Σελίδα 1 από 4 123 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 31

Θέμα: Μεταχειρισμενα ζαντολαστιχα!

Περιοχή
    Αγιος Δημητριος
    Rides
    1

Προεπιλογή Μεταχειρισμενα ζαντολαστιχα!

Απο Σεπτεμβρη παω για αλλαγη ελαστικων!
    Το αμαξι ειναι bmw e46 316i 1.8
    Τωρα φοραει ( κακως κατ΄εμε) 225/55/16 Pirreli με ζαντα style 43 Bmw!

(Εχω τις εξης επιλογές : Μενω στην ιδια ζαντα και παω σε ελαστικο 205 ή ανεβαίνω σε 17αρα με ελαστικο 225/45/17!
    Σιγουρα η 16αρα με το 205 θα μειωσει καταναλωση και θα αυξησει επιταχυνση αντιθετα με την 17αρα δεν θα δω διαφορα εκτο της εμαφανισης!
    Τι λετε?
    Σαν θεμα εχει συζητηθει πολυ και εχω διαβασει πολλα και ξερω την γνωμη των περισσοτερων εδω.....)

Αν παω σε 225 45 17 θα ειναι μεταχειρισμενα .......εχω δει αρκετα σετ το car απο επωνυμα μαγαζια κυριως στον πειραια! Τι γνωμη εχετε για τα μεταχειρισμενα ? Αξιζει ή ειναι μεγαλο ρισκο? Κυριως για το ελαστικο γιατι η ζαντα μπορει να την ελενξεις ( νομιζω)!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dermatis : 08-08-13 στις 13:01
    Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.

2. The Following User Says Thank You to Dermatis For This Useful Post:

Samaro (09-08-13)

Rides
    1

Προεπιλογή

Aν το βρεις σετ ζαντες λαστιχα σε τιμη καλη... Παρτο.
    Δλδ αν θεωρεις οτι αυτα που δινεις θα τα εδινες και μονο για τις ζαντες.
    Θα βολευτεις για λιγο καιρο(κανα δυο μηνες) μεχρι να μπουν καινουρια.
    Μονο και μονο για να μην γινει το εξοδο ολο μαζι.

Το θεμα ειναι οτι μιλας για Σεπτεμβρη, μια περιοδο που πρεπει να εισαι σιγουρος για τα λαστιχα σου.

Τες πα. Κατ εμε το μτχ λαστιχο δεν αξιζει να το πληρωσεις οσο φρεσκο και να δειχνει.

Οπως και να χει, αν σκοπευεις να βγαλεις φθινοπωρο με μτχ λαστιχο, κοιτα τις ημερομηνιες τους γιατι μπορει να ειναι τιποτα λαστιχα 5ετιας και στην πρωτη βροχη να σου αρχισει τα τσαλιμακια.

Περιοχή
    Zimbabwe
    Rides
    1

Προεπιλογή

1. Η μτχ ζάντα θέλει έλεγχο για το αν ειναι στραβή - επίσης προτίμησε εργοστασιακη για να ταιριαζει απολυτα και σφιχτά στο wheel hub (στο τελευταιο εχουν προβλημα καποιες ιμιτασιον οπότε θα χρειαστεις ειδικό μαγαζί που επιδιορθωνει ζαντες για να σου φτιαξει ειδικο "χειλάκι"-πατούρα -> το καταλαβαινεις αυτο το προβλημα οταν υπαρχει τρέμουλο πάνω από τα 170-180χλμ/ωρα, τρέμουλο που δεν υπήρχε πριν βαλεις τις ζαντες).

2. χρυσή τομή είναι τα ελαστικά σε διάσταση 215/45/17. Κανένα πρόβλημα, καλύτερες λίγο ρεπρίζ και αμεσότητα στο στρίψιμο και λιγότερο aquaplanning σε σχέση με 225/45/17. Μεωμένη λιγάκι άνεση λόγω πιο λεπτού πλαϊνού.

3. Μτχ ελαστικά όχι

Περιοχή
    Αγιος Δημητριος
    Rides
    1

Προεπιλογή

To Μεταχειρο λαστιχο θα κατσει πανω στο αμαξι λογικα μεχρι και το επομενο καλοκαιρι μιας και δεν προβλεπονται ταξιδια! Και εγω ειμαι κατα αλλα επειδη θελω να αλλαξω ζαντα και δεν μπορω να τα κανω και ταδυο ταυτοχρονως λογω χρηματων .....ειπα να ρωτησω για μετχειρισμενο!

Οσον αφορα την ζαντα .....θα ναι καποια 17 αρα της BMW και οχι ρεπλικα!
    Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.

Rides
    1

Προεπιλογή

Αν βάλεις κάτι καινούργιο και φτηνό πχ petlas ή hankook???

7. The Following User Says Thank You to mark e92 For This Useful Post:

Dermatis (09-08-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Το αμαξι ειναι bmw e46 316i 1.8
    Τωρα φοραει ( κακως κατ΄εμε) 225/55/16 Pirreli με ζαντα style 43 Bmw!

(Εχω τις εξης επιλογές : Μενω στην ιδια ζαντα και παω σε ελαστικο 205 ή ανεβαίνω σε 17αρα με ελαστικο 225/45/17!
    Σιγουρα η 16αρα με το 205 θα μειωσει καταναλωση και θα αυξησει επιταχυνση αντιθετα με την 17αρα δεν θα δω διαφορα εκτο της εμαφανισης!
    Τι λετε?
    Με την 17' θα δείς διαφορές !
    Η 17" σαν μεγαλύτερη, έχει και μεγαλύτερο βάρος. Αρα θα σου αυξήσει την κατανάλωση και θα σου μειώσει τις επιδώσεις.
    Θα σου δώσει καλύτερο κράτημα στο στεγνό όχι όμως και στο βρεγμένο η στο χιόνι.

Η άποψή μου είναι να μείνεις στις 16' βάζοντας ένα σέτ καλά λάστιχα 205/55/16 άμεσα.

Αν παρά ταύτα σου αρέσει το οπτικό αποτέλεσμα με τις 17" (που σίγουρα είναι ομορφότερο ) βάλε μια και καλή και καινούργια λάστιχα.
    Μην μπλέκεις με τα μεταχ/να γιατί είναι θέμα ασφάλειας.

Θυμίζω πάντως, πως η BMW συστήνει τις 16" μέχρι και για την 325.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Samaro : 09-08-13 στις 11:31

9. The Following User Says Thank You to Samaro For This Useful Post:

Dermatis (09-08-13)

Περιοχή
    Αγιος Δημητριος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Samaro Εμφάνιση μηνυμάτων
    Με την 17' θα δείς διαφορές !
    Η 17" σαν μεγαλύτερη, έχει και μεγαλύτερο βάρος. Αρα θα σου αυξήσει την κατανάλωση και θα σου μειώσει τις επιδώσεις.
    Θα σου δώσει καλύτερο κράτημα στο στεγνό όχι όμως και στο βρεγμένο η στο χιόνι.

Η άποψή μου είναι να μείνεις στις 16' βάζοντας ένα σέτ καλά λάστιχα 205/55/16 άμεσα.

Αν παρά ταύτα σου αρέσει το οπτικό αποτέλεσμα με τις 17" (που σίγουρα είναι ομορφότερο ) βάλε μια και καλή και καινούργια λάστιχα.
    Μην μπλέκεις με τα μεταχ/να γιατί είναι θέμα ασφάλειας.

Θυμίζω πάντως, πως η BMW συστήνει τις 16" μέχρι και για την 325.
    Αυτο ηθελα να ακουσω τελικα ......
    Και μαλλον αυτο θα πραξω γιατι χτες εκανα μια βολτα σε δυο μαγαζια των οποιων ειδα αγγελιες στο καρ και μορω να πω οι φωτο δεν ειχαν καμι σχεση με την πραγματικη κατασταση τουλαχιστον των ζαντων ( γρατζουνιες κλπ κλπ)
    Ελαστικο ειτε ειναι για για 17αρα ειτε για 16αρα ειχα στο μυαλο μου το Continental conti sport 5.......τι λετε?

Ευχαριστω για τις συμβουλες ολους!

11. The Following User Says Thank You to Dermatis For This Useful Post:

Samaro (09-08-13)

Περιοχή
    Μοσχάτο
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Dermatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτο ηθελα να ακουσω τελικα ......
    Και μαλλον αυτο θα πραξω γιατι χτες εκανα μια βολτα σε δυο μαγαζια των οποιων ειδα αγγελιες στο καρ και μορω να πω οι φωτο δεν ειχαν καμι σχεση με την πραγματικη κατασταση τουλαχιστον των ζαντων ( γρατζουνιες κλπ κλπ)
    Ελαστικο ειτε ειναι για για 17αρα ειτε για 16αρα ειχα στο μυαλο μου το Continental conti sport 5.......τι λετε?

Ευχαριστω για τις συμβουλες ολους!
    Μείνε στις 16αρες σου και βάλε νέα ελαστικά!
    ContiSport 5 δεν βγαίνει σε 16", μόνο 17" και πάνω.
    Για τα 16" έχει τα ContiSport 2 που φοράω κι εγώ, τα έχω αλλάξει 2 φορές ήδη, υπερ-ευχαριστημένος.
    Το μόνο που σκέφτομαι είναι στην επόμενη αλλαγή να δοκίμαζα τα Michelin Pilot Sport 3 ή τα Potenza RE 002.

13. The Following User Says Thank You to BabisStinson For This Useful Post:

BILL007 (21-09-13)

Περιοχή
    Αγιος Δημητριος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο BabisStinson Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μείνε στις 16αρες σου και βάλε νέα ελαστικά!
    ContiSport 5 δεν βγαίνει σε 16", μόνο 17" και πάνω.
    Για τα 16" έχει τα ContiSport 2 που φοράω κι εγώ, τα έχω αλλάξει 2 φορές ήδη, υπερ-ευχαριστημένος.
    Το μόνο που σκέφτομαι είναι στην επόμενη αλλαγή να δοκίμαζα τα Michelin Pilot Sport 3 ή τα Potenza RE 002.

Απο θορυβο τι λενε? Ξερεις τι κλιμακα τα δινει η εταιρια?
    Στα pirelli που εχω τωρα απο νωρις ειχα θεμα με την φθορα των πλαινων!

Περιοχή
    Μοσχάτο
    Rides
    1

Προεπιλογή

Με έβαλες στην πρίζα και μπήκα στο site της Continental να δω για το επίπεδο θορύβου που λες, το CS2 δεν υπάρχει πουθενά..

Σε άλλο site πάντως αναφέρει 71dB:
    https://www.elastika-online.gr/cgi-b...nart=#mpSearch

16. The Following User Says Thank You to BabisStinson For This Useful Post:

BILL007 (21-09-13)

Σελίδα 1 από 4 123 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP