Παιδια ενα Τρανζιτ 2.4 ντιζελ που εχω, μου εκαψε βαλβιδες στον τριτο κυλινδρο, σημερα περασα απο τον συνεργειο να δω, μιας και χθες ελυσαν το καπακι, οταν πηγα ελειπε ο μαστορας αλλα ηταν το παιδι που δουλευει εκει, μιλησαμε μου εδειξε το μοτερ οι κυλινδροι ηταν οκ και τα εμβολα, εκτος απο τον τριτο κυλινδρο που ειχε 2 πολυ μικρες χαρακιες ψηλα "μολις που το καταλαβαινα με το νυχι"

Μου ειπε οτι μπορει να μεινει οπως εχει αν δεν μου καιει λαδι, εκτος εαν θελω να αλλαξω χιτωνιο ελατηρια και να γινει ελεγχος μηπως χρειαστει και πιστονι.

Το ειπα πως το αμαξι δεν εκαιγε λαδια, περιπου 500γραμμαρια στα 7000χλμ, Νομιζω πως ειναι "φυσιολογικο" για τουρμπο ντιζελ με 360.000χλμ.

Ηθελα την γνωμη σας, εαν επιλεξω να επισκευασω τον τριτο κυλινδρο, χιτωνιο ελατηρια κλπ, θα εχω προβλημα μιας και αυτος σαν καινουριος θα "σφιξει" σε σχεση με τους αλλους που εχουν την φυσιολογικη φθορα?

Αυτος μου ειπε οτι δεν θα εχω προβλημα οτι και αν επιλεξω, ειτε το φτιαξω ειτε οχι, απλα με ρωτησε εαν θελω μιας και ειναι ανοιγμενο το μοτερ.

Αυριο θα παω να μιλησω με τον μηχανικο να δουμε τι θα κανω.

Εσεις τι λετε? δεδομενου οτι για να γινει η δουλεια αυτη πρεπει να λυθει τελειως το μοτερ οποτε και το κοστος θα ανεβει.