Ξέρω ότι υπάρχει συζητηθεί ξανά το θέμα, αλλά θέλω τη βοήθεια σας για ελαστικά 225/45/17.
Δεδομένου cabrio λέω να πάω σε μη-runflat.
Προτάσεις παρακαλώ![]()
Ξέρω ότι υπάρχει συζητηθεί ξανά το θέμα, αλλά θέλω τη βοήθεια σας για ελαστικά 225/45/17.
Δεδομένου cabrio λέω να πάω σε μη-runflat.
Προτάσεις παρακαλώ![]()
ps3![]()
ghost-rider (22-01-13), Vassilis ///M (22-01-13)
Να προτείνω Uniroyal Rainsport 3 -> καλό στο στεγνό, ΤΕΛΕΙΟ στη βροχή. Αν σε ενδιαφέρει να κάνεις ταξίδια και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο στη βροχή και περισσότερη ασφάλεια σε σημεία που έχει μαζέψει πολλά νερά ο δρόμος (κάτι πολύ συχνό στην ελλάδα με το απαράδεκτο οδικό δίκτυο), να το επιλέξεις. Έχει και πολύ όμορφο πέλμα.
(Αν θέλεις να μπεις μια στο τόσο πίστα ή να κινείσαι πολύ γρήγορα σε επαρχιακό δίκτυο σε στεγνό οδόστρωμα μην το πάρεις επειδή θα φαγωθεί γρήγορα)
Ότι και αν πάρεις, καλοπάτητο να είναι!
chrisgiapz3 (22-01-13)
Δεν κάνω συχνά ταξίδια. Κάνω μικρές διαδρομές και δεν με ενδιαφέρει το κράτημα στη βροχή. Θέλω να βγάλουν μία 4 ετία όπως τα μαμά Continental. Επίσης πέφτω συχνά σε λακούβες, και το καλοκαίρι σε γυάλα στροφή θέλω να γλυστράνε τα πίσω λάστιχα![]()
Επίσης το πατάω λιγάκι.
Pzero nero
conti sport contact 5P σου προτεινω να βαλεις. πιστευω οτι ειναι το λαστιχο που ταιριαζει στα bmw. μετα απο διαφορους πειραματισμους ξαναγυρισα στα conti και τα χω ηδη 4μιση χρονια με 43000 χλμ χωρις κανενα προβλημα![]()
Continental ContiSport Contact 5
or
Continental Extreme Contact DWS
Become the person you would want to have as a friend yourself!!!!!
deepBLUE (22-01-13)