Για να δουμε ποσοι παρατηρητικοι ειστε!!!
Τι σας λενε οι ασσοι???...
Printable View
Για να δουμε ποσοι παρατηρητικοι ειστε!!!
Τι σας λενε οι ασσοι???...
:thumbsup::thumbsup::thumbsup:
Σηματακι ///Μ ο ενας, 116 ο αλλος , τελικο πλακε ο ενας,2μπουκο ο αλλος,το ενα 2πορτο, το αλλο τετραπορτο σωστος?????
εγω βασικα ειδα οτι ενας εχει ηλιοροφη ενω ο αλλος δεν εχει :P
Μεχρι και οι ζαντες ειναι ιδιες! Ποοοοοο τωρα αν δεν μαθω τι ειναι θα σκασω!! με αγχωσες....χαχαχαχαχα :th_Laie_67-1:
οι καρδιες?
Αυτός χωρίς ηλιοροφή έχει πρησμένα πίσω φτερά
ο ένας έχει αυξημένο μετατρόχιο ?
thumb
Καλα ρε ****** νικο τι κεραια εβαλες????
Δεν ειναι ιδια, αλλα ειναι αστερια και τα δυο !
thumb
Τελικα μια χαρα μου φαινεται ο Ασσος...
Νίκο το ένα έχει μαύρες καρδιές και το άλλο τις νίκελ από μπροστά!Οι εξατμίσεις είναι διαφορετικές,το ένα έχει ηλιοροφή,αλλά άλλο τί??
Ρε φιλαράκι θα μας σκάσεις??????
Άντε πες μας ποια είναι η διαφορά!!!:warriorsmiley: :warriorsmiley:
to ena exei exatmisi apo trilitro pantos
αλλη μαρκα μεμβρανες? δεν φαινονται ιδιες.
το ενα εχει και 2 πορτες λιγοτερες :p
Νικολακη εχω αδικο εγω....??
Αντε,να σας πω!!!
Η σωστη απαντηση ειναι αυτη,αν συμπληρωθει η ηλιοροφη που ειπε η Κωνσταντινα,που ειναι στο δικο μου κ οι μαυρες καρδιες σε αυτο του Παναγιωτη οπως σωστα ειπε ο Δημητρης!!!Κ αυτο με τις μεμβρανες ισχυει!!!
Το 2 μπουκο τελικο ειναι απο 3λιτρο.Τωρα που ειδατε τα πρησμενα φτερα κ τα μεγαλυτερα μετατροχια:whistle:Παντως το συζητησαμε στον καφε με τον Παναγιωτη(halkida116mpack) να το κανουμε μελλοντικα,αμεσα εμμεσα δεν ξερω,μαλλον εχετε προφητικες ικανοτητες...:th_Laie_67-1:
Σας ειδα οτι ζοριστηκατε λιγο,κ εριξα πολυ γελιο:th_Laie_67-1:
Καλα ρε δεν προσεξες οτι αλλο μηκος εχει η μια κ αλλο η αλλη???
Παλικάρι μου μας έσκασες. Είχε ανεβεί πριν λίγο καιρό ενα Μ3 που είχε μπρος - πίσω τις ρόδες και ψάχναμε κάτι δύσκολο. Είναι και ο ναργιλές ένα πράγμα ρε παιδάκι μου, βλέπεις τα πράγματα μεγαλήτερα (μην βάλετε φωτό της Πάμελα μπροστά σας όταν καπνίζετε ναργιλε).
Ναι ομως τωρα ξαναεβαλα την κεραια μου!και παρατηρησα οτι ειναι ιδια με του παναγιωτη η δικη μου σε μηκος!Σαν ραδιοταξι ειναι η δικη σου!
Παιδια τι λετε για μια συγκεντρωση με Άσσους τωρα που φτιαχνει και ο καιρος??
Σπυρακο μπες στο γκρουπακι https://www.bmwfans.gr/forum/group.p...1,εχουμε ανοιξει εκει σχετικο θεματακι για τις συναντησεις μας!!!thumb