-
Αξιζει Ε46 318Ci Cabrio?
Καλημερα σε ολους τους τρελους BMWδακηδες!
Καινουριος στο forum, αλλα το χαζευω ηδη 4-5 ωρες! Θα ηθελα να κανω καποιες ερωτησεις και θα ημουν ευγνωμων αν μπορουσατε να μου τις απαντησετε.
Αρχικα να πω, η μονη εμπειρια που εχω με BMW ειναι η Ε90 320i του παππου μου, η οποια δεν του εχει βγαλει το παραμικρο εκτος απο δισκο λογω ηλικιας (του παππου...)
Προσφατα, μια οικογενειακη φιλη, μου προτεινε να μου πουλησει μια 318Ci Cabrio που εχει, με 89.000km (τελευταιο σερβις στα 85.000) για 3.500¤. Ειναι μοντελο 12/2002, οποτε εχει το μοτερ Ν42B20 (απ οσο εψαξα).
Το αυτοκινητο το οδηγησα αρκετα και μπορω να πω οτι με αφησε αρκετα ικανοποιημενο (εκτος απο το γεγονος οτι του φοραει 225 λαστιχο). Ανετο πορτ-μπαγκαζ και με κουκουλα κατω, cruise control, θερμαινομενα δερματινα καθισματα, κτλ. Το μονο που θα ηθελα να του βαλω ειναι τον λεβιε με το BC, το οποιο ειδα ειναι αρκετα φθηνη η τοποθετηση του.
Οσον αφορα φορους, κτλ κτλ, το αυτοκινητο θα γραφτει στον πατερα μου που ειναι κατοικος εξωτερικου, οποτε το μονο που θα πληρωνω ειναι τα τελη κυκλοφοριας. Ουτε τεκμηρια, ουτε τιποτα.
Αυτο που με προβληματιζει και θα ηθελα να σας ρωτησω, ειναι, αν γενικα η σειρα εχει προβληματα (ακριβα). Σιγουρα ειναι και θεμα τυχης, αλλα ρωταω γενικως. Δεν ειμαι ατομο που θα το ξεσκιζω το αυτοκινητο, ουτε θα το πηγαινω ταπα συνεχεια. Το θελω πιο πολυ για το χαβαλε του καμπριο και γιατι εχω μια πολυυυυυυ μεγαλη αγαπη στις BMW. Επισης, πιστευετε ειναι καλα λεφτα τα 3.500¤; Υπαρχουν καποια πραγματα που πρεπει να προσεξω;
Υ.Γ. 1 Το αυτοκινητο θα ειναι μεσα σε γκαραζ εννοειται, δεν θα μενει εξω στον δρομο.
Υ.Γ. 2 Εχω ενα στρογγυλοφαναρο Corolla τωρα, το οποιο βεβαια δεν προκειται να αποχωρηστω ποτε και για κανενα λογο. Made in Japan 
Επισυναπτω και μια φωτογραφια του αυτοκινητου.

Ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σας!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aristent : 29-06-14 στις 08:00
Αιτία: αλλαγη σε μεγαλυτερο μεγεθος η φωτο
-
The Following 7 Users Say Thank You to Shadowjump For This Useful Post:
aristent (29-06-14), Bazil Van Sinner (29-06-14), BILL007 (29-06-14), chrisgiapz3 (29-06-14), freddys (29-06-14), mark e92 (29-06-14), Vassilis ///M (30-06-14)
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP