Δεν έχω Χ1 οπότε δεν ξέρω τι φανάρια φοράει, όταν λες "απλά" εννοείς ότι δεν έχει projector και είναι απλά reflectors ? Αν ναι, τότε θα πρέπει να βρεις led που ρυθμίζονται ή που να έχουν σημείο εκπομπής ακριβώς στο ίδιο μήκος από τη βάση της λάμπας όπως οι απλές halogen. Πρακτικά δηλαδή ένα LED που να έχει σχήμα και διαστάσεις σαν halogen. Το μοναδικό μοντέλο που ξέρω είναι οι Ultinon της Philips, οι οποίες είναι Plug-n-play, δεν έχουν καμία άλλη διαφορά (πέραν του ότι είναι LED), και είναι σχετικά φθηνές. Είναι όμως και οι χειρότερες σε απόδοση από όλες τις LED, αφού δεν έχουν και ψύκτρα για να δουλεύουν σε περισσότερα Watt.

Αλλιώς πρέπει να πας είτε σε ρυθμιζόμενα (που πρέπει να τα ρυθμίσει το μαγαζί και δεν θα είναι 100% σωστές) ή σε κάτι σαν αυτό που πόσταρε ο φίλος πιο πάνω, που να πω την αλήθεια δεν το είχα δει καν ότι υπάρχει σαν λύση.

Αν το Χ1 έχει φανάρια με projectors αλλά έχει απλές halogen, τότε οποιοαδήποτε καλή λάμπα LED (που να χωράει) σου κάνει, απλά και πάλι θα πρέπει να ελέγξεις τη δέσμη αν είναι σωστή..