Άλλο ένα τριήμερο στις Σέρρες έλαβε τέλος. Φέτος ο καιρός δεν μας έκανε το χατήρι μιας και την Παρασκευή η πίστα ήταν σούπα από τη συνεχή βροχή. Το σάββατο ξεκίνησε με σύνεφα και ελαφριά βροχή και εγώ μπήκα με 18άρια μεταχειρισμένα PS2. Το αποτέλεσμα ήταν να "γυρίζω" και με τέταρτη σχέση στο κιβώτιο...Ο καλύτερος χρόνος μου ήταν 1:37, 5 την στιγμή που αγωνιστικά Porsche ( 911 RS '70) γύριζαν στο 1:35. Φυσικά και το καραευχαριστήθηκα μιας και λόγω του νωπού τερρέν κανείς δεν μου έλεγε τίποτα για το drift....!
Την κυριακή τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά. Ο καιρός φανταστικός και εγώ με μεταχειρισμένα σλίκ 18άριαπου μου έδωσαν τα παιδιά από το club. Το αυτοκίνητο αγνώριστο. Για πρώτη φορά κατάφερα να βάλω κάτω όλη τη δύναμη, πραγματικά δεν το πίστευα. Αποτέλεσμα να κάνω τον ταχύτερο χρόνο του trackday από ελληνικές συμμετοχές. 1:30,6 με πολλές λάθος γραμμές και μία μικρή λίμνη στο τέλος της Κ13 που πραγματικά με φόβιζε πολύ.
Highlight ένα βουλγάρικο 911 GT3 RS Cup το οποίο γύριζε στο 1:25 και κάθε φορά που πέρναγε στην ευθεία ανατρίχιαζες από το μοτέρ και διαφόρων alfisti που μετά τον γύρο μου έπαψαν να μου μιλάνε!!
Σύντομα και το video του γύρου.