Καλημερα σε ολους!Εχω βρει ολοκληρο μετ/νο σετ γνησιου συναγερμου εκτος απο την καλωδιωση για Ε46!Υπαρχει περιπτωση να δουλεψει στο δικο μου αν ολα συνδεθουν σωστα?Υπαρχει καποιο DIY?
Printable View
Καλημερα σε ολους!Εχω βρει ολοκληρο μετ/νο σετ γνησιου συναγερμου εκτος απο την καλωδιωση για Ε46!Υπαρχει περιπτωση να δουλεψει στο δικο μου αν ολα συνδεθουν σωστα?Υπαρχει καποιο DIY?
Πριν απο σας ,για εσας...
https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=2626
Σπυρο εισαι και ο πρωτος!Ευχαριστω πολυ!!
στην ουσια για να καταλαβω δεν χρειαζεται καλωδιωση?υπαρχουν στο αυτοκινητο αναμονες??
το λαμπακι του καθρευτη λειτουργει και χωρις τον συναγερμο με το που κλειδωσεις το αυτοκινητο ειναι ανεξαρτητα και τα 2 !!
Μα δεν εχω καθρευτη με λαμπακι ακομα!Η καλωδιωση του συναγερμου δε φτανει μεχρι το λαμπακι για να του δωσει ρευμα?
Πως το εβαλες εκει φιλε?
Eχω με πολλα κουμπια αλλα μαλλον θα βαλω και καθρευτη...
Γιαννη ακου τι επαθε φιλος.Περασε στην αντιπ/εια καινουργιο συναγερμο(550ε) και ενω το αμαξι κλειδωνε/ξεκλειδωνε κανονικα διαπιστωσαμε οτι ο συναγερμος δεν ενεργοποιητε απο την μοναδα των ρανταρ στον ουρανο! Πηγαμε παλι στην BMW και μας ειπαν μετα απο ψαξιμο οτι θελει αλλαγη και η πλακετα EML γιατι το αμαξι ειναι εισαγωγης απο Γερμανια!! Ετσι πληρωσε και μια πλακετα καινουργια(350 περιπου) την οποια προγραμματισαν απο την αρχη
Νικο μαλλον η αντιπροσωπεια του τα φουσκωσε πολυ τα πραγματα...Ξερω 3-4 Ε46 που φορεσαν μετεπειτα συναγερμο και δεν ειχαν θεμα!Λες να ειμαι ο 2ος ατυχος?
Παιδιά ξέρει κανείς άν βγαίνει σαν ανταλλακτικό μόνο η καλωδίωση του συναγερμού και όχι όλο το σετ?Έχω φάει το ΕΤΚ και άκρη δεν έβγαλα!!