Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 8 από 8

Θέμα: E36 318is Mpacket με bilstein B8??

Περιοχή
    Π. Φαληρο
    Rides
    0

Προεπιλογή E36 318is Mpacket με bilstein B8??

Καλησπερα σε ολους!!! Στο αμαξι που εχω για καθε μερα ενα 318ις με μ πακετο, του εχω βαλει τα Bilstein B8 sprint σε συνδιασμο με τα H&R cup kit 60/30. Επειδη το αμαξι πλεον θα το παιρνει και η μανα μου και φοβαμαι λογω χαμηλωματος μη μου το ξηλωσει πουθενα γιατι ειναι παρα πολυ χαμηλο για ελληνικους δρομους, σκεφτομαι να το του ξαναβαλω τα ελατηρια του Μ πακετου αλλα να αφησω τα Bilstein B8 τα οποια ειναι σχεδον καινουρια. Το ερωτημα μου ειναι ταιριαζουν τα Βilstein που ειναι κοντα σαν αμορτισερ με τα ελατηρια του Μ πακετου η χρειαζομαι παλι τα μαμα αμορτισερ η τα Β6 που ειναι για πιο ψηλα αμαξια αλλα με ιδια σκληροτητα σαν τα Β8??

Προεπιλογή

Μιά χαρά θα είσαι. Προχώρα. Και ναι σήκωσε το... είναι πολύ χαμηλό

3. The Following 3 Users Say Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

BILL007 (04-06-12), giorgos///M (04-06-12), Panos 316T (04-06-12)

Rides
    1

Προεπιλογή

αυτο το συνδιασμο φορουσα και εγω πριν την d2.χαμηλο πολυ και ιδιαιτερα ενοχλητικο θα ελεγα.δεν θα εχεις θεμα επειδη θα βαλεις αλλο ελατηριο.ισα -ισα που θα γινει και πιο ανετο το αμαξι σου.
    M52B28 POWER

5. The Following 2 Users Say Thank You to MIKEN636 For This Useful Post:

giorgos///M (04-06-12), Panos 316T (04-06-12)

Rides
    1

Προεπιλογή

Ο ξαδερφος μου ειχε αυτον τον συνδιασμο μ πακ ελατηρια με bilstain κοντα και ηταν μια χαρα.
    quattro ist fur sissies

7. The Following 2 Users Say Thank You to savvas bmwdakias For This Useful Post:

giorgos///M (04-06-12), Panos 316T (04-06-12)

Περιοχή
    Π. Φαληρο
    Rides
    0

Προεπιλογή

Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια! Θα προχωρησω κανονικα οποτε με μ πακ ελατηρια και bilstein αμορτισερ.

Rides
    0

Προεπιλογή

Καλησπέρα! Υπάρχει κάποιος που χρησιμοποιεί αυτόν τον συνδυασμό γιατί ενδιαφέρομαι κ εγώ και να μπορεί να πει εντυπώσεις; Επαγγελματίας αναρτησάς είπε πως δεν είναι σωστό γιατί θα τερματίζει το αμορτισέρ, καθότι το αμορτισέρ αυτό είναι χαμηλώματος κ το ελατήριο χαμηλώνει μόνο 1,5 εκ....
    Ε36 M44Β19

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 6ylinder Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπέρα! Υπάρχει κάποιος που χρησιμοποιεί αυτόν τον συνδυασμό γιατί ενδιαφέρομαι κ εγώ και να μπορεί να πει εντυπώσεις; Επαγγελματίας αναρτησάς είπε πως δεν είναι σωστό γιατί θα τερματίζει το αμορτισέρ, καθότι το αμορτισέρ αυτό είναι χαμηλώματος κ το ελατήριο χαμηλώνει μόνο 1,5 εκ....
    Μητσο ολοι επαγγελματιες ειναι αλλα οι μισοι κανουν σωστη τη δουλεια τους.
    Μηπως θελει να πουλησει κανα ελατηριακι?χαχαχαχ.
    Λοιπον η bilstein με ελατηρια m-pack προτεινει τα b8.ουτε καν τα b6...οποτε πιπεριες σου λεει.τον κατασκευαστη θα ακους και αυτο ειναι το σωστο.τωρα το τι κανει ο καθενας αλλο θεμα...
    Εγω παντως πριν κανω την μετατροπη φοραγε πανω κιτρινα bilstein απλα οχι με χοντρο εμβολο (δεν τα συνιστω για ελλαδα πολυ σκληρα) με τα m-pack ελατηρια της μανας του και ηταν ανετο χωρις να γινει βαρκα....

e36 till death!
    its not what you can say its what you can proοve(denzel washighton-training day film).

Περιοχή
    Εδώ
    Rides
    1

Προεπιλογή

sorry for off topic
    ελατήρια για ψήλωμα υπάρχουν για 36άρι;

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας