Κανω την αρχη!!!!
Βασιλης Χανια!!!!!!!!!!!!!!
Printable View
Κανω την αρχη!!!!
Βασιλης Χανια!!!!!!!!!!!!!!
Παρών κι εγώ, Βαλάντης Χανιά!
Να μαι κι εγω....Σταυρος -Χανια
Νομίζω πως καλό θα ήταν μαζί με το όνομα και τον Νομό μας, να ξεκινήσουμε να γράφουμε και τι οδηγάμε, τώρα που είμαστε στην αρχή του thread. Κάνω την αρχή λοιπόν:
Βαλάντης, Χανιά: BMW, E36 - 318is
Μini cooper r56 Bασίλης,Χανιά
Κωνσταντίνος, για τα επομενα χρονια Χανια, μετα ενας θεος ξερει....
Πανεμορφο και απολαυστικο και ορεξάτο Ε36 3.18is :rally:
Ααααααχ αυτη η Κρήτη, μαζι δεν κάνουμε και χωρια δεν μπορούμε
Παρων!
Μανος απο Ηρακλειο
Μ3 Ε46
Παρων και γω.....
kakuma χανια e30
χαχαχαχαα.... μπορω να λειψω εγω απο τη παρεα σας;;;
Μιχαλης απο τα ομορφα Χανια και με μια πανεμορφη μαυρη γαζελα της ασφαλτου.... Ε36 Μ3!!!
Νικος, Χανια, Ε36 !
:grin:
χανια και εγω για τα επομενα 5 χρονια τουλαχιστον...:D
δημητρης BMW 316i e30
εδω και γω
Γιάννης - Ηράκλειο - Ε36 (για την ώρα....)
Καλως τον Γιαννη!!!
Φανης - Χανια -Ε21
Γιώργος Ε36
νικος Ζ3 Ηρακλειο !!!!
εδω ειμαι και εγω!!!!
Γιαννης Ηρακλειο 118i Ε81
βρε θηρία θα μαζευτούμε να κάνουμε καμιά παγκρήτια;;;;
έχουμε χαθεί όλοι μας.... πείτε προτάσεις....
περιμένω
Καλησπερα παιδια. Σημερα ηταν μια κακη ημερα για εμενα. Καθως οδηγουσα αρπαξε κατω απο το καπω το Ε30 μου. Εκ πρωτης οψεως φαινεται να εχουν καει τα πλαστικα μερη στον χωρο της μηχανης: καλωδια, μπαταρια, ασφαλειοθηκη, το ντεποζιτο για το υγρο των καθαριστηρων. Επισης εχει σπασει το παρ μπριζ και εχει καει λιγο και το ταμπλο. Το καπω εχει επισης καει. Ολο το υπολοιπο αμαξι δεν επαθε κατι, ουτε εσωτερικα.
Ξερετε που μπορω να βρω ολα τα καλωδια καπου συγκεντρωμενα για να δω κοστος??
Σε τετοιο καιρο με αυτα τα οικονομικα προβληματα νομιζετε οτι αξιζει να το φτιαξω. Για εμενα εχει και συναισθηματικη αξια. Μεγαλωσα με αυτο το αμαξι.
Καποια βοηθεια??
Επειδη μενω Κρητη καποιος να με βοηθησει??
Το αμαξι μου ειναι: Ε30 Μ10, μοντελο 1984, 318i, 4-θυρο
Μιχαλης απο Ηρακλειο
Μιχαλη, ειναι η καταλληλη στιγμη να ασχοληθεις με το ντριφτ !
https://www.bmwe21.net/track/drift4.jpg
Τι εννοεις???
Συμφωρουμιτες κοντοχωριανακια.....για ριξτε μια ματια εδω ==> https://www.bmwfans.gr/forum/showthr...t=10654&page=3
κανεις απο Ηρακλειο να γνωριζει κατι η να μπορει να ρωτησει????
Επειδη βλεπω οτι στην Κρητη εχουμε μεινει λιγο πισω στις διοργανωσεις (κοπες πιτας,καφεδακια,παρεακια κ.τ.λ.)λεω να αναδιοργανωθουμε λιγακι,...λοιπον επειδη εγω ειμαι σχετικα νεος στο φορουμ κ δεν γνωριζω σχεδον κανενα(ανεξαρτητα ποτε γραφτηκα στο φορουμ)προτεινω καποιος να κανει την αρχη και να δωσει μια σπιθα μπας κ παρουμε μπρος... :winkcool: περιμενω λοιπον προτασεις...
ΑΑΑΑ...μιας και ξεχασα να σας συστηθω,Κωστας E90 320si Ηρακλειο thumb
Ο Manos///3 ρε παιδια.
Αυτος θα τα κανονισει για συναντηση. Ειναι και ο πιο παλιος Κρητικός του φορουμ. Προχθες που μιλουσαμε στο τηλεφωνο, μου έλεγε οτι θα παρει πρωτοβουλία για να κανονισει ο ιδιος μια λουκανικο-συναντηση για τα μέλη απ την Κρητη.
Στείλτε του ενα πμ να το προγραμματισει.
Καλησπέρα παλικάρια και εγώ είχα πει να κάνουμε κάποια συνάντηση αλλά .....μας έφαγε η <<κρίση>> μάλλον και δεν απάντησε κανείς.
Εστειλα στον Manos/// και περιμενω να μου απαντησειthumb
Μια και βλεπω οτι οι μισοι ειμαστε Ηρακλειο και οι αλλοι μισοι Χανια θα προτεινα η μεγαλη συναντιση :thumbsup: να γινει καπου στη μεση δηλαδη στο Ρεθεμνος μιας και ο Αγιος ειναι απων μεχρι στιγμης...