Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 19

Θέμα: Z4 Υγρασια στο φαναρι

Rides
    0

Προεπιλογή Z4 Υγρασια στο φαναρι

Γεια σας,

Xρειαζομαι την βοηθεια σας στην εξης ερωτημα: τα φαναρια ενος Ζ4 (2005) μπορουν να ανοιχτουν και να καθαριστουν μεσα?

Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα, 3 φορες τα τελευταια χρονια καηκε η λαμπα στο μπροστινο φαναρι και ενω το πηγα στην BMW αντιπροσωπια/συνεργειο αλλαξαν και τις 3 φορες τις λαμπες, με το πρωτο πλυσιμο θαμπωσαν τα φαναρια. τη δευτερη φορα το αφησα καιρο με αποτελεσμα καποιο καλωδιο να σαπισει απο την υγρασια και να αναψει ενα φωτακι.

Ολες τις τις φορες μου ελεγαν στην αρχη δε μπορουν να κανουν κατι, πρεπει να το αφησω να στεγνωσει (λες και ειναι μπουγαδα), anyway σημερα πηγα παρα πολυ τσαντισμενη γιατι και τα 2 ειχαν θολωσει, γκρινιαζοντας κλπ κλπ τελικα μου τα καθαρισαν... και ειμαι βεβαιη οτι στο επομενο πλυσιμο θα εχουμε τα ιδια....

απλα για την ωρα, το φαναρι που εμεινε καιρο με την υγρασια, το περιβλημα της λαμπας ξεφτισε, το νικελ αρχισε να φευγει.... υπαρχει καποιος τροπος να το καθαρισουμε? ο τυπος απο το συνεργειο μου ειπε οτι δεν γινεται και οτι το μονο που μπορω να αλλαξω ειναι ολοκληρο το φαναρι (κοστος πανω απο 300 ευρο), ειναι λογικο αυτο?

Σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων, ειμαι παντελως ασχετη με το θεμα: αυτοκινητο
    Αναστασια

Rides
    1

Προεπιλογή

Καλως ηρθες.

Τα φαναρια του Ζ4 δεν ανοιγουν δυστυχως.

Πως στα καθαρισαν?

Περιοχή
    paseo de la castellana
    Rides
    0

Προεπιλογή

οντως δεν ανοιγουν!! αν θες παντως να τα αλλαξεις μπορεις να κοιταξεις και σε μεταχειρισμενα....αρκει να ξερεις αν ειναι ξενον η απλα....

αν γνωριζεις και απο ebay στο γερμανικο βαζουν πολλες φορες φαναρια ζ4 και σε καλες τιμες..... πιο κατω απο 300 το ενα... αλλα χωρις λαμπες.....

απο εκει πηρα και εγω τα δικα μου που εβαλα με λευκο φλας!

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Zouzou Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γεια σας,

Xρειαζομαι την βοηθεια σας στην εξης ερωτημα: τα φαναρια ενος Ζ4 (2005) μπορουν να ανοιχτουν και να καθαριστουν μεσα?

Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα, 3 φορες τα τελευταια χρονια καηκε η λαμπα στο μπροστινο φαναρι και ενω το πηγα στην BMW αντιπροσωπια/συνεργειο αλλαξαν και τις 3 φορες τις λαμπες, με το πρωτο πλυσιμο θαμπωσαν τα φαναρια. τη δευτερη φορα το αφησα καιρο με αποτελεσμα καποιο καλωδιο να σαπισει απο την υγρασια και να αναψει ενα φωτακι.

Ολες τις τις φορες μου ελεγαν στην αρχη δε μπορουν να κανουν κατι, πρεπει να το αφησω να στεγνωσει (λες και ειναι μπουγαδα), anyway σημερα πηγα παρα πολυ τσαντισμενη γιατι και τα 2 ειχαν θολωσει, γκρινιαζοντας κλπ κλπ τελικα μου τα καθαρισαν... και ειμαι βεβαιη οτι στο επομενο πλυσιμο θα εχουμε τα ιδια....

απλα για την ωρα, το φαναρι που εμεινε καιρο με την υγρασια, το περιβλημα της λαμπας ξεφτισε, το νικελ αρχισε να φευγει.... υπαρχει καποιος τροπος να το καθαρισουμε? ο τυπος απο το συνεργειο μου ειπε οτι δεν γινεται και οτι το μονο που μπορω να αλλαξω ειναι ολοκληρο το φαναρι (κοστος πανω απο 300 ευρο), ειναι λογικο αυτο?

Σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων, ειμαι παντελως ασχετη με το θεμα: αυτοκινητο
    Αναστασια
    Ειδες πως στα καθαρισαν? Δεν ανοιγουν..
    Η υγρασια μπηκε απο το "πορτακι" αλλαγης λαμπας, οταν σου αλλαξαν τις λαμπες. Ο καθαρισμος μαλλον θα εγινε με θερμοπιστολο και αερα μεσα απο το πορτακι..?

Θα εχεις τα ιδια αν δεν κοιταξεις το καπακι να μονωνει σωστα.

Το φωτακι που αναψε ειναι σαν γραναζακι με θαυμαστικο?
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fanisk : 25-02-13 στις 18:59

Περιοχή
    Inside of BMW
    Rides
    0

Προεπιλογή

Αν είναι το δεξί και έχεις και λευκά φλας την βγάζεις φτηνά...
    https://www.ricardo.gr/buy/autokinit...v/an697171812/
    Έχω καιρό που το είδα και ακόμα υπάρχει

Πωλούνται : Ζάντες 16 Μ Styling 220

Αγοράζονται : BMW Performance parts

6. The Following 3 Users Say Thank You to Andri For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (25-02-13), BILL007 (25-02-13), Kostas_1 (25-02-13)

Περιοχή
    paseo de la castellana
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Andri Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν είναι το δεξί και έχεις και λευκά φλας την βγάζεις φτηνά...
    https://www.ricardo.gr/buy/autokinit...v/an697171812/
    Έχω καιρό που το είδα και ακόμα υπάρχει

αν δεν εχει και facelift φαναρια....και αρκει να ειναι ιδιο και σε λαμπες....αν εχει ξενον να ειναι ξενον και το φαναρι η αν εχει απλο να ειναι απλο και το φαναρι! αλλα απο οτι καταλαβα αν καταλαβα καλα φοραει με χρωμιο μεσα και οχι μαυρο....
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kwstakhs_Z4 : 25-02-13 στις 19:08

Περιοχή
    Inside of BMW
    Rides
    0

Προεπιλογή

Εεειιι Κωστάκη , σου πω ένα ανέκδοτον???
    Πως μπαίνει ένα φανάρι από f/l σε μη?

Απλά μπαίνει ! δεν ανάβει όμως...

(από το βίντεο αν θυμάσαι )
    Πωλούνται : Ζάντες 16 Μ Styling 220

Αγοράζονται : BMW Performance parts

Περιοχή
    paseo de la castellana
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Andri Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εεειιι Κωστάκη , σου πω ένα ανέκδοτον???
    Πως μπαίνει ένα φανάρι από f/l σε μη?

Απλά μπαίνει ! δεν ανάβει όμως...

(από το βίντεο αν θυμάσαι )
    χαχαχαχα!!!

πως δεν θυμαμαι ξεχνιεται αυτο?? το εχω δειξει σε ολο το σόι!!!

Rides
    0

Προεπιλογή

ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας!

και ηθελα τοσο πολυ να μην ειχαν δικιο και να μπορω να το καθαρισω.... Δυστυχως δεν ειδα πως το καθαρισαν, αν και υποψιαζομαι οτι κατι σαν μπιστολακι πρεπει να ηταν γιατι αυτο που ξεφτισε εχει απλωσει σε ολο το φαναρι...

σημερα που το κοιταξα μαλλον παλι εχει υγρασια το ενα .... το θεμα ειναι πως να ειμαι σιγουρη οτι η μονωση εχει γινει σωστα και τωρα να τους πω οτι εχει υγρασια παλι τα ιδια θα κανουν, εχετε μηπως να μου προτεινετε καποιο συνεργειο που πιστευετε οτι θα κανουν καλη δουλεια?

δε ξερω τι ακριβως εχω αν ειναι ξενον η οχι, που θα μπορουσα να το βρω αυτο? το φλας ειναι κιτρινο (τηα προτιμουσα το ασπρο παντως

το φωτακι ηταν οντως το γραναζι με το θαυμαστικο

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Δυστυχώς, όχι μόνο δεν έχω λύση, αλλά έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα-SOS αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει.
    Έχω μια Z4 E85 μοντέλο '06 (f/l). Πριν από ένα χρόνο, είχα την ...ιδέα να βάλω xenon λάμπες στα ήδη υπάρχοντα φωτιστικά σώματα. Τον πρώτο καιρό, το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό. Βελτιώθηκε αισθητά η ορατότητα που είχα όταν οδηγούσα νύχτα, ενώ και το αυτοκίνητο-κακά τα ψέμματα-έδειχνε ομορφότερο. Κανένα πρόβλημα λοιπόν στην αρχή. Εδώ και δύο μήνες όμως, άρχισε σταδιακά να εμφανίζεται υγρασία στο φανάρι του οδηγού(η οποία ήταν εντονη το πρωί και στην πορεία της ημέρας "έσβηνε" σιγά σιγά). Τις τελευταίε εβδομάδες το φανάρι πλέον δεν καθάριζε καθόλου από την υγρασία, όλη την ημέρα παρέμενε θαμπωμένο... Ψάχνοντας να δω τι συμβαίνει, άνοιξα από την μερία του θόλου τη σχετική τάπα και προσπάθησα να ελεγξω πιθανό σημείο εισόδου της υγρασίας. Δεν φάνηκε κάτι, καθώς είχε μπει μπόλικη σιλικόνη από τον τεχνικό που έβαλε τα xenon. Το προλβλημα κάθε μέρα γινόταν και εντονότερο. Έτσι, πήγα στο συνεργείο ενόος φίλου που διαθέτει κομπρεσέρ, βγάλαμε τροχό(ναι, δυστυχώς για να έχεις πρόσβαση πρέπει να ...βγάλεις τον τροχό-έλεος!) και έβαλα τον αέρα μέσα για πάνω από μισή ώρα, μέχρι να φύγει όλη η υγρασία. Τελειώνοντας, έβαλα σχολαστικά σιλικόνη μαύρη,όπου μπορούσα!
    Την άλλη μέρα πάλι τα ίδια! Απίστευτο... Το φανάρι δεν είναι πουθενά σπασμένο.
    Είναι πολύ άσχημη εικόνα να βλέπεις ένα αυτοκίνητο σαν τη Z4 με το ένα φανάρι θολό! Άσε που το βράδυ φοβάμαι ότι τυφλώνω τους απεναντι...

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Το επόμενο που θα κάνω, είναι να λύσω προφυλακτήρα(!) για να βγάλω το φανάρι μήπως μπορέσω να δουλέψω καλύτερα, αλλά δεν είμαι αισιόδοξος ότι θα πετύχω κάτι... Φοβάμαι ότι η μόνη λύση είναι να αλλάξω φανάρι. Για καινουργιο δεν το συζητώ, μάλλον μεταχειρισμένο... Και xenon; Θα πρέπει να ξαναβάλω αλογόνου...
    Ας βοηθήσει όποιος γνωρίζει κάτι σχετικό!
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων,
    Δημήτρης

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP