-
[E36] αγορα καμπριο
εδω και περιπου ενα χρονο ψαχνω για 36αρι καμπριο εχω δει πανω απο 15 αυτοκινητα,
θα ηθελα να μου πειτε ποια σημεια να προσεξω εκτως της κουκουλας και των 3ων μηχανισμων,
εχω διαβασει που και απο το γκουγκλη για θεματα που εχουν αλλα θελω και την γνωμη σας,
τα χρηματα που διαθετω ειναι μεχρι 4 χιλιαρικα, θα ηθελα να εχει φουλ ηλεκτρικη κουκουλα (δηλαδη μοντελο απο 98' και επειτα ?) και μ πακετ, χωρις αλλαγμενο μοτερ ις , δηλαδη οπως εβγαινε με τα 118ι απο το εργοστασιο, βεβαια καποια μοντελα απο αμερικη εωγαιναν και με το ις απο τη μανα τους αλλα αυτα δεν υπαρχουν.
εχω δει πολλα αμαξια και η ευκαιρεια που εχασα μεσα απο τα χερια μου και χτυποιομουν ηταν ενα φεισλιφτ απο την πατρα δηλωμενοι 1.8 με 2.8 μοτερ και αεριο και φουλ κουκουλα με τηλεφωνα μ πακετ στα 2μιση χιλιαρικα !
σημερα πηγα και ειδα αλλο ενα αλλα το ματι μου το περιεργο επεε στους αρμους στην πορτα συνοδηγου που εχανε λιγο σε σχεση με την πορτα οδηγου, και κυριως μου φανηκε "καπως" που το ταμπελακι με τα νουμερα αντι να ειναι πριτσινωμενο στο φτερο αριστερα, ηταν με ταμπλακι αυτοκολλητο στο θολο, κατα τα αλλα το αμαξι με bbs και σχετικα καλη κατασταση, απλα η κουκουλα ηθελε καλιμπραρισμα , εβρισκε το καπακι πισω και βοηθεια στο κλεισιμο...
σαφως και δεν θα ασχοληθω αλλο με το αμαξι γιατι δεν εχω καιρο για τρεχαματα και φτιαξιματα. τα νουμερα τα τσεκαρα στο ριαλ οεμ και μου εωγαλε 4ος του 98 ενω αυτος λεει στην αδεια 6ος του 98 και μου φανηκε οτι ειχε γινει φαναρτζοδουλεια "καλη" στο φτερο και στην πορτα, μηπως ζηταω πολλα θα μου πειτε? :smiley_ab
επισεις ειχε και εναν καγκουρε με κοτετσοσιρμα προφυλακτιρα μισω και με ξενερωσε τελειως, το δινει 3300 και δεν πολυαξιζει κατα τη γνωμη μου, το μονο που με εκανε να παω να το δω ηταν οτι "εγραφε" 85κ χιλιομετρα πραγμα λιγο υποπτο.
ξερω οτι για να βρω κατι σιγουρα σωστο πρεπει να ανεβασω το κασε αλλα ψαχνω για ευκαιρεια, δεν βιαζομαι οπως ειπα το παλευω ενα χρονο.
επισεις δεν θελω να εχει πανω απο 150 χιλιαδες χιλιομετρα 'η αν εχει να εχει γινει σωστη συντηριση.
τωρα ακουω εσας, τι με συμβουλευετε γενικα?
-
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP