Εγώ πάλι προτείνω Pirelli P zero
Εγώ πάλι προτείνω Pirelli P zero
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Με ενδιαφέρει κυρίως να μην διαλύονται στα 10/15 χιλιάδες χλμ. το αυτοκίνητο ταξιδεύει συνέχεια και είναι πολύ παράλογο να κρατάνε τόσο λίγο. Καταλαβαίνω πως είναι βαρύ και έχει ροπή όμως είναι αδιανόητο να τρώει τα λάστιχα τόσο νωρίς. Απο θέμα ευθυγράμμισης και ζυγοστάθμισης είναι στον πόντο και επιπλέον δεν κάνει ασύμμετρο φάγωμα για να σκεφτώ πως κάτι δεν πάει καλά. Απλά καταπίνει τα λάστιχα σαν καραμέλες. Και πέντε χιλιάδες χιλιόμετρα να βγάλουν παραπάνω ικανοποιημένος θα είμαι.
BILL007 (05-04-25)
Αν θες να κάνεις πολλά χλμ, προφανώς θα κοιτάξεις ελαστικά με καλύτερο tread-wear, και δυστυχώς αυτά τα ελαστικά έχουν σκληρότερο μείγμα και άρα έχουν χειρότερες επιδόσεις (ή δεν είναι καν επιδόσεων). Μαλακό λάστιχο επιδόσεων και αντοχή δεν πάνε μαζί, οπότε πράττεις αναλόγως. Εγώ θα έλεγα μόνο να αποφύγεις τα "οικονομικά" ελαστικά (όχι τα budget, αυτά που χαρακτηρίζονται ως economy) γιατί ναι μεν έχουν σκληρό πέλμα και μεγάλο treadwear, αλλά ταυτόχρονα είναι και τα χειρότερα στο δρόμο, αν ζητάς το κάτι παραπάνω από το αυτοκίνητό σου (από το να πηγαίνει ευθεία σε μια εθνική)
BILL007 (05-04-25), nikos valvetronic (03-04-25)
Εξυπακούεται πως δεν κάνω εκπτώσεις στην ασφάλεια και στην συμπεριφορά του αυτοκινήτου.
Για αυτό και κοιτάζω premium μάρκες. Απο εντυπώσεις κατάλαβα πως δεν θα βγάλω άκρη εκτός αν δοκιμάσω. Οπότε βλέποντας και κάνοντας.
Ζήτησα Pirelli P Zero, δεν υπήρχαν, μου εκαναν προσφορά για Continental ContiSportContact 5 SUV στα 220ευρω οπότε αύριο πάω να τα περάσω... ας δούμε
Eleni (10-04-25)
Θες να σε στείλω να πας να πάρεις και μια προσφορά από τον Παραδειση στο Μοσχάτο ?
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue
deepBLUE (04-04-25)
ContiSport (νομίζω το 3) είχα στο Kuga, μια χαρά λάστιχο και είχαν φτάσει στα ~27Κ χλμ σχετικά άνετα, παρόλο που τα πίεζα όπου και όποτε μπορούσα. Βέβαια στα 27Κ χλμ (σε 3 χρόνια) πλέον ήθελαν αλλαγή, αλλά κατά τη γνώμη μου ήταν απόλυτα τίμια και ανθεκτικά.
Το πάτημα πάντως σε σχέση με τα κουρέλια που φόραγα είναι σε άλλο επίπεδο και είναι λογικό. Ενα παράπονο έχω μόνο μπορεί να είναι και η εντύπωσή μου. Σκληρό λάστιχο. Σε άνεση δείχνει να χάνει. Είναι ολοκαίνουργια βέβαια, θα περιμένω λίγο ακόμα για να αποφασίσω.