Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 18

Θέμα: Εξατμιση και εγκατασταση aem wideband

Περιοχή
    Κοζανη
    Rides
    1

Προεπιλογή Εξατμιση και εγκατασταση aem wideband

Καλησπερα στην ομαδα,εχω ενα bmw e46 ci 330 με κινητηρα m54b30,θελω να ελευθερωσω λιγο την εξατμιση και να τοποθετησω το wideband οργανακι της aem που εχω γιατι μελοντικα θα παω για compressor και απο την στιγμη που το εχω, λεω να τα κανω τωρα ολα μαζι.Εχω ακουσει αρκετες γνωμες και εκει που καταληγω εγω ειναι χταποδια απο ε36 μ3,καταλυτες απο ε46 μ3 και χειροποιητο ολο το αλλο κομματι μεχρι τελικο.Οι ερωτησεις που εχω ειναι οι εξης, για το οργανακι μου ειπαν οτι για να μπορεσω να παρω και απο τους 6 κυλινδρους το μιγμα(οσο γινετε), θα πρεπει να κανω ενα Χ pipe ακριβως μετα τα χταποδια στην ενωση με τους καταλυτες. Ειναι σωστο αυτο που μου ειπαν η θα χασω σε αποδοση???Και η εξατμιση που θελω να κανω ειναι καλη επιλογη για χρηση compressor στο μελον η θα χρειαστει να την αλλαξω μετα...

Rides
    1

Προεπιλογή

Λοιπόν φίλε μου έχουμε και λέμε.......χταπόδι superspint ,καταλύτες HJS, μεσαίο και τελικό καζανάκι και σωλήνες φ54. Ολα τα υπόλοιπα που είπες, αστα για κάποιους που θέλουν να ταλαιπωρηθούν. Θα χρειαστείς επίσης και εκκεντροφόρους. Όσον αφορά το wideband μπορείς να πάρεις ένδειξη πριν και μετά τους καταλύτες......ενδεικτικά πάντοτε διότι τα οργανάκια αυτά δεν λένε πάντα την αλήθεια! Ένα κατακλείδι αφού θα βάλεις κομπρεσορα, να βάλεις και το χέρι στη τσέπη και να προχωρήσεις σωστά!

3. The Following 5 Users Say Thank You to Kostas Maras For This Useful Post:

BILL007 (08-06-16), deepBLUE (08-06-16), diosak (08-06-16), mormon (08-06-16), Vassilis ///M (07-06-16)

Rides
    0

Προεπιλογή

τα χταπόδια του ε36 Μ3 δεν μπαινουν.αν θες να δοκιμασεις ένα σχετικα οικονομικο set up μπορεις να βαλεις μεταχειρισμένα χταπόδια γνησια από ε36 320-25-28(είναι ιδια) γυρω στα 90 ευρω,καταλυτες magnaflow 200αρηδες γυρω στα 250 ευρω από ebay.de και να βαλεις ένα επωνυμο τελικο.το ειχε κανει το μελος zaharias και αν ψαξεις θα βρεις περισσοτερες πληροφοριες στο φορουμ.

5. The Following User Says Thank You to dark knight For This Useful Post:

BILL007 (08-06-16)

Περιοχή
    Κοζανη
    Rides
    1

Προεπιλογή

Καλημερα,ευχαριστω παιδια για το ενδιαφερον σας,dark knight χθες εκατσα και διαβασα για το project του zaharias και μου αρεσε η ιδεα,αλλα και ο ηχος που βγαζει το αυτοκινητο...Kostas Maras εχεις δικιο,η καλυτερη επιλογη ειναι αυτη, χωρις να μπλεκεις με κοψε ραψε,αλλα ειναι τεραστια η διαφορα χρηματων και δεν ξερω αν ειναι και τοσο τεραστια η διαφορα αποδοσης με μια custom εξατμιση που θελω να κανω.Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω και θελω να μου πει αν το εχει κανει κανενας ειναι για το wideband, πως θα μπορεσω να παρω ενδειξη και απο τους 6 κυλινδρους απο την στιγμη που εχει διπλη εξατμιση???

Περιοχή
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    Rides
    1

Προεπιλογή

φιλε στον ιδιο κινητηρα με κομπρεσερ εγω προσωπκα εχω δυο aem wideband ενα για καθε τριαδα. Επισης υπαρχει κ η λυση της innovate η οποια δινει ενα οργανο με δυο αισθητηρες λαμδα.
    https://www.innovatemotorsports.com/products/dlg1.php

8. The Following 3 Users Say Thank You to mormon For This Useful Post:

BILL007 (08-06-16), kplc16 (09-06-16), wheelman (08-06-16)

Περιοχή
    Κοζανη
    Rides
    1

Προεπιλογή

Και εγω μαλον θα αγορασω ενα ακομη aem γιατι ηδη εχω το ενα,απλα ελεγα μηπως απο τα χταποδια στην ενωση με το δευτερο κομματι της εξατμισης εκανα ενα χ pipe και το τοποθετουσα εκει

Περιοχή
    Πειραιας - Μηλος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο zym_e46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και εγω μαλον θα αγορασω ενα ακομη aem γιατι ηδη εχω το ενα,απλα ελεγα μηπως απο τα χταποδια στην ενωση με το δευτερο κομματι της εξατμισης εκανα ενα χ pipe και το τοποθετουσα εκει
    Αν θες να δεις αλογα ξεκινα με τον κομπρεσορα και μετα χτιζε.
    Με το κομπρεσερ θα δεις ουσιαστικη δυναμη,εκτος και αν εχεις τα χρηματα να κανεις ολα μαζι τα μπαξιματα
    www.deepbluebeachbar.com

Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
    360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
    ************** Click on the link: ****************
    https://www.paliochori.com/vt/deepblue

Instagram

11. The Following 2 Users Say Thank You to deepBLUE For This Useful Post:

A8hnaios (08-06-16), Kostas Maras (08-06-16)

Περιοχή
    Κοζανη
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εκτος απο την εξατμιση δεν θα κανω τιποτα αλλο μεχρι να παρω τον κομπρεσορα, επειδη ομως εχω το wideband και βρηκα και χταποδια τελικα απο m52b28 σε καλη τιμη ειναι ευκαιρια να τα κανω τωρα για να τελειωνω με το θεμα εξατμιση,το μονο θεμα που με απασχολει ειναι αν κανω x pipe φτιαχτο μετα τα χταποδια στην ενωση με το επομενο κομματι για να βαλω εκει το wideband και να μην χρειαστει να βαλω δυο αισθητηρες θα δουλεψει καλα η εξατμιση η θα χασω σε αποδοση...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη zym_e46 : 08-06-16 στις 15:44

Περιοχή
    Πειραιας - Μηλος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Υπάρχουν αρκετές αναφορές στο φόρουμ για το θέμα ρίξε μια ματιά.
    www.deepbluebeachbar.com

Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
    360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
    ************** Click on the link: ****************
    https://www.paliochori.com/vt/deepblue

Instagram

Περιοχή
    Κοζανη
    Rides
    1

Προεπιλογή

προσπαθω να βρω αλλα επειδη ειμαι καινουργιος στο forum δεν μπορω να βρω αναφορες για το θεμα που με ενδιαφερει,αν καποιος γνωριζει αν μπορει ας μου στειλει το link ευχαριστω.....

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP