη δυναμομετρηση και μεις στη δυναμομετρηση τους γνωρισαμε.
    Το δυναμομετρο μας το κανονισε ο Δημητρης και τον ευχαριστουμε για αλλη μια φορα γι αυτο.
    Αλλα ακομα και απο δω να ηταν θα πρεπει να καταλαβεις πως το Fans ουδεμια ευθυνη φερει για τις οποιες συναλλαγες-συνεργασιες μεταξυ των μελων του ειτε ειναι απλα μελη ειτε ειναι μελη βελτιωτες -εμποροι η οτι αλλο.
    Το Fans ειναι απλα ενας χωρος φιλοξενιας για μελη που αγαπουν την αυτοκινηση.
    Σε παρακαλω αν θες να πεις και να συζητησεις το οποιο θεμα μαζι τους καλυτερα να πας απο κει μια και ειναι κοντα σου να τους τα πεις.
    Παρακαλω το θεμα να μην συνεχιστει με τετοιου ειδους χαρακτηρισμους.
    Δεν υπαρχει λογος να απολογουμαστε οι του Fans για τις οποιες συνεργασιες αλλα και συμπεριφορες (καλες-κακες) σε κανενα.
    Φιλικα παντα !!
    www.deepbluebeachbar.com

Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
    360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
    ************** Click on the link: ****************
    https://www.paliochori.com/vt/deepblue

Instagram

11. The Following User Says Thank You to deepBLUE For This Useful Post:

Kostas_1 (04-03-10)

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 330compressor Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φίλοι μου το συγκεκριμένο δυναμόμετρο σαν εργαλείο μπορεί να είναι καλό η το καλύτερο που υπάρχει αυτοί όμως που το δουλεύουν είναι μεγάλα λαμόγια για να μη πω τίποτα πιο βαρύ….. δεν τους εμπιστεύομαι ότι και να μου πουν δεν ξέρω αν είναι από εδώ μέσα στο forum.....
    Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς με αυτό, θα ήθελα πάντως να σε ενημερώσω ότι το φόρουμ δεν έχει καμία σχέση με τους χειριστές του δυναμόμετρου, δεν είναι μέλη, ούτε και φίλοι και καλό θα ήταν τα όποια παράπονα ή υποψίες έχεις να πήγαινες να τους τα εκφράσεις προσωπικά και να μας πεις ποια ακριβώς ήταν αυτά και τι σου απάντησαν οι ίδιοι.

Φήμες ή υποθέσεις δεν κάνουν καλό ούτε σε εσένα, ούτε στους χειριστές του δυναμόμετρου και επειδή ακριβώς κανένας, ακόμη και να θέλει, δεν μπορεί να τους εκπροσωπήσει, δημιουργείται σύγχυση στα μέλη του φόρουμ (γιατί βάζουν στο μυαλό τους όλες τις πιθανότητες, ακόμα και την πιθανότητα της σκόπιμης παρέμβασης) κάτι που δεν βοηθά καθόλου

13. The Following 2 Users Say Thank You to NickE60 For This Useful Post:

deepBLUE (03-03-10), Kostas_1 (04-03-10)

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP