Καλησπερα! Προσφατα εγινα κατοχος ενος 318IS Ε36 και απο οτι μου ειπε αυτος που μου το πουλησε και αφου το ειδα και ο ιδιος πρεπει να αλλαξω αναρτησεις επειγοντως. Τι αναρτηση μου προτεινετε για χρηση δρομου? Ευχαριστω εκ των προταιρων
Καλησπερα! Προσφατα εγινα κατοχος ενος 318IS Ε36 και απο οτι μου ειπε αυτος που μου το πουλησε και αφου το ειδα και ο ιδιος πρεπει να αλλαξω αναρτησεις επειγοντως. Τι αναρτηση μου προτεινετε για χρηση δρομου? Ευχαριστω εκ των προταιρων
Την μαμά
318 I (Άει) S (Σιχτίρ)
Κάποτε αδιαφορούσα, τώρα απλά δεν με νοιάζει...
Μου το 'χα πει!!!
diosak (11-12-15)
Ψάξε για Sachs...
Πες μας λίγο αν θέλεις τι ακριβώς ζητάς... Τι χρήση κάνεις στο αυτοκίνητο? Θέλεις απλά να την αλλάξεις λόγω προβλήματος ή θα ήθελες να βάλεις και κάτι παραπάνω...?
ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ,
ΟΤΑΝ BMW ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ...!!!
Η μαμά μαζί με ελατήρια έχει 1200ε αγορά οπότε γεια σας.
Βάλε αμορτισέρ-ελατήρια της eibach σετ 600ε έχει.
Και κράτημα καλό και ξεκούραστη στη πόλη.
Λίγο πιο σφικτή από τη μαμά σπορ ανάρτηση είναι με λίγο χαμήλωμα καθώς είναι τρεις πόντους...αυτή φοράω εγώ και είμαι υπερευχαριστημενος για τα 300ε που είχα δώσει(την είχα βρει ευκαιρία στο eBay.de τότε).
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη leo328 : 12-12-15 στις 15:08
e36 till death!
its not what you can say its what you can proοve(denzel washighton-training day film).
bakalos (17-12-15)
βρηκα bilstein b4 μαυρα με 200 ευρω τη τετραδα....ψαχνω μια πιο σκληρη απο την εργοστασιακη αλλα οχι κατι υπερβολικο...καποιος αμα μπορει να μου πει γνωμη για αυτα που βρηκα
Ρε παιδιά Sachs Advantage δεν είναι η εργοστασιακή; Που την είδατε την τιμή στο 1000άρικο;
318 I (Άει) S (Σιχτίρ)
Κάποτε αδιαφορούσα, τώρα απλά δεν με νοιάζει...
Μου το 'χα πει!!!
HLIAS - E36 (14-12-15)
Θα συμφωνήσω στην πρόταση του Daywalker... Η τιμή τους δεν είναι σε καμία περίπτωση τόσο, είναι πολύ καλή ανάρτηση, ψάξτο λίγο... Όσο για τα Bilstein τα μαύρα μην το σκέφτεσαι... Υπάρχουν πολύ καλύτερες λύσεις στην αγορά...
ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ,
ΟΤΑΝ BMW ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ...!!!
Πριν λίγες μέρες έβαλα sachs advantage 230 με τοποθέτηση, πιο σφιχτή χωρίς να είναι κούτσουρο!
M40B18, 8-valve, Aluminium cylinder head, Hydraulic valves, Cast iron block, Forged steel rods, 6 counter-weights, DME Bosch motronic 1.3 > 115(BHP)@5500 rpm, 165(NM)4250 rpm.
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....