καλησπερα σε ολους θελω να βαλω στο 36αρι μου τα πιτσιλιστηρια στη μασκα μπροστα,βασικα τα εχω αγορασει εχω παρει τη μασκα και τα πιτσιλιστηρια.Μπορει να μου πει καποιος που γνωριζει τι αλλο χρειαζεται να αγορασω για να λειτουργησουν.![]()
καλησπερα σε ολους θελω να βαλω στο 36αρι μου τα πιτσιλιστηρια στη μασκα μπροστα,βασικα τα εχω αγορασει εχω παρει τη μασκα και τα πιτσιλιστηρια.Μπορει να μου πει καποιος που γνωριζει τι αλλο χρειαζεται να αγορασω για να λειτουργησουν.![]()
Αααα πολύ ωραία κ εμένα με ενδιαφέρει το θέμα από που κ πόσο τα πήρες τα πιτσιλιστηρια??
Το δικο μου που ειχε απο εργοστασιο πιτσιληθρες στα φαναρια ειχε και δευτερο δοχειο μικροτερο στο οποιο εβαζες τη σαπουναδα. Ειχε 6 λιτρα δοχειο νερου και διαφορετικο λεβιεδακι στους υαλοκαθαριστηρες το οποιο ειχε ακομα μια επιλογη "S" οπου το λεβιεδακι πατιοταν προς τα μεσα. Τα πιτσιλιστηρια που λες ειναι 2 κομματια. Τα πηρες και τα 2? η μονο το εξωτερικο κομματι? Πιθανων να χρειαστεις καινουριο δοχειο νερου και τις σωληνωσεις και ενδεχομενος λεβιεδακι υλαοκαθαριστηρων και εναν ηλεκτρολογο για να τα συνδεσει γιατι αυτα πετανε νερο μονο οταν τα φωτα ειναι αναμμενα. Κατα την γνωμη μου δεν ειναι κατι απλο εχει πολυ φασαρια για να γινει σωστο. Καλη επιτυχια.
quattro ist fur sissies
Bazil Van Sinner (02-03-13), BILL007 (01-03-13), orestis (01-03-13), Ptboul (01-03-13), S8N (01-03-13)
Dourios (01-03-13)
Απ' ό,τι βλέπω, χρειάζεσαι ένα κάρο πράγματα. Ρίξε μια ματιά εδώ:
https://bmwfans.info/parts/catalog/82199404447/
Αυτό είναι το retrofit kit της BMW με Part number 82 19 9 404 447. Σ' αυτό περιλαμβάνονται ήδη τα πιτσιλιστήρια που έχεις, αλλά δε συμφέρει ν' αγοράσεις όλα τα υπόλοιπα εξαρτήματα μεμονωμένα.
Επίσης χρειάζεσαι αντλία και δοχείο νερού. Οι κωδικοί μάλλον είναι αυτοί:
61 67 8 357 839 - αντλία
61 67 8 366 420 - 5λιτρο δοχείο
Καλού κακού ψαξ' το με το μοντέλο και την ημερομηνία κατασκευής της μπέμπας σου.
Το κιτάκι κάνει 230 + ΦΠΑ στην Ευρώπη, η αντλία ένα 45άρι + ΦΠΑ και το δοχείο άλλο ένα 35άρι + ΦΠΑ.
Επίσης μία άλλη παράμετρος (που δεν μπορώ να διακρίνω από τα ανταλλακτικά του Άρη), στο 34 άρι, υπήρχαν και πιτσιλιστήρια στους προβολείς ομίχλης (πάντα μπροστά και αλλού αυτή η αμαξάρα) και επικοινωνούσε το δίκτυο με τα πάνω και τα κάτω φώτα.
Οπότε θα χρειστεί αρκετή δουλειά κ χρήμα που φοβάμαι οτι δεν αξίζει![]()
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Ptboul (01-03-13)
Ptboul (01-03-13)