Πριν κάποιους μήνες πήγα σε ένα φανοποιίο να κάνω ένα σβήσιμο στην πόρτα του οδηγού και στο μπροστά δεξί φτερό. Είχα πάει και το παλιό μας Μάζντα εκεί για βάπσιμο φτερό-προφυλακτήρα και παρότι ήταν 20 χρονών αυτοκίνητο δεν είχε καμία διαφορά στην απόχρωση. Τί τό'θελα;
Ενώ με το φτερό δεν καταλαβαίνεις τη διαφορά στην απόχρωση ΠΟΥΘΕΝΑ, η πόρτα έχει τόση σχέση με το εργοστασιακό χρώμα όση έχουν οι Savage Garden με την κηπουρική. Ειδικότερα, κάνει έντονη αντίθεση στο νυχτερινό φωτισμό και υπό ορισμένες γωνίες. Aυτό που μου κίνησε το ενδιαφέρον είναι ότι στην πόρτα το χρώμα είναι τελείως ''σαγρέ'', σαν φλούδα απο πορτοκάλι. Τί μπορεί να πήγε στραβά; Μ'αρέσει που πήρε και το καπάκι από την τάπα της βενζίνης όταν πήγε να πάρει το χρώμα. Μήπως άν έφευγε αυτό το ''σαγρέ'' στρώμα θα έστρωνε και η απόχρωση; Έχω δει αυτοκίνητο που μόλις βγει από το φούρνο τρίβουν τη φρεσκοβαμμένη επιφάνεια με γυαλόχαρτο νερού και έπειτα το κάνουν με τον αλοιφαδόρο. Μήπως ξέχασε να το κάνει αυτό στην πόρτα μου και έκανε μόνο το φτερό;
Άν γνωρίζει κάποιος κάτι ας βοηθήσει πριν κάνω οτιδήποτε.