Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 14 από 14

Θέμα: Τρακάρισμα Ολική και Αποζημείωση (SOS)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο oldcarskickass Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κώστα και εγώ σε αυτή τη φάση είμαι (έχω δώσει εξουσιοδοτήσεις να προχωρήσει ο μαντράς για την μεταβίβαση στο αμάξι) και εννοείται έχω κρατήσει παντού αντίγραφα.

Απλά την διαδικασία την έτρεξα όλη εγώ και η κοπελιά μου. Ουσιαστικά κολυμπούσαμε σε άγνωστα νερά.

Μόλις είδα τα κείμενα των εξουσιοδοτήσεων φρίκαρα γιατί λέω μετά δεν θα έχω κανένα αποδεικτικό για την κυριότητα του αμαξιού ή για το ότι έχω ή δεν έχω αποζημειωθεί. Λίγο ο άφαντος ασφαλιστής, η μόνη του απάντηση κατά τις κλήσεις ήταν "το παρακολουθώ το θέμα"... λίγο η ένταση γενικά εεε πολύ θέλει;
    Ασε και γω ειχα φρικαρει. Ειχα τρελλανει στα τηλεφωνα τον κουμπαρο μου και τον υπευθυνο στην Εθνικη.

Επισης ρωτησα και για την αξιοπιστια του μαντρα και ολοι μου ελεγαν οτι δεν ειχαν κανενα προβλημα στο παρελθον

Περιοχή
    neverland
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο sharky Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ασε και γω ειχα φρικαρει. Ειχα τρελλανει στα τηλεφωνα τον υπευθυνο στην Εθνικη.

θεμιτο!οσο δεν τους ζαλιζεις τοσο κανουν τον κινεζο!

το χειμωνα με χτυπησαν με το αυτ.της δουλειας ,ειχα ξενερωσει και δεν ασχοληθηκα καθολου,αποτελεσμα?η επιταγη που πηρα στα χερια μου ηταν ηδη
    8 μερες "ληγμενη"

* fb page flickr

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Βασιλης Εμφάνιση μηνυμάτων
    ......με αυτόν τον μοναδικό ήχο που μόνο οι ευθείς 6κύλινδροι BMW έχουν..

Rides
    0

Προεπιλογή

Προχωράει το θέμα, υπήρχε μια καθυστέρηση στη μεταβίβαση γιατί έστειλα μέσω γενικής ταχυδρομικής τα χαρτιά στον βαρνάβα και αυτά έφτασαν στα άγραφα (true story).

Τα πήρε ο μαντράς και μέσα στην εβδομάδα θα γίνει η μεταβίβαση ώστε να προχωρήσει η εκταμίευση του ποσού από την άλλη ασφαλιστική, το όνομα της οποίας θα πω στο τέλος της διαδικασίας. (καθώς και τις δικής μου, ο ασφαλιστής μου είναι free lancer οπότε δε νομίζω ότι πρέπει να χρεωθεί η ασφαλιστική το φταίξιμο για τον μη επαγγελματισμό του)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 850CSI Εμφάνιση μηνυμάτων
    αληθινο ρινγκ ειναι η εγνατια καβαλας
    Out for all that I can get

4. The Following 3 Users Say Thank You to oldcarskickass For This Useful Post:

A8hnaios (26-03-13), Bazil Van Sinner (27-03-13), Kostas_1 (27-03-13)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο oldcarskickass Εμφάνιση μηνυμάτων
    ...

Το αμάξι μου καταστράφηκε 7/1, και διαγράφηκε πρόσφατα, πληρώνω τέλος πολυτελείας για το 12; ή θα το πληρώσω αναλογικά
    Στη φορολ δηλωση που θα φτιαξεις του χρονου, εκει που γραφουμε τα αυτοκινητα δεν το δηλώνεις καθολου αν η διαγραφη ειναι εως 16/1/2013.

Αν διαγραφηκε εως 15/3 τότε δηλωνεις 2 μηνες κατοχη. Αν διαγραφηκε 16-31/3 δηλωνεις 3 μηνες κατοχη, κοκ.

Δηλωνεις ομως στο κουτακι που αναφερονται εσοδα (ηταν κατω δεξια στην 3η σελιδα) εκει που γραφονται τα εσοδα που ειχες απο πωληση αυτοκινητου, τα χρηματα που πηρες απο την ασφαλιστικη + αυτα από αυτον που το πηρε ως "σωστρα"
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kostas_1 : 31-03-13 στις 20:30 Αιτία: πότε ειναι η διαγραφη του?

6. The Following 2 Users Say Thank You to Kostas_1 For This Useful Post:

oldcarskickass (31-03-13), Ptboul (01-04-13)

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP