Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 8 από 8

Θέμα: Γρατσουνιά στην οροφή

Rides
    1

Προεπιλογή Γρατσουνιά στην οροφή

Ξυπνώντας σήμερα το πρωί να πάω για δουλειά είδα μια μικρή σε βάθος γρατσουνιά μάλλον με κοπίδι στην οροφή του αυτοκινήτου μου, ξέρω ότι κάποιες αντιπροσωπείες πουλάνε μαρκαδοράκια με το χρώμα του αυτοκινήτου , ξέρετε αν η bmw έχει κάτι παρόμοιο?? Ή που μπορώ να βρω σε black sapphire??

Υ.σ έχω τελικά μαγνήτη όσο περισσότερο το προσέχω όλο και μια μαλακία μου γίνεται…  

Rides
    0

Προεπιλογή

Νικο πρεπει να υπαρχει, ομως εαν εχει φαει το χρωμα θα εχεις χαρακια στο σημειο. Αν ομως εχει φαει μονο βερνικι με γυαλισμα επανερχεται. Πηγαινε το σε ειδικο να σου πει.

Περιοχή
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nikos320 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ξυπνώντας σήμερα το πρωί να πάω για δουλειά είδα μια μικρή σε βάθος γρατσουνιά μάλλον με κοπίδι στην οροφή του αυτοκινήτου μου, ξέρω ότι κάποιες αντιπροσωπείες πουλάνε μαρκαδοράκια με το χρώμα του αυτοκινήτου , ξέρετε αν η bmw έχει κάτι παρόμοιο?? Ή που μπορώ να βρω σε black sapphire??

Υ.σ έχω τελικά μαγνήτη όσο περισσότερο το προσέχω όλο και μια μαλακία μου γίνεται…  
    Δεν ειναι λύση αυτό θα φαίνεται. Αν είναι επιφανειακή πήγαινε να σου ετοιμάσουν λίγο από το χρώμα σου κάπου εξειδικευμένα (σου δίνουν ποσότητα όσο ειναι μία οζα με το πινελακι μαζί) κάνεις εφαρμογή με το πινέλο κ μετά πας σε κάποιον επαγγελματία να σου κάνει αλοιφή να γίνει μειωτική στο χρώμα κ να φαίνεται ίδιο ή αν είναι μεγάλο πας σε βαφειο κ στο κάνουν (υπάρχουν καταστήματα που κάνουν σε σημεία) σε καμία περίπτωση όμως αυτά τα μαρκαδορακια κλπ!! Αν εισαι Θεσσαλονίκη κάνε μου πμ να σου πω κ που να πας αναλόγως!! Κ περαστικά....

Sent from my LT28h using Tapatalk 4

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

δυστυχως οχημα που κυκλοφορει,ολο και κατι θα το βρει αργα ή γρηγορα!!!

ευχομαι καλη επισκευη,αλλα εαν δεν εισαι σιγουρος,μην το προσπαθησεις μονος σου.

γειτονα μου, του χαραξανε με κλειδι ολη την αριστερη πλευρα, σε ενα μαυρο απλο χρωμα Ford Mondeo και πηγε εδω σε τοπικο επισκευαστη τοπικων ζημιων και εχω παθει πλακα!!!...δεν φαινεται απολυτως ΤΙΠΟΤΑ!!!....ελπιζω οτι ο χρονος δεν θα βγαλει στην επιφανεια την ζημια!!!...δεν εχω φωτο το πριν και το μετα,αλλα πραγματικα δεν περιμενα να "χαθει" εντελως απο το ματι η ζημια.

5. The Following User Says Thank You to aristent For This Useful Post:

BILL007 (29-09-13)

Περιοχή
    Inside of BMW
    Rides
    0

Προεπιλογή

Όπως είπανε και οι προηγούμενοι, εξαρτάται από το βάθος της γρατσουνιάς... αν είναι επιφανειακή φεύγει σχετικά εύκολα αν το πας σε κάποιον ειδικό...
    Αν πάλι είναι βαθιά ίσως και να μην γίνεται να επανέλθει χωρίς βάψιμο...

7. The Following User Says Thank You to Andri For This Useful Post:

BILL007 (29-09-13)

Περιοχή
    Marousi, Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Εάν όντως είναι επιφανειακή η ζημιά, τότε πολύ εύκολα διορθώνεται από κάποιο επαγγελματία με τα κατάλληλα εργαλεία και υλικά. Σε καμία περίπτωση μην προσπαθήσεις να το επιδιορθώσεις από μόνος σου εαν δεν έχεις την εμπειρία, θα τα κάνεις χειρότερα...σου μιλάει ένας παθόντας!!!
    Επίσης όπως λέει και η σύζυγος μου, καλό είναι να αποφεύγεις τροφές πλούσιες σε σίδηρο, γιατί ενισχύουν την δύναμη του μαλακομαγνήτη.

send from my mobile

Rides
    1

Προεπιλογή

Ευχαριστώ παιδιά όλους για τις απαντήσεις και τις συμβουλές σας απλά επειδή είμαι στην επαρχία και εδώ δεν υπάρχουν ούτε special φαναρτζήδες, ούτε ειδικοί του χώρου έψαχνα μια λύση για το τι μπορώ να κάνω μόνος μου…

Rides
    0

Προεπιλογή

Εύκολος τρόπος για να καταλάβεις εάν έχει φύγει το βερνίκι,συνεπώς το γυάλισμα δεν θα κάνει πολλά πράγματα,είναι να δοκιμάσεις με το νύχι σου. Εάν το νύχι σου μπαίνει μες στη χαρακιά (το πιθανότερο, αφου μιλάς για χαρακιά από κοπίδι), τότε πρέπει να το γεμίσεις αναγκαστικά με χρώμα.
    Ο εργοστασιακός κωδικός του Black Sapphire είναι ο 475. Υπάρχει σε κιτ από τη BMW με πινελάκι (2 μπουκαλάκια,χρώμα και βερνίκι). Επειδή το χρώμα είναι μεταλλικό,θέλει πολύ καλό κούνημα,για να απλώσουν τα μέταλλα της βαφής ομοιόμορφα,και πολύ μικρή ποσότητα,ίσα-ίσα να γεμίσεις τη γρατζουνιά.
    Κοινώς μην το επιχειρήσεις.
    Απευθύνσου σε ειδικό ή μην ασχοληθείς καθόλου αν δε σε ενοχλεί.
    Ένα γυάλισμα με χοντρή αλοιφή και στη συνέχεια πιο ψιλή,ίσως "καλμάρει" λίγο τη γρατζουνιά,αλλά λογικά,λόγω μαύρου χρώματος,θα θαμπώσει τοπικά το βερνίκι. Στην αρχή,λόγω των λαδιών που έχουν οι αλοιφές,ίσως να μη φαίνεται η θαμπάδα,αλλά μετά από 2-3 πλυσίματα θα αποκαλυφθεί.

11. The Following 2 Users Say Thank You to Ε91 For This Useful Post:

aristent (29-09-13), BILL007 (29-09-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP