Μεταφερόμαστε εδώ απο το iPhone - Γενική συζήτηση 2 https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=4138 !!!
Καλή συνέχεια !!!
:original:
Printable View
Μεταφερόμαστε εδώ απο το iPhone - Γενική συζήτηση 2 https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=4138 !!!
Καλή συνέχεια !!!
iPhone 5: Νέα στοιχεία κάνουν την εμφάνιση τους (;)
By Ananiadis Vasilis
Posted on Friday January 7th, 2011 / 11:01
3 νέα έγγραφα που φημολογείται ότι διέρευσαν από μονάδα παραγωγής της Foxconn, αναζωπυρώνουν τις φήμες περί διαρροής πληροφοριών για το iPhone 5, καθώς φέρονται ότι αποτελούν τα πρωτότυπα κατασκευαστικά σχέδια ενός νέας γενιάς iPhone.
Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, η GlobalDirectParts δημοσίευσε ένα βίντεο διάρκειας 6 λεπτών στο οποίο παρουσιάζεται ένα νέο εξωτερικό περίβλημα, πιθανώς για το iPhone 5. Το βίντεο αποσύρθηκε από το YouTube μετά από απαίτηση της Apple, ωστόσο η εταιρεία το ανέβασε και πάλι online.
www.youtube.com/watch?v=c4x-bOuG0Aw&feature=player_embedded
παιδια οπως ειχα παραπανω ειχε προβλημα το 3gs...ακυρο τελικα αφου ειχε πατηθει το Voice over....ειναι καινουριος ο αδερφος στο Iphone και δεν το ηξερε.....ολα καλα λοιπον...............
ρε παιδια ενα 3g 8gb σε λογικη τιμη θα βρουμε?
Βάλε την αγγελία σου σέ αυτή την ενώτητα για να την δούνε :https://www.bmwfans.gr/forum/forumdisplay.php?f=55
την εχω φιλε μου αλλα ειναι πισω πολυ..χεχε
εχω ενα καπακι, μια logic και ενα wifi.Βρες τα υπολοιπα να στα μονταρω να το παρεις!!!!:th_Laie_67-1:
Οσοι πουλανε 3g νομιζουν οτι πουλανε χρυσαφι.......:thumbsdown:
η apple ξερει πολυ καλα να παιζει το παιχνιδι της.
Εχει καταφερει να εχει παντα το ενδιαφερον πανω της ειτε μιλαμε για προιοντα της, ειτε για ανταγωνιστες.
Κυριοι, για μενα αυτα ειναι πραγματικα μαθηματα marketing που πρεπει οι υπολοιποι να κρατανε σημειωσεις........
Και για να λυσω αποριες.
5 δε θα βγει ακομα.Ισως ειναι η εκδοση της verizon
αν το πενταρι "ερχεται" για να λυσει τα θεματακια απο το τεσσαρι ή και να ανταγωνιστει τα smart phones σε περιπου ιδια χρηστικοτητα,καλως να ορισει,αν και ειναι πολυ νωρις για "αντικατασταση(ουτε χρονος)
Αν ομως νομιζουν οτι θα "παιζουν" με το κοινο τους και καθε τρεις θα βγαζουν τηλεφωνα(οπως παλαιοτερα μεγαλη εταιρια του βορρα) καποια στιγμη ο κοσμος θα τους τιμωρησει.
Καλως ή κακως και φθηνοτερα και καλυτερα και το σημαντικοτερο πιο ευχρηστα (απο αποψη συνεργασιας με αλλες συσκευες),τηλεφωνα υπαρχουν.
υγ. Στο επισημο τους καταστημα... screen protectors για 3gs, ακουστε ακουστε 20 γιουρια.
Εικοσι γιουρια η ζελατινα!!!!!!!!!!!!!! ρε δεν παμε καλα,για αυτο χασαμε την μπαλα...
Και εγώ όταν πήρα το 3G απο Αγγλία δεν έιχε κλείσει χρόνο και βγάλανε το 3GS. Οπότε σίγουρα υπάρχει η περίπτωση να βγεί το 5άρι
Αποκλείεται να βγει 5 τόσο γρήγορα όταν το 4 πουλάει σαν τρελό ακόμα και αν το έχουν ήδη κατασκευάσει θα ήταν ανόητοι.
Αυτό που ίσως κάνουν είναι το 4 να το κάνουν 4κατι για να κάνει και βιντεοκλησεις .
Απίστευτο τέτοια συσκευή να έχει μόνο FaceTime και όχι βιντεοκλησεις με οποιαδήποτε άλλη συσκευή. :ranting2:
Aπο τοτε που βγηκε το πρωτο και κανονικο iphone(2g) η εταιρια αλλαξε τα παντα στην αγορα.
Λενε οτι κανει τα παντα....
Λαθος.
Κατα κυριο λογο εκανε και κανει πολυ λιγοτερα απο αλλες παρομοιες συσκευες.
Αυτα τα λιγα ομως τα κανει πολυ καλυτερα-γρηγοροτερα-πιο ευχαριστα-ομορφοτερα απο καθε "αντιπαλο".
Βαγγελη οπως εσυ λες για το facetime και γκρινιαζεις με το δικιο σου, ολοι εμεις οι υπολοιποι λεμε τα ιδια για το ραδιοφωνο, για το bluetooth, για μεχρι προτεινως τη μπαταρια και το φλας και για διαφορα αλλα που πεισματικα αρνειται η apple να προσθεσει στις συσκευες της.
Αυτο προσφερει, αν δε σ αρεσει μη ψωνιζεις.....
Οσο μενει πρωτη με διαφορα απεναντι σε εκατονταδες αλλα κινητα που προωθουν το αντροιντ και τωρα και τα wm7 δε προκειται να αλλαξει.
Ισως οταν και αν ερθουν οι πρωτες σφαλιαρες μειωμενων πωλησεων να αλλαξουν λιγο τη πολιτικη.Μη ξεχναμε οτι πριν το iphone η apple ηταν μια εταιρια που ενδιαφεροταν μονο για τον επαγγελματια και τη δουλεια του και οχι για κοινο χρηστη...
Συμφωνα με τις ερευνες της Νοκια η apple οφειλει την επιτυχια της κατα ενα μεγαλο μερος στις εφαρμογες που εχουν αναπτυχθει, στην πολυ καλη ποιοτητα του ηχου και στο σερφαρισμα στο νετ.
Με αυτη τη σειρα απαντησαν 5.000 αγοραστες apple οταν τους εδωσαν να συγκρινουν ενα απο τα smartphones της Νοκια.
Οι φωτογραφιες, το φλας, το ραδιοφωνο καθως και το bt δεν τους απασχολησαν καθολου.
10/100 απο τους ερωτηθεντες ειπαν μαλιστα πως θα επαιρναν το iphone ακομα και αν δεν ειχε καν τη δυνατοτητα ληψης φωτογραφιων.
30/100 απο αυτους θα επελεγαν ενα blackberry εναντι οποιουδηποτε Νοκια και ενα 20/100 (στη Σουηδια) εχει ακομα το 2g! Και το χρησιμοποιει αποκλειστικα για να ακουει τραγουδια!
Το μηλόφωνο είναι ένα εναλλακτικό ipod που παίρνει και τηλέφωνο και χωρίς πολύ προσπάθεια μπορείς να περάσεις άπειρες εφαρμογές, είτε σπασμένες είτε αγορασμένες. Το φλάς δεν μου έλειψε ποτέ, η φωτογραφική ελάχιστα χρησιμοποιήθηκε αφού έχω την ψηφιακή, το ipod που έχει έπαιξε ατελείωτες ώρες, το μπλέ δόντι δεν χρησίμευσε ποτέ. Αρα και πάλι iphone την επόμενη φορά
Λοιπον, εδω και καιρο δειλα δειλα προσπαθω ως ios developer.
ποιο πολυ για customizing και λιγο σε δικα μου tweaks/θεματα.
Σκεφτομαι να φτιαξω ενα(ή και περισσοτερα) θεματα ή tweaks με το BMWfans!!
Αρχικα να ρωτησω αν υπαρχει προβλημα με το να χρησιμοποιησω τα logo και δευτερον θα ηθελα τη βοηθεια καποιου admin για να μου δωσει λιγο υλικο για να ξεκινησω.
ρε χρηστο να σε χρηματοδοτησω να μου φτιαξεις ενα αιφον μονος σου, και θα γραψουμε πισω i-chris και αντι για μηλο θα βαλουμε μια στρογγυλη φωτογραφια με το προσωπο σου...χαχαχααχαχχαχααχαχαχ ααχ
θα παραγγειλουμε μπαταρια, καπακια, οθονη, ακουστικο, επεξεργαστη και θα μου τα φτιαξεις!
Παιδια καλησπερα...την περασμενη εβδομαδα αγορασα ενα iPhone 4 και θελω να με βοηθησετε σε κατι...για την ενεργοποιηση του κινητου δικτυου δεδομενων απαιτειται η συνδεση μεσω wifi και ενεργοποειται αυτοματα ή χρειαζεται και αλλες παραμετρους; :thnx:
πας ρυθμισεις -γενικα- δικτυο
ενεργοποιεις δεδομενα και 3g αλλα θα καιει περισσοτερο μπαταρια
αυτα για δικτυο κινητων δεδομενων δηλαδη του παροχου της κινητης ,
Το wi fi ειναι αλλη ιστορια για συνδεση σε ασυρματα δικτυα (ελευθερα ή οχι με χρηση κωδικου πχ καφετεριες -σπιτι κλπ)
Γνωριζω τη δουλεια κανει το wifi απλως οταν θελω να μπω σε μια εφαρμογη οπως για παραδειγμα χαρτες,καιρο κλπ μου βγαζει ενα πλαισιο το οποιο λεει οτι δεν ειμαι συνδρομητης σε υπηρεσια δεδομενων κινητου δικτυου και υπεθεσα μηπως χρειαζεται να γινει καποια ενεργοποιηση μεσω wifi...ολα τα υπολοιπα που ανεφερες ειναι ενεργοποιημενα.
εφοσον εχεις ρυθμισει την δυνατοτητα να χρησιμοποιεις ιντερνετ μεσω 3g απο τον παροχο σου
δεν θα πρεπει να στο βγαζει το μηνυμα που λες
εχεις δεδομενα data στο πακετο που χρησιμοποιεις απο τον παροχο σου δωρεαν?
αν ναι...τοτε χρειαζονται κ ρυθμισεις απο αυτον για να μπορεις να σερφαρεις!
Ερώτηση : ξέρει κανείς πού και εάν μπορώ να βρω φτηνότερα τα original earphones του iphone ή αγοράζω τα κανονικά με 33-34 ευρώ περίπου....?
για να υπαρξει internet πρεπει να υπαρχει χρεωση ή δωρεαν ογκος δεδομενων διαμεσου καποιας προσφορας ή πακετου, με καρτοκινητο... λιγο δυσκολο το βλεπω να λυθει ασε που οι χρεωσεις ειναι τελειως "παλαβες".
Με το wi fi δεν θα εχεις κανενα προβλημα ειτε απο το δικο σου δικτυο,ειτε απο αλλα... ετσι και αλλιως παντου υπαρχουν και "ελευθερα" ή στα κεντρα ψυχαγωγιας (ταβερνες καφετεριες κλπ) ακομα και να μην ειναι ελευθερο ζητας τον κωδικο και σου τον δινουν.
Προσωπικα δεν θα τους εκανα ποτε το χατηρι να τους χρυσοπληρωσω μια συνδεση (αργη) και να βγαλω και τα ματια μου απο το κινητο.
δεν ξερω... εγω δυο φορες που τα χρησιμοποιησα μια για μουσικη και μια στην εφαρμογη inception δεν καταλαβα και καμια διαφορα.
Ασε που η ενταση για καποιο λογο δεν ανταποκρινεται (μπορει να ειναι μονο για τη λειτουργια της ομιλιας).
Η ιδιαιτεροτητα τους ειναι το χρωμα (ασπρο)αλλα νομιζω οτι η ιδια δουλεια θα γινει στο ιδιο χρωμα με αγορα απο ebay στο ενα δεκατο της τιμης.
Βεβαια αν καποιος τα χρησιμοποιει πολυ...
CarTrip: Ένα διαγνωστικό για το αυτοκίνητό σας, στο iPhone!
By Ananiadis Vasilis
Posted on Monday January 10th, 2011 / 18:24
Μεταμορφώστε το iPhone σας σε ένα διαγνωστικό για το αυτοκίνητό σας με το εκπληκτικό CarTrip της Griffin.
Συνδέοντας το CarTrip στην θύρα OBD-II του αυτοκινήτου σας μπορείτε να παρακολουθείτε την κατανάλωση καυσίμου, την ταχύτητα και την επιτάχυνση αλλά και σημαντικές διαγνωστικές πληροφορίες του κινητήρα:
CleanDrive monitors your carΆs performance, collecting data like fuel consumption, acceleration, top speed and engine diagnostic codes as you drive. CleanDrive crunches the numbers and displays your “Carbon Score” in an easy-to-understand format on your deviceΆs screen. Instantaneous trip and long-term averages are recorded to give you a clear picture of how your driving habits impact the environment and the efficiency of your car over time.
In addition, CleanDrive will display and reset the diagnostic codes sent by your carΆs on-board computer, so you can know what the “Check Engine” light is really saying.
Η εφαρμογή η οποία απαιτείται για την εμφάνιση των δεδομένων, θα προσφέρεται σύντομα δωρεάν μέσω του iTunes με την ονομασία CleanDrive και θα είναι συμβατή με iPhone, iPad και iPod touch με iOS 4.x.
Και πως μπριζωνει ρε μαστορα το εργαλειο στη θυρα ;
https://cgi.ebay.com/GL1-formerly-go...ht_2273wt_1139
Με αυτό εδώ Mr. Stamatis!
ΩΩΩΩ σας ευχαριστωωωωωωωωω....
το τσιμπάω αυτή τη στιγμή.
υπαρχει και ασυρματο σταματη.
σαν το δικο μου...χεχεχεχε
εχω ενα σπεαρ....νομιζω...απο ebay
περιμενε λιγο
κατεβαινεις αυριο Συνταγμα?
να το χω μαζι μου να στο δωσω....το βρηκα!
κανε την δουλεια σου κ πετα το....δεν το χρειαζομαι!
ισως ειναι και η εποχη, παλια κασι εγω μπορει χωρις δευτερη σκεψη να αγοραζα τα μαμα.
Τωρα ομως δεν τους κανω τη χαρη,ειδικα με τετοια διαφορα τιμης
κοιτα εδω
https://cgi.ebay.com/New-Earphone-He...88b16ef06#shId