Αρχικό μήνυμα απο
GEORGE316
και ρε παιδια....πως τα φερνει ετσι η στιγμη...πανω που ενω συζητουσαμε για δουλεια λιγο πιο εντονα,ξαφνικα η συζητηση χαλαρωνει εντελως,εχουμε χωθει στο καναπε,εχει απλωθει κι ολας ετσι ωστε να ψιλο αγγιζομαστε,εχουμε χαμηλωσει και τους τονους (ξερετε,και σαν ατιμος μουσικος που ειμαι εχω κανει και τη φωνη λιγο πιο βαρια,αισθησιακη...),εχω κανει και εγω τη κινηση να παρω και θεση αιλουροειδους ετοιμου για ορμηγμα....αχ το μαναρι μου...φορουσε και λιγα ρουχαλακια...
ε οχι πειτε μου ρε παιδια.....ειμαι η δεν ειμαι...
και σαν να μην εφτανε αυτο οι αστυνομικοι να μου εχουν σηκωσει μεχρι και τα πατακια...και αντε να τους εξηγω οτι αυτο το μακρουλο που εχουν στα χερια τους ονομαζεται μικροφωνο,αυτο το περιεργο με τα φωτακια κουρδιστηρι....
και αντε να τους ξαναεξηγεις οτι οι καιροι ειναι δυσκολοι και εκτος απο μουσικος ειμαι και οικονομολογος,γιαυτο υπαρχει και εκεινη η τεραστια κουτα με τα δελτια αποστολης που επρεπε να παω σημερα για θεωρηση στην εφορια...και τελικα τι δουλεια κανεις...και που παιζεις...και ανοιξε και το ντουλαπακι....και σηκωσε και τον τεμπελη και ταυτοχρονα να με παιρνει τηλεφωνο και η αλλη να μου πεει γιατι αργεις,εγω φευγω...ΚΟΛΑΣΗ....