Αρχικό μήνυμα απο
chief
δεν μου το κανετε λιγο πιο ξεκαθαρο αυτο ρε παιδια γιατι εγω με το δικο μου δεν εχω μετρο συγκρισης οσον αφορα το Μ Ε30??
Μηπως πεφτει πολυς ρομαντισμός?
Το CSL εχει γκαζια, φρενα, κρατημα, παιγχνιδι, αλητία, ηχο, φρενα, και μια πολυ διακριτικη πολυτέλια που ολα αυτα ειναι για σεμηνάριο απεναντι σε πολλους σε σχεση με την εποχη Ε30 ανταγωνιστες.
Τι παραπανω ειχε το Μ3 Ε30 για την εποχη που βγηκε που δεν ειχε το CSL στην εποχη του δηλαδη.
Δηλαδη οταν το CSL ηταν στην παραγωγη δεν υπηρχε ανταγωνισμος απο αλλες εταιρίες τις οποιες ξεφτυλισε στον δρομο?? Μηπως θέλετε να σας γραψω κάποια ονοματα για να καταλάβετε την αξια του αυτοκινητου ??
Μηπως γνωριζεται οταν το Ε30 Μ3 βγηκε στον δρομο η Ιαπωνια δεν υπηρχε στον αυτοκινηστικο χάρτι??
Εχετε πάει βολτα με Ιαπωνικο σπόρ αμαξι που βγηκε στη παραγωγη τα τελευταια 10 χρονια να δειτε τι θα πει γκαζι, κρατημα και φρενα και να διαπιστοσετε οτι μονο το csl στέκετε αξιοπρεπως απεναντι σε αυτο τον ανταγωνισμο στην σημερινη εποχη?? Και μην πηγαινει το μυαλο σας μονο στα εβο και στα ιμπρεζα (γιατι απο 1300cc, 1600cc και 2000cc δεν αξιζει να συζητησουμε για σπορ αμαξια και ειδικα αυτα που εβγαλε η bmw)
ps. και μην μου αρχισετε τα "πατριοτικα" για τους Ιαπωνες, γιατι οταν μια μικρη εταιρια που λεγεται MAZDA εβγαζε σε μοτερ και σε εμφάνηση το 1992 το RX7 πολλοι στην ιταλια και στην γερμανια τραγουδουσαν Ανζελα και Πανταζη, εβλεπαν ταινιες με τον Σταθη και τον Μουστακα και εκαναν μαυρα μεσάνυχτα.