τι σειρα ησασταν στον στρατο?????και που υπηρετησατε?????
Printable View
τι σειρα ησασταν στον στρατο?????και που υπηρετησατε?????
ειμουν σειρα 256 και υπηρετησα στην θηβα..... 2 μηνες
στην κατερινη 6 μηνες(πικρα αν και 1 χιλιομετρο απο το σπιτι) στην κομοτηνη 10 μηνες(οι καλητεροι μηνες τις ζωης μου)
αντε.....να κανω εγω ''σεφτε''
ΜΗΧΑΝΙΚΟ (ΜΧ) τοοοοοτε πενταετης.
σειρα 213
ναυπλιο--λουτρακι--εβρο--κιλκις
χειριστης ισοπεδωτου (χωματουργικο μηχανημα-γκρειντερ)
καλη εμπειρια........με τα καλα και με τα στραβα και αναποδα........που τοτε ηταν πικρα.....αλλα τωρα τα λεμε και γελαμε.
295 αν και ήδη 32 πήγα όμως μεγάλος (στα 30 απολύθηκα)! Αυλώνα και 21 ΕΜΑ Αλεξανδρούπολη!
"Polemic Navy"
92 ΣΤ΄ (ή Στούκας για τους παλιότερους απο εμάς)
Θητεία στη Φρεγάτα Θράκη F-457
Σειρα 289, Δ' ΕΣΣΟ...
Υγειονομικο στην Αρτα, μετα 401, μετα 80 ΤΥΕΘ στην Κω...
Προσπαθω απεγνωσμενα να τα ξεχασω, χωρις "βυσμα" δυστυχως βλεπετε...
-Θεοφιλος-
Πω-πω!!! Τι "ψαράδες" είστε εσείς ρε... 83Δ πυρομαχικά (164 ..αν θυμάμαι καλά) χαχαχα
Σειρά 104. (1972 Δ)........... (παλιοστραβάδια)
Παρουσιάστηκα στην Κόρινθο. Στο Γουδί, σχολή εφέδρών Αξιομ/κών
Τεθωρακισμένων(6΄μήν.),στίς Σέρρες (5 μήν). στο Σουφλί (16μήν.)
25 χρονια καλα ειναι, ή να ξαναγυρισω...χεχεχε
δε θελω γελια.....
306!!!
σημερα απολυθηκα!!!!!!!!!
κορινθο,κω και τελος εδω στη γεωγραφικη υπηρεσια!
239 σειρά, 4 μήνες Πύργος Ηλείας, 8 μήνες Λαγός Διδυμοτείχου και 3 μήνες Αθήνα
ΔΒ άνευ βύσματος...
:shok:
Α 89 ΕΣΣΟ (δεν θυμάμαι σειρά...μάλλον 198..εεεε..έχουν περάσει και 20 χρόνια)
Σμηνίας ΜΟΟΜ (μηχανικός οδηγός οχημάτων & μηχανημάτων)
Τρίπολη (ψάρακλας)
Τατόι (εκπαίδευση)
204 ΜΓΑΠ (Ριτσώνα)
Τατόι (εκπαιδευτής)
Ελληνικό - Ριτσώνα (υπηρεσιακό λεωφορείο)
25 μήνες σύνολο (χεχεχε...από μικρός ήμουν καλό παιδί!)
2 μήνες φυλακή..:whistle: (να ναι καλά η 204 ΜΓΑΠ)
στην 24 εγω χροοοονια πισω......
τι λες ρε ψαρακα?????? 159 παρακαλω.......:hystericalbs1::hystericalb s1:
ολα τα μαυροσκουφακια εδω βλεπω ετσι respect στις παλιοσειρες
159 σειρα η 82Δ ΕΣΣΟ οδηγος μεσων αρματων Μ48 Α5 (τουμπανο το εργαλειο 850 αλογατα)
αυλωνα 4 μηνες, επειτα 14μηνες αλεξανδρουπολη 24ΕΜΑ, & αυλωνα 6μηνες εκπαιδευτης νεων οδηγων, χαχαχα μαθαινα τα παιδια πως θα πηγαινουν με το πλαι :hystericalbs1::hystericalbs1:
Εγω πειραζει που δεν εχω παει ακομα γιατι σπουδαζω?Θελω πολυ να παω ομως γιατι οσυς μα οσους ξερω με λιγο βισμα περνανε τοσο τελεια που δεν θελουν να απολυθουν..Ο αδερφος μου να φανταστειτε ενω ειχε εξοδο κοιμοταν μεσα
Αεροπορία σειρά 239 (ΣΤ 95)!
Δυο μηνάκια Τρίπολη, κανά δυο ακόμα Θεσσαλονίκη και τα υπόλοιπα στην Σκύρο!!!
Πέρασα τέλεια!!!!!!
Αεροπορια 274 Ε' 2001 1μηνα Τριπολη 2 Καβουρι 7 Λημνο 8 Θεσ/νικη!!! οι 7 Λημνο ηταν οι χειροτεροι....μονο 16κιλα εβαλα!!!!!!!
να δουμε και ενα σχετικο βιντεακι??
με τον ανεπαναληπτο μουστακα.
https://www.youtube.com/watch?v=aOCBS2zTWTQ
241 Ειδικοτητα ΑΤ/ΤΟW,Mεσολογγι, Ηρακλειο Κρητης (ΣΕΑΠ),Χιος 96 ΛΑΤΕΘ και τελος
Μεγαλο Πευκο (Αποθηκες Σχολης Πυροβολικου)
193 ΕΣO.....ειδικότητα στρατιωτικός διερμηνέας.....
Tριπολη για βασική εκπαίδευση...έμεινα 4 ημερες και μετά ήρθα αθηνα διότι είχα αφήσει κάτι κάβες σε κάποια bars εκείνης τις εποχής (ας είναι καλά ένας φίλος υπίατρος στο στρατιωτικό νοσοκομείο τρίπολης).
Μετά 3 μήνες Σάμο...Καρλόβασι στο 649 (αν θυμάμαι καλά) τάγμα πεζικού...για καλή μου τύχη έπεσα σε ένα απ τα χειρότερα τάγματα τις ελλάδας....η φωλια τον πρεζεμπορων του νησιού....η αλητεία σε ολο της το μεγαλείο...ένα βραδυ ένας μάγκας απ τα γιάννενα πήρε μια μαξιλαροθήκη...έσπασε μέσα 3 μπουκάλια από μπύρες και πήγε και κοπάνησε έναν ανταγωνιστή τον οποιο άφησε ετοιμοθάνατο...τον πήραν 3 τα ξημερώματα με ελικόπτερο για 401....
Την επομενη μέρα αποφάσισα ότι θέλω τι ζωή μου και όλα αυτά τα τσογλάνια να παν να γ.........
Ήθελα να υπηρετήσω όπως όλοι, χωρίς βύσματα και σπρωξίματα, αλλα όχι ν αφήσω τα κοκαλάκια μου στο νησί.
Πήρα μετάθεση στην ...μη γελάτε παρακαλώ....κινηματογραφική υπηρεσία του στρατού...μη γελάτε...μη βαράτε....
Έμεινα εκεί 15 μήνες ..... απίστευτα σκηνικά.......
Τελικό συμπέρασμα....είναι κρίμα που επί δεκαετίες πετάγονται απ το παράθυρο τόσα δισεκατομμύρια για ένα άχρηστο κυριολεκτικά στράτευμα...ΑΧΡΗΣΤΟ.....
136 ΕΣΟ. Αεροπορία στρατού (κοκκινοσκούφης). Μηχανοσυνθέτης αεροσκαφών.
19 μήνες στο Στφανοβείκιο Βόλου, 307 Τ.ΣΥ.Α.Υ, μηχανικός ελικοπτέρων UH1H,AGOUSTA BELL,A1 κ.λ.π. συν 25 ημέρες φυλακή γιατί ήμουν καλό παιδί.
6 μήνες Πάχη Μέγαρα,το πρωϊ μηχανικός και μετά τις 14.00μ.μ οδηγός του Διοικητή προς 401 Γ.Ν.Αθηνών.Πέρασα ωραία...
Εθελοντής στην Αεροπορία,Ε92'ΕΣΣΟ 219,ειδικότητα,Ηλεκτρολόγος Ραντάρ,2 μήνες κέντρο εκπαίδευσης στην Τρίπολη,μετά 6μήνες Κρήτη στο καστέλι πεδιάδος σμηναρχία μάχης αεροδρομίου,και 13 μήνες Χορτιάτη Θεσσαλονίκης στα ραντάρ,σε γενικές γραμμές καλά περάσαμε :morningcoffee: μόνο που από την κακοπέραση βάλαμε 11 κιλά :fagopoti: αλλά χαλάλι τους...
Δεν εχω παει ακομα...περιμενετε απο νοεμβρη να σας πω!
207 90Δ ΕΣΣΟ
απολυθηκα με βαθμο ανθυπολοχαγου μαλακια που δεν εκατσα να γινω καραβανας να σας τα τρωω.:thumbsdown:
εγω παλι τωρα παω.περιμενω το χαρτι η φλεβαρη η μάιο
255 98Δ Αρχηγός μέσου άρματος Μ48 Α3-Α5, Μ60 Α1 5 μήνες Αυλώνα και μετά 13 μήνες Καλλονή Μυτιλήνη!!!
246 96B EΣΣΟ
Διαβιβάσεις, Χειριστής Τ/Τ, Κρυπτογράφος, Διαβάθμιση Α.Α. Cosmic-ETNA
Χαϊδάρι / κέτρο εκπ., Β' Σώμα Στρατού Θεσ/νίκη, ΠΒΚ Χανία Κρήτη (Βάση ΝΑΤΟ)
90β' ΟΔΗΓΟΣ/ΤΠΒ(τεχνιτης πυροβολων) λεωφορειων στην ΚΣΑΝ στο Βοτανικο και μετα στη Σαλαμινα στο Αρχηγειο στολου αλλα με διαμονη στο Περαμα οπου περιμεναμε τους διοικητες των Α/Τ για να τους μεταφερουμε στις οικιες τους .
Επρεπε βεβαια να ειμαι σειρα 86 αλλα λογω αναβολης πηγα το 90.
Αι σιχτίρια όλοι ... κολόγεροι είστε ρε ... hahahaahah
Μόνο τον Aceman μπορώ να λέω κολόψαρο;
Εγώ ήμουν 297... ΤΘ.
Πήγα Αυλώνα, Καρωτή Διδυμοτοίχου (16η ΕΜΑ), Καβύλι, NDC-GR (η κατα τον κόσμο Γ' Σώμα Στρατού και στο τέλος πήγα και μια βόλτα από Άσσηρο μεριά...