Πλέον στο μουντιάλ περάσαμε στους 16...
Για ψηφίστε για νικητή μουντιάλ...Nα δούμε ποιός θα πέσει μέσα...
![]()
![]()
Oι ομάδες που προκρίνονται απο τους ομίλους είναι οι παρακάτω:
Πλέον στο μουντιάλ περάσαμε στους 16...
Για ψηφίστε για νικητή μουντιάλ...Nα δούμε ποιός θα πέσει μέσα...
![]()
![]()
Oι ομάδες που προκρίνονται απο τους ομίλους είναι οι παρακάτω:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 25-06-10 στις 23:52
Οι αγώνες στους 16
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 25-06-10 στις 23:52
+1 στον Μαραντόνα...![]()
Mισω,απεχθανομαι,σιχαινομα τον υπεροπτη Μαραντονα(παντα θεωρουσα Πελε κλασεεις ανωτερο και πιο ολοκληρωμενο παιχτη και ας παιζαν σε αλλες εποχες) αλλα λατρευωμαγαπω,σεβομαι και θαυμαζω Lionel Messi!!!Πιστευω πως η Αργεντινη ακομα και χωρις προπονητη εχει παιχτες που μπορουν με την κλαση τους και την μαγκια τους να κερδισουν μονοι τους ετσι ανοργανωτοι που τους εχει ο αλλος..Υποστηριζω Αργεντινη λογω Μessi
Αν οι Ελληνες αποκτήσουν μόρφωση και ενότητα, αλίμονό μας.
ΟΥΙΣΤΟΝ ΤΣΩΡΤΣΙΛ
Vasilis (26-06-10)
εγω λεω παλι παιδια οτι η Ισπανια ειναι αυτην που θα το παρει![]()
Ελλαδα!!!
+1
μπουχαχαχαχα
football is coming home ENGLAND !!!![]()
Λογο φανελας και σταθεροτητας διαλεγω Brazil.Τους αλλους δεν τους πολυβλεπω, θεωρω οτι η Αργεντινη στην αμυνα δεν ειναι τοσο καλη ωστε να αντεξει....![]()
απο τον πρωτο γυρο...θεωρω οτι ξεχωρισαν ..
α) Αργεντινη,,οπου δεν ειχε βεβαια καποιους δυσκολους αντιπαλους...οποτε δεν την ειδαμε στα δυσκολα
β) βραζιλια...κλασσικη δυναμη...αλλα και παλι....μακρυα απο τον καλο της εαυτο
γ) ισπανια...υπολογισιμη δυναμη....σχετικα σταθερη...με καλο συνολο και γκολτσιδες.
δ) πορτογαλια....θεωρω οτι διαθετει ενα πολυ καλο συνολο..που αμα βρεθει σε καλη μερα κοντραρει τους προαναφερομενους
απο τα αουτσαιντερ,,,μου αρεσε η ιαπωνια...μια πολυ γρηγορη ομαδα..με καλη τεχνικη παθος για διακριση...και πανω απο ολα αφταστη φυσικη κατασταση...υπερτερει ολων σε αυτον το τομεα...
αν το επαιζα ομως, σαν στοιχημα...και για να ξεφυγω απο τα καθιερωμενα...και να εχουμε και μια καλη αποδοση...προσωπικα θα επαιζα...ολλανδια..μια δυναμη του χωρου,..ναι μεν σχετικα ξεπεσμενη...αλλα παντα υπολογισιμη....και με καλες μοναδες...!
βεβαια..ως πιο πιθανη διεκδικητρια του τιτλου θεωρω τις ισπανια-πορτογαλια
Eγω περισσότερο απο κάποιον νικητή, θέλω να δω τελικό Αργεντινή - Βραζιλία