Καλησπερα σε ολα τα αδερφια BMW!!!Exω ενα Ε90 του 2008 καινουργιο, αλλα ειναι 316, τα 122 αλογα ειναι λιγα. Τι προτεινεται για αυξηση της δυναμης; Αλλαγη μοτερ; Τουρμπο κιτ; Ειμαι Λαρισα ξερετε κανενα εδω;![]()
Καλησπερα σε ολα τα αδερφια BMW!!!Exω ενα Ε90 του 2008 καινουργιο, αλλα ειναι 316, τα 122 αλογα ειναι λιγα. Τι προτεινεται για αυξηση της δυναμης; Αλλαγη μοτερ; Τουρμπο κιτ; Ειμαι Λαρισα ξερετε κανενα εδω;![]()
Κατι που εχουν κανεις αρκετοι ειναι να βαλεις τον ιδιο κινητηρα (Ν43) στη διλιτρη εκδοση του με τα 170 αλογα!Για εναν τετοιο κινητηρα στη Λαρισα θα εχει σιγουρα ο Ευθυμιαδης!
E90 (08-11-11)
Kαταρχήν,
Σιγά, σιγά φιλαράκι...χαλλλαρά που λένε και στη Σαλλλονίκη. Εσύ κάνεις λες και έβαλες στοίχημα σε κόντρα με κανένα AMG το επόμενο Σαβ/κο!(το λέω αυτό γιατί είναι το πρώτο σου μήνυμα!) ΛΥΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! (και ΛΕΦΤΑ φαντάζομαι).Αρχικά πες μας για τι ιπποδύναμη ενδιαφέρεσαι...200, 300, 500hp? Δεν κάνω πλάκα, την έχω πατήσει με τον φίλο μας τον bmw2jz που όντως σημαίνει e46 με μοτέρ απο supra! Ελπίζω να μην με παρεξηγήσεις, έτσι? Ότι λέω, το λέω πάντα φιλικά και με χούμορ......![]()
E90 (08-11-11)
Το μοτερ με τον αμεσο ψεκασμο και τα 122 αλογα που εχεις ειναι πολυ πολυ δυσκολο στο να βρεις κατι που να σε ανεβασει πολυ...
Το μονο που υπαρχει αυτη την στιγμη ειναι .....αφαιρεση προκαταλυτων (ανεβαζεις ροπη)...και προγραμμα για κατι τις παραπανω σε ιποδυναμη...(απο ιδιωτη προγραμματιστη)![]()
Σας ευχαριστω παιδες. Όλες οι λυσεις που προτεινατε ειναι αρκετα διαφωτιστηκες και μαλλον η πιο "σιγουρη" ειναι το καινουργιο 2λιτρο μοτερ