υπαρχει κατι για να μην σφυριζουν τα τακακια ρε παιδια ειναι καινουργια........τι να κανω?
Printable View
υπαρχει κατι για να μην σφυριζουν τα τακακια ρε παιδια ειναι καινουργια........τι να κανω?
μη φρεναρεις, εμπαινε οπως εισαι !!
:hystericalbs1:
πλακα κανω βεβαια...
οταν ζεσταινοντε ξεκινανε και ολα καινουργια και δισκοι και τακακια...και απο χωμα τπτ
Αν ηταν μονο τα τακακια σου καινουρια θα λεγαμε οτι ηθελαν λιγο τριψιμο στις ακμες στους για να μην τριβονται πανω στο νυχι του δισκου.Αλλα οπως λες εχεις αλλαξει και δισκους...Εγω πιστευω οτι ειναι σκληρο το τακακι σου.Τι μαρκα εβαλες;
εγω πιστευω οτι εκτος απο οτι μπορει να ειναι λιγο σκληρα τα τακακια εφοσον ειναι καινουργια (και για αυτο του σφυριζουν) μπορει να παιζει ρολο και ο δισκος.(οπως ειπωθηκε παρακατω αλλωστε απο τα παιδια).μου εχει τυχει με κανουργια τακακια παλι να μου σφυριζει (στο δευτερο αμαξι μου).εφταιγε ο δισκος μου ειπε ο μηχανικος.τον καθαρισαμε αλλα τιποτα.αρα ενα απο τα 2 φταει λογικα.
εβαλες γνησια (bmw) τακακια και δισκους?
αν οχι αυτο ειναι που φταιει.
αν εβαλες γνησια τοτε ισως φταιει "η παστα" απο το τακακι.
πιθανον δεν σου βαλανε το σωστο κωδικο και η παστα ειναι πιο σκληρη απο
αυτα που φορουσες πριν.
αστα να στρωσουνε λιγο και θα σταματησουνε...Κανε καμια 1000αρια χιλιομετρα και θα δεις..
επαναφερω το θεμα γιατι εχω το ιδιο προβλημα.φοραω δισκους γουιλγουντ διατρητους με τακακια τεξταρ και ενω το αυτοκινητο σταματαει καλα ξεσηκωνω τον κοσμο απο το σφυριγμα.υπαρχει καμια παστα που μπορω να βαλω στο τακακι?
Pagid, ate , αθόρυβα. Δοκιμασμενα σε δίσκους ατε και Zimmermann
για τα ΑΤΕ εχεις δικιο τα φοραω στα πισω και δεν εχω κανενα προβλημα