δεν ειναι κομενες ειναι οι ζαντες του pilot με διαστάσεις ελαστικών Μ3
για τον φιλο Βασιλη απο Γιάννενα !!
![]()
δεν ειναι κομενες ειναι οι ζαντες του pilot με διαστάσεις ελαστικών Μ3
για τον φιλο Βασιλη απο Γιάννενα !!
![]()
5555 (07-08-12), alexk (07-08-12), apovas (09-03-14), aristent (07-08-12), Bazil Van Sinner (07-08-12), BILL007 (07-08-12), JiMk86 (08-03-14), Kazakos Garage (09-03-14), Vassilis ///M (07-08-12), zaharias (07-08-12)
Δημήτρη είναι αρκετά καμπερομενο πίσω το αυτοκίνητο ;
Kαι ο Βασιλης 007 ετσι ειναι και χειροτερα.!!
Ωραιο..
Δε φαινεται και πολυ καμπερομενο.. Μαλλον φοραει coilover, οποτε καμπερωνεται με το χαμηλωμα..
Απλα οι διαστασεις ελαστικων Μ3 ειναι εντελως λαθος.. το αμαξι θα καιει τα αντερα του και δεν θα πηγαινει.. εκτος και αν φοραει S54..![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη zaharias : 07-08-12 στις 06:23
ΧΙΟΣ-CHIOS
Ποσο τις εφαγε φιλε ; ; ;
Μην ξεχνάμε ότι τα cabrio είναι πιο χαμηλά απο τα coupe ακόμη και με το ίδιο ελατήριο πάνω....
Μου κάνει εντύπωσει βέβαια ότι έχει ακόμη λίγο περιθώριο για να ακουμπήσει θόλο...
Ευχαριστώ Δημήτρη!!!!!
Aν εχεις την καλοσυνη Δημητρη μπορεις να μου πεις πως γινεται χωρις κιολας να χαλασεις τις ζαντες σε τορνο? Οι συγκεκριμενες μηπως ηταν ηδη πειραγμενες?
Σε δικο μου ποστ πριν απο ενα μηνα ολοι εδω μεσα ελεγαν οτι δεν γινεται και να βαλω 4 μπροστινες (πραγμα που δεν προκειται να κανω).
Ολοι οι ζαντολαστιχαδες εδω στην Γλυφαδα μου λενε οτι δεν γινεται χωρις να πειραξεις το κεντρο της ζαντας.
Χρειαζεται γυρισμα το χειλακι στα πισω φτερα?
Χρειαζεται οπωσδηποτε coilover.
Εμενα ειναι Mpack αυθεντικο με την mpack αναρτηση.
Θα το εκτιμουσα ιδιαιτερα αν με βοηθουσες , θελω πολυ να βαλω αυτες τις ζαντες !
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη redneck : 07-08-12 στις 15:51