Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 18

Θέμα: θορυβος μοτέρ e 36

Προεπιλογή θορυβος μοτέρ e 36

Παιδιά καλώς σας βρήκα είμαι καινούριος στο forum και στην bmw οικογένεια.κάτοχος ενός e 36 318is τετραπορτο προχθές στα ξαφνικά άρχισε να κάνει ένα θόρυβο από τον κινητήρα έντονο στο ρελαντί και μέχρι τις 2000 μετά χανοταν.ο μηχανικός μου είπε ότι είναι γλάστρες καδενας.μετά από καμιά 16αρα χιλιόμετρα σταμάτησε.τι διαόλο ??? Υπάρχει ενδεχόμενο να μην αναιβενεις σωστη ποσότητα λάδιου στον κινητηρα.

Περιοχή
    Γαλάτσι
    Rides
    0

Προεπιλογή

Καλώς ήρθες! Θα σου κάνω μια χαζή ερώτηση για πολλούς αλλά σημαντική: Έχεις τσεκάρει αν χρειάζεται λάδια ο κινητήρας; και λεω χαζη γιατί πολλοί θα πουν ότι το πρώτο που κοιτάμε είναι τα λάδια αλλά δεν το κάνουν όλοι και δεύτερον όταν πέσει αρκετά η στάθμη του λαδιού στον συγκεκριμένο κινητήρα αρχίζει να χτυπάει (λογικό) χωρίς να ανάψει ένδειξη για χαμηλή στάθμη - πίεση λαδιού (παράλογο).

3. The Following 2 Users Say Thank You to dklitiro For This Useful Post:

VasilisG85 (11-01-15), Βασιλης (12-01-15)

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dklitiro Εμφάνιση μηνυμάτων
    όταν πέσει αρκετά η στάθμη του λαδιού στον συγκεκριμένο κινητήρα αρχίζει να χτυπάει (λογικό) χωρίς να ανάψει ένδειξη για χαμηλή στάθμη - πίεση λαδιού (παράλογο).
    Στα Ε36 το λαμπακι λαδιου δειχνει πτωση πιεσης κι οχι πτωση σταθμης.....
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

5. The Following 2 Users Say Thank You to Stunt Mike For This Useful Post:

BILL007 (11-01-15), Βασιλης (12-01-15)

Προεπιλογή

το κοιταξα λαδια κανονικα .ο θορυβος ακουγοταν στο παραπανω φασμα στροφων και σταματησε την αλλη μερα αφου εκανα συνολικα 10 με 20 χλμ απο οταν τον προτωακουσα. σημειωτεον οταν το βαζα μπρος αυξανοταν σταδιακα δεν ξεκιναγε ακαριαια και μετα απο λιγο ακουγοταν δυνατα.ο μηχανικος που το δε κατα 99% ειναι opel αλλα το καθε αμαξι εχει τις ιδιαιτεροτητες του και γ αυτο ειμαι επιφυλακτικος...

Περιοχή
    Εδώ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ascona c green Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παιδιά καλώς σας βρήκα είμαι καινούριος στο forum και στην bmw οικογένεια.κάτοχος ενός e 36 318is τετραπορτο προχθές στα ξαφνικά άρχισε να κάνει ένα θόρυβο από τον κινητήρα έντονο στο ρελαντί και μέχρι τις 2000 μετά χανοταν.ο μηχανικός μου είπε ότι είναι γλάστρες καδενας.μετά από καμιά 16αρα χιλιόμετρα σταμάτησε.τι διαόλο ??? Υπάρχει ενδεχόμενο να μην αναιβενεις σωστη ποσότητα λάδιου στον κινητηρα.
    λαδι ποτε εχεις αλλαξει και τι λαδι εχει τωρα??
    το εκανε οταν ειχε κρυο?....τι θορυβος ηταν μπορες να τον περιγραψεις?

8. The Following User Says Thank You to ziaba For This Useful Post:

Βασιλης (12-01-15)

Προεπιλογή

πριν 8000 χλμ φοραει castrol w 10-40 θορυβος σαν ωστηρια μου εμοιαζε. ο μαστορας ηταν κατηγορηματικος πως δεν ειν μπιελα γτ ρωτησα.αυριο θα παω στον μηχανικο του αδερφου μου που ειν μονο bmw και οπου τον χρειαστηκαν ηταν οκ.εκανα και 300 χλ ταξιδι δεν ακουγετε κατι τωρα.τι διαολο παιζει θα δουμε

Rides
    0

Προεπιλογή

Κοιταχτε τον τεντωτηρα..Αν ειναι υδραυλικος,βαλε λαδια αμεσα..Castrol kai 8000xlm παραειναι πολλα..

Περιοχή
    Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

ποσο καιρο ειχες να το χρησιμοποιησεις πριν αρχισει να κανει αυτο το θορυβο ?

Προεπιλογή

καθημερινα χρησιμοποιειται και συγκεκριμενα ειχε κανει ταξιδι και 5 μερες πριν.και του κανω νορμαλ χρηση οχι σπασιματα και τετοια.κοφτη δεν εχει χτυπησει στα χερια μου

Περιοχή
    Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

αυτο που περιγραφεις, μοιαζει με αδεια ωστηρια....
    για να αδειασουν τα ωστηρια, Ή εχεις λαθος λαδια, Ή δεν εχεις λαδια, Ή εμεινε πολυ καιρο ακουνητο (με λαθος λαδια).
    αλλη εκδοχη (σπανια) ειναι ο τεντωτηρας της καδενας, που Ή εσπασε, Ή δεν εχει αρκετη πιεση λαδιου...... (λαθος λαδια Ή τρομπα).

ΟΛΑ λενε λαδια, εκτος και αν οντως ειναι απλα ο τεντωτηρας, οποτε παιξε και τζοκερ.... (και μην κινεις πολυ το αυτοκινητο μην πηδηξει κανα δοντι η καδενα και εχεις αλλα).

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP