Πίσω μπρος φανάρια κ φλας από cupe ε36 μπαίνουν σε σενταν ε36?
Printable View
Πίσω μπρος φανάρια κ φλας από cupe ε36 μπαίνουν σε σενταν ε36?
Φλας και πισω φαναρια απο κουπε σε σενταν δεν ταιριαζουν με τιποτα.Τα φαναρια μπροστα νομιζω ταιριαζουν κανονικα
Οχι.....
τα πισω φαναρια ειναι διαφορετικα σε κουπε και σενταν.
τα μπροστινα φαναρια ειναι μεν τα ιδια,αλλα αλλαζουν τα φλας.
Tα φανάρια πίσω είναι πιο στενά απο το σεντάν και δεν ταιριάζουν τα μπροστινά τεριάζουν κανονικά.
ευχαριστώ το παράτησα κ γω που έχω ένα cupe κ ένα καμπριο στ γειτονιά μου οντως δε ταιριάζουν κ στ real οem δίνει διαφορετικό αρ. ανταλλακτικου
ζάντες από e39 κάνουν σε 36αρι?
:thanks::thnx::thanks:
m42 μαμα στις πόσες στροφές ανα λεπτο βαραεί κοφτη?
6200-6400 αν θυμάμαι καλά....
νέα απορία:
τιμόνι από ε34 μπαίνει στο ε36?
να μην ανοίγω νέο thread πόσα bar να βάζω στο 36αρι με 225-40-r18?
new απορία:
στο 36αρι μπαίνει μη υδραυλική κρεμαγιέρα πχ από e30
Μπαίνει... λίγο θα πρέπει να ψάξεις πως μπαίνουν τα μαρκούτσια του υδραυλικου γιατί έχουν από διαφορετική πλευρά την έξοδο πάνω στο κέλυφος.
Αλλά πραγματικά ποιος ο λόγος να το κάνεις αυτό??? Το Ε30 έχει θεόμακρη κρεμαγιέρα! :drive:Συνήθως κάνουμε το ανάποδο! Και τότε το 30αρι αποκτά ένα τιμόνι...:rally:
το δεύτερο κοιτάω να βγάλω κ το τελευταίο μούλαρι από το καημένο μοτέρακι μου κ επέδει έχω βρει από 30αρι απλή σκέφτηκα να την βάλω άλλα όπως λες ότι είναι θεομακρη δε θα κάνω τπτ
Γύρω στις 6700. Αν εσένα πάει 7000 τότε ο κόφτης σου είναι πηραγμένος. Αλλά στις 7000 δουλεύουν άφοβα οι εκκεντροφόροι, νομίζω μέχρι 7300 είναι το όριο τους. Δεν ξέρω όμως αν έχει νόημα καθώς η δύναμη αρχίζει να πέφτει κάπου στις 6200. Όπως και να χει μην το δουλεύεις και πολύ εκει ε?:original:
δε ξέρω εμένα παντός ξυριζει μέχρι τέρμα δεν χω παρατηρήσει να πέφτει ίσως κάτι ελάχιστο πριν βαρέσει τον κοφτη εκεί που κάνω την αλλαγή
μονο χαμηλά είναι απαράδεκτο ίσως αυτό οφείλει στή φίλτροχοανη που φοράω
θα γίνει κ αυτό μόλις βρω κανέναν παλιόκουβα να τον κόψω κ να τον προσαρμοσω πάνω στ χοάνη
κουτί δε βάζω πίσω μαρέσει ο ήχος της χοάνης
new question:
το λάδι για το m42 τι πρέπει να γράφει πάνω μονο a3/b3 η μονο longlife-98 η και τα δυο must η ποιές άλλες προδιαγραφές πρέπει να τηρεί για να μπορώ να το χρήσημποιοσω?
νομιζω τα ολα ειχαν στο στανταρ,ισως να μην ειχαν οι πρωτες παρτιδες (μοντελο 92)
Επισης οι μοναδες abs μεχρι και το 94 ειχαν προβλημα και επρεπε να αντικασταθουν
Λοιπόν το 36αρι μου θέλει μπαλάκια κ σινεμπλόκ ψαλιδιών :doh:, ποια λέτε να μπαξω τα μαμα, απο μ3(εαν μπαίνουν), άλλη μάρκα??? οποιαδήποτε πρόταση δεκτή :sm-scared5:
Νομίζω στις 6700. Αλλά εάν έχεις μ42 θα το καταλάβεις οδηγώντας το, δεν χρειάζεται να το ξέρεις.
NOELLE