οπως καποιοι γνωριζουν πριν 7 μηνες μου εκλεψαν ενα brabus smart.η ασφαλιστικη μου απο τις μεγαλυτερες στην Ελλαδα αρνηθηκε να με αποζημιωσει στο ασφαλισμενο κεφαλαιο που η ιδια αυτοματα αναπροσαρμοζε καθε χρονο με βαση την τρεχουσα αξια του αυτοκινητου.το ποσο που αρχηκα μου πρωτειναν με εκανε να βαλω τα γελια τοσο μου λεει τα πουλανε τωρα.τους λεω ποια απο που το ειδατε αυτο το μοντελο εχει βγαλει 500 κομματια παγκοσμιως και απο αυτα ζητημα να ηρθαν 20 στην Ελλαδα.Ναι μα εμεις βλεπουμε στο car οτι τα πουλανε τοσο .ναι αλλα δεν ειναι γνησια εδω οποιος βαλει ζαντα brabus το βαφτιζει ολο brabus.εμεις τοσα δεινουμε μου λενε.μου λεει ο ασφαλιστης μου ασε να το παλεψω εγω .βαζει λυτους και δεμενους δικους του και τελικα με συμβουλια παρασυμβουλια μου το φτανουν 2200 ανωτερη και τελικη τιμη κατω απο το ασφαλιζομενο κεφαλαιο οπως μου ειπαν τοτε αν θες παρτα πονταρωντας οτι εγω θα τρεξω πεινασμενος στην πορτα τους να αρπαξω το κοκκαλο.Επειδη ομως ειμαι απο αλλο ανεκδοτο βγαλμενοςκαι οταν μου πατανε τον καλο τρελενομαι ειπα θα τους παω δικαστικως και ας πληροθω και σε 5 χροννια και ας μην παρω ουτε τα μισα .οταν λοιπον καταλαβαν τις προθεσεις μου το κλιμα αλλαξε αρδην.τηκλεφωνα καθε μερα να με παρακαλανε να τα βρουμε και τελικα μου πρωτειναν ενα ποσο πολυ κοντα στο συμβολαιο και ετσι το δεχθηκα.
Ηθικο διδαγμα μην υποκυπτετε ποτε σε εκβιασμους να ειστε παντα σκυλοι και αποφασισμενοι σε οποιοδηποτε διαμαχη με οποιονδηποτε και στο τελος θα κερδισετε αυτος ο τροπος με βοηθησε ως τωρα στην ζωη μου να επιβιωνω.Αυτα