https://tro-ma-ktiko.blogspot.com/20...ad-iphone.html
Printable View
μου κανεις πλακα ε???ειδες τι ποσταρα για το 328 hommage και μου κανεις πλακα...
ο μικρος δεν την παλευει καθολου!!!!!!
Την ειδηση τη διαβασα απο αλλη πηγη με πιο μεγαλη λεπτομερια και να προσθεσω οτι ακομα και σημερα ο εν λογω πιτσιρικας υποφερει απο πονους και μετεγχειρητικές παρενεργειες.
Ο ιδιος τωρα δηλωνει οτι εχει μετανοιωσει
Όταν βγει το iPhone 5 να δείτε πόσο θα μετανιώσει!
Δεν πάει καλά ο κόσμος...
τελικα υπαρχουν πολλοι μακακες
απλως ειναι σκορπιοι και δεν φαινονται!
Πουλαω.......
ΟΡΓΑΝΑ ΦΙΛΩΝ!!!!.....(ΣΚΑΝΙΑ-ΑΡΙΣΤΕΝΤ-ΒΑΣΙΛΗ-ΑΡΗ-ΔΗΜΗΤΡΗ).....ειμαι large ατομο!!!
και τα ανταλασω και με.......ΙΝΤΕΡΚΟΥΛΕΡ-ΕΞΑΤΜΙΣΗ-ΦΡΕΝΑ
:hystericalbs1::hystericalbs1::hystericalbs1::hyst ericalbs1::hystericalbs1:
εκτος πλακας....πολυ τραγικο....ποσο στερημενο παιδι θα ηταν αυτο και ποσο απληριφορητο!!!!:shok::shok:
ΠΩΛΕΙΤΑΙ νεφρο σε αριστη κατασταση με 22 χρονια λειτουργιας......Καθημερινο τρεξιμο και γυμναστικη!!!!!
Δεκτη ανταλλαγη με Μ5 και τη διαφορα!!:hystericalbs1:
Παρακαλώ τους Moderators να βάλουν τις ως άνω προσφορές στο αντίστοιχο τμήμα.
Εγώ ως παντρεμένος προσφέρω το σπέρμα μου ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, υπό προϋποθέσεις όμως. Οι ενδιαφερόμενες παρακαλούνται όπως αποστείλουν φωτογραφία για έγκριση από τη σύζυγο. :hystericalbs1:
:think:...δεν πιστευω να τα θελουν σε κυπελακι!!!...εγω μονο φρεσκο και απευθειας μπορω!!!!:th_Laie_67-1::hystericalbs1::hystericalbs1::hystericalbs1:
Τελικα ολοι οι παντρεμενοι ιδιοι ειστε!
Και η διαφορά του ελεύθερου: αν είναι εμφανίσιμη και με τα κατάλληλα κριτήρια τότε χαρίζεται δωρεάν. Μόνο σοβαρές προτάσεις για απευθείας ανάληψη.
τον πιασαν κοτσο ομως....τζαμπα το εδωσε! με λιγα παζαρια χτυπουσε και αλλα προϊοντα της apple...
Πιθανον αμορφωτο παιδι, που δεν γνωριζει καν τι αξια εχει το νεφρο στον ανθρωπο, και τι σημαινει η αφαιρεση του. Ηθελε σωνει και ντε να παρει τα ψιψιψινια και ειπε αφου το ζητανε...ας το δωσω.
Θα επρεπε να δικαστει λογω βλακειας! Στους χασαπηδες του ανευ αδειας νοσοκομειου ας ριξουν μια πιο χοντρη ποινη γιατι ξεραν τι κανουν!
τι λεεε ρε? κατι τετοιοι σα και σενα ειναι που χαλανε τη πιατσα
Ο τσαμπας πεθανε ρε.
Σιγα μν αφησω εγω τη καθε τσαπαβουριτσα να με γλεντησει τοσες ωρες και να της δωσω και το μαγικο ζωμο στο τελος.....
Ποιος σου ειπε οτι το κανανε ατομα του νοσοκομειου?
Καποιος μισθωσε καποιον να του ανοιξει ενα δωματιο και αλλον εναν να βγαλει ενα νεφρο χωρις ερωτησεις.
κοψε-ραψε-καληνυχτα.
Ανταλλάσσω τα @@ μου με Μ5 ή GTR R35....
πέρα από την πλάκα το παιδί πρέπει να το κλείσουν στο τρελοκομείο μαζί με το ipad.
Αμερικανιδες βαζουν αγγελιες και ζητουν αποκλειστικα -απο Μεσογειο.....
ελα να κανουμε ανταλλαγη ....ανα εξαμηνο μονο.....
ο μικρος θελει κατι μπατσες ξεγυρισμενες!!!!!!
εγω θα πω μονο οτι μονο οταν χάσουμε αυτο που εχουμε το εκτιμάμε.
Θα προτιμουσατε να ειχατε τουρκαλες ή αραβιτισες με τσεμπερια, ή μηπως κινεζες(φανη μη μιλησεις εσυ) χωρις καμπυλες???
Συμφωνώ απολύτως με τον προλαλήσαντα. Αν και ο καλός ο μύλος... :hystericalbs1:
:hystericalbs1: αυτο θυμιζει bourdela.com :th_Laie_67-1:
Ωραια τα σχιστοματικα (Κινα, Ιαπωνια, Κορεα, κ.α) αλλα υπαρχουν και πολυ ομορφες Ελληνιδες αναλογως το γουστο του καθενα. Για τις απαιτησεις φταιει το σπιτι τους που απο μωρα τις μαθαινουν "να μη τους λειψει τιποτα" και "να βρουν ενα πλουσιο γαμπρο", και η TV που τους κανει πλυση εγγεφαλου και ονειρευονται μεγαλες ζωες χωρις να μπορουν να τις ζησουν. Οποια δεν ειναι μαθημενη ετσι ... μια χαρα περνας χωρις γκρινιες και απαιτησεις.
Βρε παιδιά, βρε παιδιά, πάλι τα ίδια;
Δεν φταίνε οι εθνικότητες, τα άτομα πού γνωρίσατε οι πικραμένοι φταίνε.
Κι αν αύριο μεθαύριο καψουρευτεί κανείς μια Ελληνίδα θα του αρεσε να την λένε φώκια;; Κι οι μάνες μασ Ελληνίδες δεν είναι; Ποιος σηκώνει όμως κουβέντα για την μάνα του ή την γυναίκα του; Κανείς ελπίζω!!
Κι εγώ θα μπορούσα να πω πως αρκετοί έλληνες είναι μαμάκηδες και ίσως και να είναι, αλλά δεν θα ήταν σωστό να γενικεύσω για οποιον ξερω ή να ζω με την ψευδαίσθηση πως άλλος λαός δεν Έχει κουσούρια. Απλά για να ταιριαξουν δύο άνθρωποι είναι λαχείο και πρέπει κανείς να βρει το σωστό άτομο! Το διαβατήριο δυστυχώς δεν είναι ούτε εγγύηση ούτε ταξιδιωτική οδηγία!!
Φιλικά πάντα και χωρίς παρεξήγηση...
Η Σοφία τα είπε όλα.
Φάνη, που το θυμηθηκες εκείνο το site? LOL!