Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Με τι πιθανότητα σαν οδηγοί θα χρησιμοποιούσατε την υπηρεσία και μάλιστα εν κινήσει

Ψήφισαν
344. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Σίγουρα θα το χρησιμοποιούσα εν κινήσει

44 12,79%
  • Πάρα πολύ πιθανό να το χρησιμοποιούσα τακτικά εν κινήσει (ακομα και σε φανάρι ή κίνηση)

88 25,58%
  • Πιθανό να το χρησιμοποιούσα τακτικά εν κινήσει (ακομα και σε φανάρι ή κίνηση)

96 27,91%
  • Πολύ δύσκολα να το χρησιμοποιούσα εν κινήσει (ακομα και σε φανάρι ή κίνηση)

76 22,09%
  • Απίθανο να το χρησιμοποιούσα εν κινήσει (ακομα και σε φανάρι ή κίνηση)

40 11,63%
Δημοσκόπιση Πολλαπλής Επιλογής
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 30

Θέμα: Internet on the car

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Question Internet on the car

Στα πλαίσια της πτυχιακής μου κάνω μια έρευνα για το καινούργιο αυτό δεδομένο που έρχεται και είναι το internet στο αυτοκίνητο.

Η ΒΜW ηδη έχει ξεκινήσει να το λανσάρει

Η ερώτηση που θα ήθελα να μου απαντήσετε είναι: "Aς υποθέσουμε ότι έχετε αυτή την υπηρεσία διαθέσιμη, τι πιθανότητα δίνετε σαν οδηγοί να χρησιμοποιούσατε αυτή την υπηρεσία και μάλιστα εν κινήσει π.χ μια αναζήτηση για πληροφορία ακόμα και αν είστε προσωρινά σταματημένοι σε κίνηση ή φανάρι

θα ήθελα πριν απαντήσετε,
    επειδή η ερώτηση είναι υποθετική, να λάβετε υπόψιν σας ότι και τα κινητά τηλέφωνα απαγορεύονται να τα χρησιμοποιούμε όταν οδηγούμε,ωστόσο πάρα πολλοί απο εμάς τα έχουμε χρησιμοποιήσει έστω και μια φορά πέρα απο τα σωστά πλαίσια.

Θα σας παρακαλούσα να είστε ειλικρινείς,κανείς δεν πρόκειται να δει τι ψηφίζετε, ώστε να με βοηθήσετε στην έρευνα μου.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ εκ των προτέρων για την συμμετοχή

2. The Following 10 Users Say Thank You to BILL007 For This Useful Post:

120ie87 (24-05-13), A8hnaios (24-05-13), aristent (24-05-13), Eleni (24-05-13), Kostas_1 (24-05-13), nikos1400 (25-05-13), Panos 316T (24-05-13), Ptboul (27-05-13), sierra (26-05-13), Stathis (24-05-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP