-
E36 1997 model ενα χρονο παρατημενο,Να το παρω?
Καλησπερα συμφορουτες 
Για αλλη μια φορα θα χρειαστω την βοηθεια σας.
Ενας φιλος μου δινει ενα Ε36 318 is το οποιο το εχει ενα χρονο και κατι ψυλα παρατημενο γιατι του ειχουν αφαιρεσει το διπλωμα.
Το αμαξι πριν του παρουν το διπλωμα δουλευε κανονικα.
Πηγα να το δω γιατι ενδιαφερομαι να το αγορασω.
Στην αρχη δεν εστελνε η αντλια βενζινης καυσιμο για καλη μου τυχη με λιγο χτυπημα ξεκολησε το ρελε βενζινης το τσεκαρα δουλευει κανονικα οποτε απο καυσιμο ειμαι οκ εβαλα και φρεσκια βενζινη.
Μετα ξεβιδωσα τα μπουζι και με μεγαλη μου εκπληξη ειδα οτι το πρωτο μπουζι απο την μερια του ψυγειου ειχε παρα πολλα λαδια.
Ολα τα αλλα μπουζι ηταν φυσιολογικα τα καθαρισα ολα με σπρει τα εκαψα με αναπτηρα τα ξανατοποθετησα και μετα απο ολα αυτα το αμαξι παει να σκασει μετα απο 4-5 μιζιες αλλα τπτ.
Η κυρια ερωτηση ειναι αν ειναι κατι σοβαρο το οτι βρηκα λαδι στο μπουζι μετα απο 1 χρονο αχρηστιας ή ειναι απλα το οτι επειδη δεν δουλευε απλα περασε απο τα ελατηρια λαδι η απο την φλαντζα.
Επισης για ενα αγνωστο λογο το λαδι δειχνει παραπανο στον δεικτη , προφανος απο υγρασια που με τον καιρο ρευστοποιηθηκε μεσα στο μοτερ. κατι αλλο δεν μπορω να σκεφτω.
Τελος απο τη μερια του συνοδηγου κατω απο το ντουλαπακι εχει ενα μαυρο κουτι με καλωδια που απλα πανε μεσα του και αυτο το κουτι βρισκετε στο πατακι τι ειναι αυτο?
Ευχαριστω για οποια απαντηση
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη petros047 : 14-03-15 στις 19:26
-
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP