Παιδια καλησπερα και παλι.Θα ηθελα να ρωτησω κατα ποσο θα αλλαξει η συμπεριφορα του αυτοκινητου εαν βαλω Μ πακ ελατηρια σε μαμα αναρτηση σε Ε46 κομπακτ.Θα χαμηλωσει καθολου?
Παιδια καλησπερα και παλι.Θα ηθελα να ρωτησω κατα ποσο θα αλλαξει η συμπεριφορα του αυτοκινητου εαν βαλω Μ πακ ελατηρια σε μαμα αναρτηση σε Ε46 κομπακτ.Θα χαμηλωσει καθολου?
Καμια γνωμη κανεις?
Εννοείται θα χαμηλώσει όσο είναι τα ελατήρια (αν θυμάμαι καλά 1,5 πόντους) και θα γίνει πιο σκληρό (λίγο) απ ότι είναι!!!
Η ανάρτηση που έχεις (αν δεν την αλλάξεις μαζί με τα ελατήρια ) θα τα παίξει μετά από ολίγο καιρό!!
Αυτά από εμένα!
Δηλαδη?Τι προβλημα θα εχω με την αναρτηση μετα απο λιγο καιρο?
Καλησπερα...το αυτοκινητο σου θα χαμηλωσει λιγο 1 ποντο περιπου και θα σφιξει λιγο.Με κερδος λιγο καλυτερη οδικη συμπεριφορα! Δεν θα εχεις προβλημα με τα αμορτισερ ,γιατι το χαμηλωμα ειναι πολυ λιγο! Ποσα χλμ εχουν ομως τα αμορτισερ σου? Μηπως να εβαζες καινουρια...αφου θα κανεις που θα κανεις αυτη την ιστορια?
ghost-rider (25-05-10)
Αρκετα..144 χιλιαδες..Αλλα απο μετρηση που καναμε δε θελουν ακομη αλλαγη...Μονο 1 ποντο?
1ον Ακομα και 1,5 ποντο να εδινε το εργοστασιο...(δεν θυμαμαι ακριβως 1-1,5) σου λεω 1 γιατι και τα δικα σου θα εχουν κατσει λιγο...
2ον Δεν εχεις αλλαξει ποτε αμορτισερ? Το εχεις απο καινουριο? Μηπως ειχε αλλαξει καποιος προηγουμενος ιδιοκτητης?
υ.γ δεν εχει νοημα να σχολιαζουμε τον μισο ποντο...οταν οι ιδιοι οι κατσκευαστες δεν μπορουν να προσδιορισουν τετοια ακριβεια .Διαφερει αναλογα τον κυβισμο ,τον εξοπλισμο κλπ
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη m-power_01 : 12-01-10 στις 22:55
Απο μετ/νο το εχω αλλα απο οσο ξερω το αυτοκινητο δεν εχει αλλαξει ποτε..Ειναι αρκετα σκληρα ομως..
Μου κανει εντυπωση...Παντως να ξερεις οτι μια αλλαγη αμορτισερ στα 140000 χλμ μονο αδικαιολογητη δεν θα μπορουσε να χαρακτηριστει...
Αληθεια γιατι δεν το παμε λιγο διαφορετικα...τι ζητας απο το αυτοκινητο και θες να αλλαξεις ελατηρια?
Εχεις δικιο..Θελω να χαμηλωσει λιγο..Ειναι μια χαρα σφιχτο..Πισω ειναι ζαντα με θολο,δε ξερω ομως γιατι.Τα αλλα κομπακτ με μαμα αναρτηση ειναι πιο ψηλα..Μπροστα ομως παιρνει πολυ χαμηλωμα..Τι γινεται?Γιατι ειναι ετσι πισω?