Σελίδα 1 από 4 123 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 38

Θέμα: Κομπρεσερ για Ε90-91-92 316?

Περιοχή
    Λευκαδα
    Rides
    5

Προεπιλογή Κομπρεσερ για Ε90-91-92 316?

Καποιος καλος φιλος...καποτε...μου χε πει οτι μπορει να τοποθετηθει κομπρεσσορας (δεν θυμαμαι μαρκα),αλλα θα με ενδιεφεραν λεπτομερεις κ φυσικα πανω απ ολα αν ειναι εφικτο!
    ...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!

2. The Following 3 Users Say Thank You to Vasilis For This Useful Post:

aristent (27-08-13), Samaro (27-08-13), scania124 (27-08-13)

Περιοχή
    F.I.R. Αθηνών
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Vasilis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καποιος καλος φιλος...καποτε...μου χε πει οτι μπορει να τοποθετηθει κομπρεσσορας (δεν θυμαμαι μαρκα),αλλα θα με ενδιεφεραν λεπτομερεις κ φυσικα πανω απ ολα αν ειναι εφικτο!

λένε οτι πρώτα φευγει η ψυχή και μετά το χούϊ...

4. The Following 9 Users Say Thank You to VanVIC For This Useful Post:

A8hnaios (27-08-13), aristent (27-08-13), deepBLUE (27-08-13), Konstantinos E60 (27-08-13), Leonidas_E39 (27-08-13), Panos 316T (27-08-13), Samaro (27-08-13), scania124 (27-08-13), Vasilis (27-08-13)

Περιοχή
    F.I.R. Αθηνών
    Rides
    1

Προεπιλογή

Κάνε λίγο υπομονή μέχρι να εφαρμόσυν αυτό που λένε για τα "μηνιαία τέλη κυκλοφορίας", μετά ξέρεις τί θα κυκλοφορείς (κι εγώ παρέα) έστω και για 1-2 μήνες.
    Πάλι με χρόνους με καιρούς...

6. The Following 2 Users Say Thank You to VanVIC For This Useful Post:

Kostas_1 (27-08-13), Vasilis (27-08-13)

Περιοχή
    Λευκαδα
    Rides
    5

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο VanVIC Εμφάνιση μηνυμάτων
    λένε οτι πρώτα φευγει η ψυχή και μετά το χούϊ...
    Κάνε λίγο υπομονή μέχρι να εφαρμόσυν αυτό που λένε για τα "μηνιαία τέλη κυκλοφορίας", μετά ξέρεις τί θα κυκλοφορείς (κι εγώ παρέα) έστω και για 1-2 μήνες.
    o ''καλος'' φιλος που λεγαμε?

λεγε τωρα καλε μου φιλε...εχεις κανα νεωτερο για το θεμα μου?

οσον αφορα τα 2λιτρα κ πανω...last year φιλε μου!

εγω το ξεφορτωθηκα ευτυχως ή δυστυχως κ δε ξαναγυρναω σε γρηγορο αυτοκινητου υψηλου κυβισμου!

ενα παιχνιδακι θελω να χει λιγα μπαμ...ή θα φτιαξω το μπεμπεδακι ή με βλεπω να βαζω στο πεζο της κυρας κανα μεγαλο μοτερι, να το αδειασω κ απο καθισματα κλπ περιττο βαρος κ να κανουμε την πλακα μας!

Περιοχή
    F.I.R. Αθηνών
    Rides
    1

Προεπιλογή

o ''καλος'' φιλος που λεγαμε?

λεγε τωρα καλε μου φιλε...εχεις κανα νεωτερο για το θεμα μου?

οσον αφορα τα 2λιτρα κ πανω...last year φιλε μου!

εγω το ξεφορτωθηκα ευτυχως ή δυστυχως κ δε ξαναγυρναω σε γρηγορο αυτοκινητου υψηλου κυβισμου!

ενα παιχνιδακι θελω να χει λιγα μπαμ...ή θα φτιαξω το μπεμπεδακι ή με βλεπω να βαζω στο πεζο της κυρας κανα μεγαλο μοτερι, να το αδειασω κ απο καθισματα κλπ περιττο βαρος κ να κανουμε την πλακα μας!

Ιδρυτικέ με στεναχώρησες...
    Τουλάχιστον το πήρε κανείς που να κατάλαβε τί πραγματικά πήρε;

Σχετικά με το 90άρι, απο MiniCooperS μεριά λέω να το ψάξεις (με τον Φλασκή ίσως)

9. The Following User Says Thank You to VanVIC For This Useful Post:

Vasilis (27-08-13)

Περιοχή
    Σε τσαντηρι (ΝΟ ΦΟΡΟΣ)
    Rides
    0

Προεπιλογή

Εγω αυτο που εχω καταλαβει για τα μηνιαια τελη κυκλοφοριας παντως, ειναι οτι (αν εφαρμοστει), οποιος εχει καταθεσει πινακιδες απο την αρχη του χρονου και παει να παραλαβει στα πχ μισα του χρονου, δεν θα πληρωνει ολοκληρο αλλα το υπολοιπο των μηνων μεχρι τελος του ετους. Και φυσικα αν καταθεσει σε ενα μηνα απο την παραλαβη (για να γλυτωσει πχ αυξημενα τεκμηρια) δεν θα εχει επιστροφη των υπολοιπων 5 μηνων.
    Και πως θα ισχυσει δηλαδη αφου προπληρωνω το ετος? Θα πηγαινω πχ τον Μαρτη θα καταθετω και θα μου επιστρεφουν τους υπολοιπους 9? Και μετα αμα παω το καλοκαιρι να ξαναπαρω πχ. για δυο μηνες τι θα πληρωσω? Ολο το υπολοιπο μεχρι τελος του χρονου? Και στην καταθεση θα μου επιστρεφουν οτι εχει απομεινει μεχρι τελος του χρονου? Δεν νομιζω να μπορεσει να εφαρμοστει ποτε αυτο.
    Θα ειχε καποια λογικη αν πληρωναμε οπως με τον υπολογισμο των τεκμηριων δηλαδη το επομενο ετος. Οποτε ευκολα θα υπολογιζαμε τους μηνες χρησης και το αντιστοιχο ποσο στα τελη κυκλοφοριας.
    Πολυ φοβαμαι οτι το μονο που θα αλλαξει θα ειναι οτι οσοι εχουν καταθεσει πινακιδες απο την αρχη του χρονου οι οσοι βγαζουν καινουργια αδεια να πληρωνουν το υπολοιπο των μηνων μεχρι τελος του ετους, και τιποτα αλλο.

11. The Following 2 Users Say Thank You to turbodog For This Useful Post:

BILL007 (27-08-13), Vasilis (27-08-13)

Περιοχή
    Λευκαδα
    Rides
    5

Προεπιλογή

Ιδρυτικέ με στεναχώρησες...
    Τουλάχιστον το πήρε κανείς που να κατάλαβε τί πραγματικά πήρε;

Σχετικά με το 90άρι, απο MiniCooperS μεριά λέω να το ψάξεις (με τον Φλασκή ίσως)
    εσυ που το κατεχεις κ εισαι ο αρχι...θα θελα να μου το εξετασεις το αιτημα...

οσον αφορα αυτον που πηρε τη μπεμπα μου...δυστυχως δεν ξερει τι πηρε...

προφανως την εχει ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΗ πλεον γι αυτο την ξαναπουλαει ...αλλα στα 22,000 πλεον...(οχι σα κ μενα το χαζο που του τη χαρισα ουσιαστικα!)

13. The Following User Says Thank You to Vasilis For This Useful Post:

A8hnaios (27-08-13)

Περιοχή
    F.I.R. Αθηνών
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο turbodog Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγω αυτο που εχω καταλαβει για τα μηνιαια τελη κυκλοφοριας παντως, ειναι οτι (αν εφαρμοστει), οποιος εχει καταθεσει πινακιδες απο την αρχη του χρονου και παει να παραλαβει στα πχ μισα του χρονου, δεν θα πληρωνει ολοκληρο αλλα το υπολοιπο των μηνων μεχρι τελος του ετους. Και φυσικα αν καταθεσει σε ενα μηνα απο την παραλαβη (για να γλυτωσει πχ αυξημενα τεκμηρια) δεν θα εχει επιστροφη των υπολοιπων 5 μηνων.
    Και πως θα ισχυσει δηλαδη αφου προπληρωνω το ετος? Θα πηγαινω πχ τον Μαρτη θα καταθετω και θα μου επιστρεφουν τους υπολοιπους 9? Και μετα αμα παω το καλοκαιρι να ξαναπαρω πχ. για δυο μηνες τι θα πληρωσω? Ολο το υπολοιπο μεχρι τελος του χρονου? Και στην καταθεση θα μου επιστρεφουν οτι εχει απομεινει μεχρι τελος του χρονου? Δεν νομιζω να μπορεσει να εφαρμοστει ποτε αυτο.
    Θα ειχε καποια λογικη αν πληρωναμε οπως με τον υπολογισμο των τεκμηριων δηλαδη το επομενο ετος. Οποτε ευκολα θα υπολογιζαμε τους μηνες χρησης και το αντιστοιχο ποσο στα τελη κυκλοφοριας.
    Πολυ φοβαμαι οτι το μονο που θα αλλαξει θα ειναι οτι οσοι εχουν καταθεσει πινακιδες απο την αρχη του χρονου οι οσοι βγαζουν καινουργια αδεια να πληρωνουν το υπολοιπο των μηνων μεχρι τελος του ετους, και τιποτα αλλο.
    Κάτσε να δούμε πώς το εννοούν, όταν εξηγήσουν, αν το εφαρμόσουν τελικά.
    Πάντως είναι άλλο θέμα αυτό, άσχετο με το θέμα παρόντος thread, ας μην το συνεχίσουμε εδώ. Ισως να έχει αναλυθεί αλλού, δεν ξέρω, δεν παρακολουθούσα αρκετό καιρό.

15. The Following User Says Thank You to VanVIC For This Useful Post:

Vasilis (27-08-13)

Περιοχή
    F.I.R. Αθηνών
    Rides
    1

Προεπιλογή

εσυ που το κατεχεις κ εισαι ο αρχι...θα θελα να μου το εξετασεις το αιτημα...
    ...
    επειδή εσύ μου έχεις κοτσάρει τον ανωτέρω τίτλο και ενώ δεν είναι έτσι (εχω αποσυρθεί απο παλιά), καλό είναι να απευθυνθείς σε ειδικούς για το θέμα.
    Σου έγραψα πριν για τον Χρ.Φλ. ο οποίος πιστευω έχει και τις πηγές για "υλικό" αλλά και την υποδομή για να σε "φτιάξει".

οσον αφορα αυτον που πηρε τη μπεμπα μου...δυστυχως δεν ξερει τι πηρε...
    προφανως την εχει ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΗ πλεον γι αυτο την ξαναπουλαει ...αλλα στα 22,000 πλεον...(οχι σα κ μενα το χαζο που του τη χαρισα ουσιαστικα!)
    Στεναχώρια !
    Στείλε αν θές κανα pm με την ιστορία

Περιοχή
    Α.Ηλιουπολη
    Rides
    2

Προεπιλογή

22000¤;;;; Τι λες ρε!!!!

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3945742/

Πάει για καλό μεροκάματο... Καλά 22 δε το δίνει με τπτ αλλα γμτ ρε μπιλι

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Current World Population Clock

U.S.National Debt Clock

Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!

Σελίδα 1 από 4 123 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP