Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 16

Θέμα: [E46] εσωτερικός καθρέπτης

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Question [E46] εσωτερικός καθρέπτης

Καλησπερίζω την παρέα.

Επειδή ετοιμάζω ένα project με τον εσωτερικό καθρέπτη θα ήθελα να ρωτήσω την εξής απορία.
    Υπήρξε καθρέπτης με το κόκκινο καρουμπαλάκι του συναγερμού που να μην είχε την αυτόματη σκίαση?

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ναι, Βασίλη. Τα αυτοκίνητα που είχαν συναγερμό αλλά όχι αυτόματη σκίαση είχαν το καρουμπαλάκι αυτό πέρα από τη λειτουργία της λυχνίας του συναγερμού και για τη ρύθμιση του καθρέπτη για να μη σε τυφλώνουν τα φώτα των αυτοκινήτων που έρχονται από πίσω.

3. The Following 2 Users Say Thank You to giannis_compact For This Useful Post:

BILL007 (06-11-13), nikos valvetronic (07-11-13)

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

aha! ήμουν σίγουρος οτι θα υπήρχε... Γιάννη.

Αλλα φαντάζομαι είναι αρκετά σπάνιο να βρεθεί σε πολιτισμένες χώρες μιας και εδώ βρίσκω μόνο καρουμπαλάκι και αυτόματη σκίαση και δεν τη θέλω την αυτόματη σκίαση (για πολλούς προσωπικούς λόγους).

Αν έχει κανείς συμφορουμίτης και θέλει να τον ανταλλάξει με αυτόματη σκίαση ας μου πει,για να μην ψάχνω τσάμπα, να αγοράσω ένα απο δω με αυτόματη σκίαση και να κάνουμε την τράμπα και τέλος...

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο BILL007 Εμφάνιση μηνυμάτων
    aha! ήμουν σίγουρος οτι θα υπήρχε... Γιάννη.

Αλλα φαντάζομαι είναι αρκετά σπάνιο να βρεθεί σε πολιτισμένες χώρες μιας και εδώ βρίσκω μόνο καρουμπαλάκι και αυτόματη σκίαση και δεν τη θέλω την αυτόματη σκίαση (για πολλούς προσωπικούς λόγους).

Αν έχει κανείς συμφορουμίτης και θέλει να τον ανταλλάξει με αυτόματη σκίαση ας μου πει,για να μην ψάχνω τσάμπα, να αγοράσω ένα απο δω με αυτόματη σκίαση και να κάνουμε την τράμπα και τέλος...

Σου έχω Βασίλη. Ψάχνει ο ξάδερφός μου με αυτόματη σκίαση και λαμπάκι συναγερμού και έχει αυτόν που ψάχνεις

6. The Following 2 Users Say Thank You to giannis_compact For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (07-11-13), BILL007 (07-11-13)

Rides
    1

Προεπιλογή

Αν σε ενδιαφερει εχω και γω αυτον τον καθρεπτη για να κανουμε την τραμπα.
    quattro ist fur sissies

8. The Following User Says Thank You to savvas bmwdakias For This Useful Post:

BILL007 (07-11-13)

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    2

Προεπιλογή

Και γιατί δε θέλεις να βάλεις με την αυτόματη σκιάση;

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Γιατί έχω τέζα φιμέ και μπορεί να μην λειτουργεί ποτέ σωστά ακόμα και όταν το χρειάζομαι Γι'αυτό το θέλω manual. Οι πολλοί αυτοματισμοί βλάπτουν, ειδικά σε τέτοιες περιπτώσεις...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 07-11-13 στις 13:53

11. The Following 2 Users Say Thank You to BILL007 For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (07-11-13), nikos valvetronic (07-11-13)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μου γέννησες ιδέες τώρα Βασίλη.Να ρωτήσω κάτι εντός θέματος? Εγώ έχω αυτόματη σκίαση και συναγερμό εμπορίου,όμως το λαμπάκι του είναι σφηνωμένο στο κολωνάκι το μπροστινό και μου τη δίνει.Μπορώ αν πάρω καθρέπτη με καρούμπαλο να συνδέσω το λαμπάκι μου εκεί ή έχει κανένα μυστήριο led και τίποτα κανμπας και τέτοια???

Περιοχή
    Αγιος Δημητριος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nikos valvetronic Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μου γέννησες ιδέες τώρα Βασίλη.Να ρωτήσω κάτι εντός θέματος? Εγώ έχω αυτόματη σκίαση και συναγερμό εμπορίου,όμως το λαμπάκι του είναι σφηνωμένο στο κολωνάκι το μπροστινό και μου τη δίνει.Μπορώ αν πάρω καθρέπτη με καρούμπαλο να συνδέσω το λαμπάκι μου εκεί ή έχει κανένα μυστήριο led και τίποτα κανμπας και τέτοια???
    Νομιζω σαν πατεντα ειναι εφικτη! Απλα τραβα καλωδιο μεχρι τον καθρεπτη κρυμενο μεσα στον ουρανο και ειτε χρησιμοποιησε το ηδη υπαρχον λεντ ειτε βαλε αυτο που εχεις ο συναγερμος σου! Δεν εχει να κανει με το αυτοκινητο ωστε να εχεις θεματα κανμπας!
    Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.

14. The Following User Says Thank You to Dermatis For This Useful Post:

BILL007 (08-11-13)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αυτό σκέφτομαι Πάρη να πάω το καλώδιο μέχρι εκεί και να το συνδέσω στο λαμπάκι του καθρέπτη.Το έχει κάνει κανείς άραγε ??

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP