Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 3 από 3

Θέμα: Ε90 Ν46Β20 maf

Περιοχή
    Αθηνα
    Rides
    1

Προεπιλογή Ε90 Ν46Β20 maf

εδω και αρκετα μεγαλο χρονικο διαστημα τα διαφορα προγραμματακια που διαθετω ΔΕΝ διαβαζουν τιμες μαφ (torque pro, dis, inpa, carly).
    ειμαι αρκετα σιγουρος οτι πριν πολυ καιρο μπορουσα και εβλεπα τιμες στο τορκ προ στο κινητο μου...με ολα αυτα τα προγραμματα παντως εχω δει τιμες μαφ σε αλλα bimmers αλλα ολα αυτα ειναι διαφορετικα μοντελα και διαφορετικοι κινητηρες.
    μπορει καποιος φιλος με ιδιο οχημα με το δικο μου να μου πει εαν μπορει να δει τιμες μαφ στο δικο του οχημα;

αρχιζω να πιστευω οτι ο μαφ μου εχει παραδοσει πνευμα τελικα αλλα το παραλογο ειναι οτι εχω πολυ χαμηλη καταναλωση και επισης δεν εχω καποια καταγεγραμμενη βλαβη στον εγκεφαλο...

ευχαριστω!
    E90 N46B20 montego blue

Περιοχή
    Piraeus
    Rides
    3

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Lefterisk Εμφάνιση μηνυμάτων
    εδω και αρκετα μεγαλο χρονικο διαστημα τα διαφορα προγραμματακια που διαθετω ΔΕΝ διαβαζουν τιμες μαφ (torque pro, dis, inpa, carly).
    ειμαι αρκετα σιγουρος οτι πριν πολυ καιρο μπορουσα και εβλεπα τιμες στο τορκ προ στο κινητο μου...με ολα αυτα τα προγραμματα παντως εχω δει τιμες μαφ σε αλλα bimmers αλλα ολα αυτα ειναι διαφορετικα μοντελα και διαφορετικοι κινητηρες.
    μπορει καποιος φιλος με ιδιο οχημα με το δικο μου να μου πει εαν μπορει να δει τιμες μαφ στο δικο του οχημα;

αρχιζω να πιστευω οτι ο μαφ μου εχει παραδοσει πνευμα τελικα αλλα το παραλογο ειναι οτι εχω πολυ χαμηλη καταναλωση και επισης δεν εχω καποια καταγεγραμμενη βλαβη στον εγκεφαλο...

ευχαριστω!
    Βαλτο σε dis ή ΙNPA φιλος, αποκλείεται να μην δείξουν live data.

Αν δεν βρεις ευκαιρο, παρε με τηλ.
    ενα βραδακι που θα γυρναω απο το γραφειο να περασω
    με το ματζαφλαρι μου να δουμε μπας και...

Περιοχή
    Αθηνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

κι όμως Ηλία να που δεν δείχνουν ούτε αυτά όπως αναφέρω.
    E90 N46B20 montego blue

4. The Following User Says Thank You to Lefterisk For This Useful Post:

wheelman (15-03-16)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP