Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 13

Θέμα: Προς γνωστες Μ42-Μ44 (318is)

Περιοχή
    Αχαρναι
    Rides
    1

Exclamation Προς γνωστες Μ42-Μ44 (318is)

Καλησπερα κυριοι!
    Με το νεο μοτερ Μ42 που εβαλα πλεον στο bimmer διαπιστωσα οτι εχω διαρροες νερου σεβαστης ποσοτητας οι οποιες προερχονται καπου αναμεσα-κατω απο τα "πλοκαμια" της εισαγωγης.
    Οποτε σημερα ξεκινησαμε το λυσιμο οοοολης της εισαγωγης για να βρουμε την αιτια.

Παρατηρηση : Παρατηρω μεσα στους αυλους μουργα απο τις αναθυμιασεις λαδιου που ερχονται απο το ψευτοκαπακο.

Ερωτημα : Να απομονωσω το σωληνακι των αναθυμιασεων να μην πηγαινει στην εισαγωγη ωστε να μην γεμιζει τους αυλους λαδιλα κ τις βαλβιδες καπνιλα , ή οχι ???

Ετσι οπως το χω λυμμενο μου ρχεται να λυσω κ καπακι να αλλαξω φλατζα προληπτικα. -σημειωση- : Εκτος απο νερα,μου λειπουν κ λαδια μεταξυ των αλλαγων κ εχω μπει στο τρυπακι μπας κ εχει καψει καμμια φλατζα k τα ριχνει στο θαλαμο καυσης.

Rides
    1

Προεπιλογή

γνώστης δεν είμαι αλλά...
    για τις αναθυμιάσεις ακριβώς για τους λόγους που ανέφερες προχώρησα σε εγκατάσταση δοχείου αναθυμιάσεων.

για τα is έχω ακούσει πολλές περιπτώσεις φλάντζας.
    τούρμπο και πράσινα άλογα

Rides
    1

Προεπιλογή

Περιεργο να χανει νερο καπου αναμεσα και κατω απο την εισαγωγη. Εχει κανενα κομματι της διαδρομης νερου εκει? Δεν εχω επαφη με το συγκεκριμενο μοτερ αλλα μου μυριζει φλαντζα.

Περιοχή
    Εδώ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aggelosmk2 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπερα κυριοι!
    Με το νεο μοτερ Μ42 που εβαλα πλεον στο bimmer διαπιστωσα οτι εχω διαρροες νερου σεβαστης ποσοτητας οι οποιες προερχονται καπου αναμεσα-κατω απο τα "πλοκαμια" της εισαγωγης.
    Οποτε σημερα ξεκινησαμε το λυσιμο οοοολης της εισαγωγης για να βρουμε την αιτια.

Παρατηρηση : Παρατηρω μεσα στους αυλους μουργα απο τις αναθυμιασεις λαδιου που ερχονται απο το ψευτοκαπακο.

Ερωτημα : Να απομονωσω το σωληνακι των αναθυμιασεων να μην πηγαινει στην εισαγωγη ωστε να μην γεμιζει τους αυλους λαδιλα κ τις βαλβιδες καπνιλα , ή οχι ???

Ετσι οπως το χω λυμμενο μου ρχεται να λυσω κ καπακι να αλλαξω φλατζα προληπτικα. -σημειωση- : Εκτος απο νερα,μου λειπουν κ λαδια μεταξυ των αλλαγων κ εχω μπει στο τρυπακι μπας κ εχει καψει καμμια φλατζα k τα ριχνει στο θαλαμο καυσης.
    Όταν έκανες την μετατροπή δεν έχεις ελέγξει το μοτέρ που θα έβαζες κατά την μετατροπή δεν έχουν γίνει οι απαραίτητες εργασίες;

Rides
    0

Προεπιλογή

Αρχικά βγάλε το σωληνάκι αναθυμιάσεων και σκάστο ή με μια σωλήνα να τελειώνει προς τα κάτω ή σε δοχείο αναθυμιάσεων, απλά θα ανεβάσει ρύπους το αμάξι (something run to the gupsies.....) κατα 2ον μυρίζει φλάτζα φίλε, ειδικά αν σου πετάει τα νερά απο την εξάτμιση τότε είναι φλάντζα.......
    Παρατήρησε απο που χάνει νερά, βάλτο μπροστά και περίμενε να ανοίξει ο θερμοστάτης για να κυκλοφορήσει τα νερά και δες απο που τα χάνει........

Περιοχή
    Αχαρναι
    Rides
    1

Προεπιλογή

@ Dimiτris : Το χω βαλει πολλες φορες αλλα δεν φαινεται με κανεναν Θεο,με οσες λαμπες κ αν εχω προσπαθησει να το κοιταξω. Τα νερα ξερω οτι χανονται καπου κατω-αναμεσα απο την πολλαπλη γτ γινεται μουσκεμα ολο το μπλοκ στο πλαι.

Οσον αφορα φλατζα που λες,ευσταθει απο την μια γιατι μου φαινεται οτι βγαζω αρκετους υδρατμους απο την εξατμιση αλλα απο την αλλη αν ηταν φλατζα δεν θα βγαζα κ ντουμανια απο λαδι ? ( Μιας κ βλεπω οτι λειπουν κ λαδια. )

Ακομα κ σε ανοιγματα που κανω που σηκωνω στροφες αρκετες δεν βγαζω καπνους.

Τι λετε ρε παιδια?

Rides
    3

Προεπιλογή

Ελεγξε την βεργα της σταθμης λαδιου,αν ειναι τα λαδια σαν σαπουνι ενα πραγμα τοτε πας για φλατζα.

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ghost-rider Εμφάνιση μηνυμάτων
    Περιεργο να χανει νερο καπου αναμεσα και κατω απο την εισαγωγη. Εχει κανενα κομματι της διαδρομης νερου εκει? Δεν εχω επαφη με το συγκεκριμενο μοτερ αλλα μου μυριζει φλαντζα.
    Ναι έχει και είναι και κλασικό πρόβλημα. Πρέπει απαραιτήτως να λυθεί και να βγει η εισαγωγή. Το έχω επισκευάσει κι εγώ.

Περιοχή
    Αχαρναι
    Rides
    1

Προεπιλογή

@ E60 arkadia : Ευτυχως δεν ειναι σα σαπουνι ειναι πεντακαθαρη η βεργα.

@Valantis : Εννοεις τον πλαστικο σωληνα που φευγει πλαι της τρομπας του νερου ? Χθες δεν εβλεπα αλλο να δουλεψω,μας γ@μησ@ν τα ρευματα που διανεμονται παντου ,για να βγαλουμε την πολλαπλη εισαγωγης.

Rides
    1

Προεπιλογή

Καλημερα
    Περναει χοντρος πλαστικος σωληνας νερου κατω απο την εισαγωγη και διπλα στο μπλοκ του κινητηρα στο υψος των μπεκ.Το πιο πιθανο ειναι να εχει ραγισει και να χανεις νερα ή απο τις συνδεσεις στις διακλαδωσεις.Απλα βγαζεις την εισαγωγη ,αλλαζεις τους σαπιους σωληνες και τους σφιγγεις με κολιεδες βιδωτους.Επειδη αυτο το μοτερ εχω ακουσει οτι εχει ευπαθεια στην φλαντζα, προτεινω να βγαλεις το καπακι βαλβιδων και να δωσεις ενα σφιξιμο στη κυλινδροκεφαλη πριν προχωρισεις σε τιποτα φλαντζες κλπ.Αν δεν διορθωθουν τα πραγματα τοτε πας σε ενδοτερα. Αν θελεις να πας συμφωνα με τις ντιρεκτιβες τις bmw αλλαγμα στις βιδες, αλλα συμφωνα με την δικη μου θεωρια απλα ξανασφικτω με κιλα, χωρις μοιρες, το καπακι, δεν θα παθει και τιποτα..Δεν νομιζω οτι ειναι τιποτα σοβαρο.Εδω κανουμε κανιβαλισμους σε μαμα μοτερ χωρις κιχ, και θα πας να δωσεις ενα φορτηγο λεφτα σε αλλαγη φλαντζας σε μαμα μοτερ?
    Για τα λαδια και τη μουργα θα προτεινα να μην τα ριχνεις μεσα στην εισαγωγη αλλα παρε ενα εξωτερικο δοχειο.
    Φιλικα

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP