Σελίδα 1 από 4 123 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 34

Θέμα: ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΒΟΛΤΑ ΠΑΡΟΛΙΓΟΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ

Rides
    0

Thumbs down ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΒΟΛΤΑ ΠΑΡΟΛΙΓΟΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ

χθες βραδυ το γνωστο freeday διοργανωνε βολτα στο καβουρι, κ ενω παντα περνονται τα καταλληλα μετρα κ παντα ακολουθει κ περιπολικο, στο γυρισμο απο καβουρι βγαινοντας στον κεντρικο τα ποδηλατα κ ενω εχει σταματησει η κυκλοφορια κ στα 2 ρευματα κ υπαρχουν ανθρωποι σε κα8ε ρευμα κ για αυτο το σκοπο , ερχοντουσαν 4 μηχανες ss 'σπασμενεs' απο γλυφαδα προς λαιμο κ ο πρωτος εμβολισε το πληθος..το φρεναρισμα του ηταν πανω απο 50 μ κ μπροστα μου ακριβως βλεπω 2 ποδηλατα στον αερα κ μετα διαλυμενα κ ο ******Σ δε σταματησε να δει τι προκαλεσε αλλα ουτε κ τα φιλαρακια του..κ μετα αναρωτιομαστε οταν μας ξαπλωνουν εμας γιατι φευγουν ..γιατι εχουμε τα ιδια σκατα μυαλα..απλα ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ..
    Υ.Γ Εννοειται ο 'μαγκας' δεν ειχε πινακιδα σε εμφανη σημειο

2. The Following 7 Users Say Thank You to vs316ti For This Useful Post:

120ie87 (22-09-12), alexk (22-09-12), BILL007 (22-09-12), katsaraios (22-09-12), S8N (22-09-12), Samaro (22-09-12), Thomelef (22-09-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Ο δολοφόνος, ειτε χρησιμοποιεί μαχαίρι , είτε χρησιμοποιεί πιστόλι, δολοφόνος δεν λεγεται ;;

Είναι καθαρά θέμα παιδίας και στην ελλάδα αυτο....δεν !!

4. The Following 5 Users Say Thank You to Samaro For This Useful Post:

BILL007 (22-09-12), chrisgiapz3 (22-09-12), gant (22-09-12), nikos1400 (22-09-12), S8N (22-09-12)

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

παιδια ηταν θεμα χρονου να γινει ατυχημα, δεν εχω προβλημα με τα ποδηλατα αλλα η οργανωση ειναι για τα πανηγυρια...
    δεν ξερω αν σας αρεσει ή οχι αλλα ο τροπος που το εκφραζω αλλα θελω να το πω...
    ειναι καθαρα δικη μου γνωμη
    Καταρχην η διαδρομη, παραλιακη και πολλες φορες περνανε απο λιμανακια γιατι φτανουν μεχρι βαρκιζα...
    Σορρυ κιολας αλλα απο λιμανακια με μηδεν φωτισμο, ωρες ωρες φοβαμαι να περασω με το αυτοκινητο.
    Η μερα συναντησης ειναι παρασκευη βραδυ που οπως ολοι ξερουμε, παρασκευη βραδυ, στη διαδρομη αυτη γινεται χαμος...
    απο ανθρωπους που δεν ξερουν να οδηγουν, απο ανθρωπους που τα εχουν πιει, απο ανθρωπους που πηραν το διπλωμα και πανε να δειξουν τις ικανοτητες τους στην παρεα...
    Ναι αυτο ειναι λαθος, αλλα σε αυτην την φαση δεν βλεπουμε τι ειναι λαθος, αλλα προστατευουμε την ζωη μας, και σε μειονεκτικη θεση ειναι ο ποδηλατης!

Προσωπικες εμπειριες:
    συναντηση περσι το καλοκαιρι, και στην βαρκιζα ερχονται οι ποδηλατες, στο γυρισμο υπηρχαν μεμονομενοι ποδηλατες που γυρναγαν απο "λιμανακια" χωρις φωτα στα ποδηλατα και σε σκοτεινο δρομο

φετος το καλοκαιρι παρασκευη βραδυ... αφου εχουν δημιουργησει κυκλοφοριακο προβλημα (κανενα προβλημα), σε καποια φαση ανοιγει ο δρομος, και ενω κινουμε σε αριστερη λοριδα και δεξια υπαρχει κομβοι απο ποδηλατες καποιοι "εξυπνοι" με κουρσακια βγαινουν στην αριστερη λοριδα για προσπερασουν το κομβοι...

τυχαιοι ποδηλατες στο δρομο, με ακουστικα στα αυτια οι οποιοι προσπερουν απο δεξια αριστερα και οπου να ναι!

Οπως το εχω πει και με τους μηχανοβιους που κραζουν τους αυτοκινητακιδες ετσι θα το πω και για τους ποδηλατες....
    Παντα κραζουμε τους αλλους αλλα ολοι ειμαστε λαθος...και η παιδεια ισχυει για ολους, και πρεπει να καταλαβουν ολοι οτι στον δρομο εισαι μονος σου, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΞΕΙ...
    ειτε εχεις ποδηλατο ειτε μηχανη ειτε οτιδηποτε...
    Γι αυτο περισσοτερο μυαλο και σε οδηγους αλλα και διοργανωτες..

υ.γ υπηρχαν τραυματιες?

6. The Following 20 Users Say Thank You to spar@ For This Useful Post:

120ie87 (22-09-12), alexk (22-09-12), aristent (22-09-12), Bassakos (23-09-12), BILL007 (22-09-12), chrisgiapz3 (22-09-12), gant (22-09-12), GiannisRob (22-09-12), gnx (23-09-12), Kostas_1 (22-09-12), m-power_01 (22-09-12), Nick bmwlover (22-09-12), nikos1400 (22-09-12), Nino (22-09-12), Panos 316T (23-09-12), PANOS-E60 (22-09-12), S8N (22-09-12), Skyline_IS (22-09-12), Thomelef (22-09-12), z3 2.2 (29-09-12)

Περιοχή
    BMW 6 cylinder
    Rides
    1

Προεπιλογή

Το free friday απλά είναι επικίνδυνο
    Και εγώ είμαι ποδηλάτης αλλά να μου λείπει να πάω βόλτα με όλους αυτούς τους τρελλούς
    Καλύτερα μόνος μου ή με τον κολλητό μου και ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ σε κεντρικό δρόμο...
    Detailing Madness

8. The Following User Says Thank You to stef For This Useful Post:

Samaro (22-09-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

για ολα τα παραπανω φταιει η πολιτεια , για το οτι η μηχανη ηταν εκτος οριο ταχυτητας (παραβαση 1), εκανε ελιγμους στα ηδη σταματημενα αυτοκινητα(παραβαση 2 ), εκανε αυτοσχεδιους αγωνες (παραβαση 3) προκαλεσε ατυχημα κ εγκαταλειψη τραυματια (παραβαση 4) δε ειχε σε εμφανη θεση τον αριθμο κυκλοφοριας παραβαση 5 κ ισως δεν φοραγε κρανος, για ολα αυτα δεν υπαρχει δικαιολογια -απλα ειναι δολοφονια- ολοι εχουμε δικαιωμα στην κυκλοφορια ειτε με ποδηλατο ειτε με hummer.Κυκλοφορω καθημερινα κ με μηχανη κ με αυτοκινητο , ποδηλατο 2-3 φορες την βδομαδα κ ξερω ποσο εκτεθημεος μπορει να ειναι καποιος με ολα τα μεσα..υπαρχει κ στον Κ.Ο.Κ ενα αρθρο που λεει για την πομπη κ πως πρεπει να κοινουνται οσοι δεν την ακολουθουν..οι περισσοτεροι οταν ειμαστε εκτος της οποιαδηποτε πομπης αναλογα αν μας περνει πραττουμε αναλογα..αν περναγε ο πρωθυπουργος κ ειχε κοπει ο δρομος θα εμπαιναν σφηνες οι μηχανες κ τα αυτοκινητα η θα εκανα τις κοτες?
    υ.γ. 2 παιδια τραυματιστηκαν το 1 στο ποδι , ηρθε αμεσα ασθενοφορο κ το λιγοτερο ηταν η καταστροφη των ποδηλατων
    υγ2 αλλα μπροστα σε τοσο κοσμο κ δε σταματησε δηλαδη ελεος.. υπαρχει βιντεακι στο fb freeday απο 1 κοπελα που τραβαγε εκεινη την στιγμη..
    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑ ΝΤΡΟΠΙΑΣΜΕΝΟΙ.

10. The Following 2 Users Say Thank You to vs316ti For This Useful Post:

Nick bmwlover (22-09-12), Samaro (22-09-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παιδιά , έχετε δίκιο σχετικά με την οργάνωση της ποδηλατικής βόλτας, τις επιλογές διαδρομών, αλλά και τον απρόσεχτο τρόπο με τον οποίο κυκλοφορούν οι ποδηλάτες.
    ΟΜΩΣ η τελική ευθύνη, δεν παύει να είναι στα μηχανοκίνητα γρήγορα οχήματα.
    Δηλαδή αν σε κάποιο σημείο του δρόμου, κυκλοφορεί δεξιά, ποδηλάτης , θα περάσουμε απο πάνω του ;;

Περιοχή
    BMW 6 cylinder
    Rides
    1

Προεπιλογή

Και ερώτώ σε ένα κράτος μπ#%^&λο η αστυνομία τι έκανε?
    Τους έπιασε? ΟΧΙ
    Εφόσον λοιπόν δεν υπάρχει αστυνομία δεν έχω λόγο να ριψοκινδυνέψω τη ζωή μου πηγαίνοντας σε μία κατα τα άλλα οργανωμένη εκδήλωση..
    Detailing Madness

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stef Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το free friday απλά είναι επικίνδυνο
    Και εγώ είμαι ποδηλάτης αλλά να μου λείπει να πάω βόλτα με όλους αυτούς τους τρελλούς
    Καλύτερα μόνος μου ή με τον κολλητό μου και ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ σε κεντρικό δρόμο...
    Στέφανε, μερικές φορές, οι απομεροι δρόμοι ειναι πιο επικινδυνοι !

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο spar@ Εμφάνιση μηνυμάτων
    αλλα σε αυτην την φαση δεν βλεπουμε τι ειναι λαθος, αλλα προστατευουμε την ζωη μας,
    πάρα πολύ σωστά Σπύρο, αυτή είναι η πρώτη προτεραιότητα και κατόπιν έπεται η οποιαδήποτε ανάλυση γιά να δούμε ποιός από τους εμπλεκόμενους στα στραβά της οδικής ασφάλειας ευθύνεται περισσότερο.

15. The Following 2 Users Say Thank You to PANOS-E60 For This Useful Post:

BILL007 (22-09-12), m-power_01 (22-09-12)

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο vs316ti Εμφάνιση μηνυμάτων
    για ολα τα παραπανω φταιει η πολιτεια , για το οτι η μηχανη ηταν εκτος οριο ταχυτητας (παραβαση 1), εκανε ελιγμους στα ηδη σταματημενα αυτοκινητα(παραβαση 2 ), εκανε αυτοσχεδιους αγωνες (παραβαση 3) προκαλεσε ατυχημα κ εγκαταλειψη τραυματια (παραβαση 4) δε ειχε σε εμφανη θεση τον αριθμο κυκλοφοριας παραβαση 5 κ ισως δεν φοραγε κρανος, για ολα αυτα δεν υπαρχει δικαιολογια -απλα ειναι δολοφονια- ολοι εχουμε δικαιωμα στην κυκλοφορια ειτε με ποδηλατο ειτε με hummer.Κυκλοφορω καθημερινα κ με μηχανη κ με αυτοκινητο , ποδηλατο 2-3 φορες την βδομαδα κ ξερω ποσο εκτεθημεος μπορει να ειναι καποιος με ολα τα μεσα..υπαρχει κ στον Κ.Ο.Κ ενα αρθρο που λεει για την πομπη κ πως πρεπει να κοινουνται οσοι δεν την ακολουθουν..οι περισσοτεροι οταν ειμαστε εκτος της οποιαδηποτε πομπης αναλογα αν μας περνει πραττουμε αναλογα..αν περναγε ο πρωθυπουργος κ ειχε κοπει ο δρομος θα εμπαιναν σφηνες οι μηχανες κ τα αυτοκινητα η θα εκανα τις κοτες?
    υ.γ. 2 παιδια τραυματιστηκαν το 1 στο ποδι , ηρθε αμεσα ασθενοφορο κ το λιγοτερο ηταν η καταστροφη των ποδηλατων
    υγ2 αλλα μπροστα σε τοσο κοσμο κ δε σταματησε δηλαδη ελεος.. υπαρχει βιντεακι στο fb freeday απο 1 κοπελα που τραβαγε εκεινη την στιγμη..
    φιλε μου δεν συζηταμε για το αν φταιει ή οχι η μηχανη... ειναι προφανεστατο!
    το θεμα ειναι αλλο, την επομενη παρασκευη να γυρισετε ολοι σπιτια σας χωρις γρατζουνια...
    αφου οδηγας μηχανη ξερεις πολυ καλα οτι υπαρχει ποσοστο με ss μηχανακια που εχουν σκοτωθει και δεν το χουν καταλαβει ακομα...
    ειτε γιατι νομιζουν οτι ειναι αθανατοι
    ειτε γιατι ειναι "φτιαγμενοι"
    ειτε γιατι θελουν να κανουν "ονομα"...
    γι αυτο το ποσοστο να παρακαλαμε μην τους βρουμε απεναντι μας και οχι αν θα τους ποιασει η αστυνομια!
    σαν οδηγος αυτοκινητου παρατηρω τις μλκς ολων... παρατηρω οτι ο δρομος ειναι ζουγκλα...
    θελω να οδηγησω καποτε μηχανη και το καθυστερω.. το καθυστερω... το καθυστερω...
    θεωρω τα ποδηλατα πιο επικινδυνα απ την μηχανη στο δρομο...
    και δεν ειναι το θεμα δικαιολογιας που ακουω απο πολλους, σιγα με ποσο να τρακαρεις με το ποδηλατο??
    φοβαμαι με ποσα θα πεσουν πανω μου...
    στην παραλιακη σε συγκεκριμενα σημεια περνανε με απαγορευτικες ταχυτητες...
    θεωρω πιο ασφαλες να βγειτε στην εθνικη οδο να πατε μεχρι χαλκιδα...
    Πραγματικα... τουλαχιστον εχει περισσοτερες λοριδες, λιγοτερη κινηση και επαρκη φωτισμο...ετσι και αλλιως τα κμ/ωρα που θα περνανε απο διπλα σας τα μηχανοκινητα θα ειναι τα ιδια!

17. The Following 2 Users Say Thank You to spar@ For This Useful Post:

Nick bmwlover (22-09-12), vs316ti (22-09-12)

Σελίδα 1 από 4 123 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP