προβλημα turbo....την βοηθεια σας...
καποιοι που δεν εχει τυχει να γνωριστουμε απο το forum για να μην μπερδευτουν το Ζ3ακι μου το εχω τουρμπισει,,,....ας εστιασουμε λοιπον επ αυτου>>...πριν 2μηνες αλλαξα την πρωτη μου τουρμπινα(2.5χρονια αντεξε)
gt25θρος..εβαλα μια 2560r δηλαδη την καινουργια 28αρα απλα την λενε 2560..η οποια ειναι με ρουλεμαν...τα + ειναι οτι βγαζει πιο πολλα χιλιομετρα απο μια θρος και γενικοτερα φημιζονται για τις αντοχες τους και στον χρονο και στις υψηλες πιεσεις..οι 25αρα η απλη εχει πιο συχνα το προβλημα με τα ντουμανια της εξατμισης απο την λαδιλα....και γιαυτο αλλαξα και την πρωτη
τουρμπινα,,δεν εσπασε απλα εκαιγε λαδια με αποτελεσμα να δουλευει σαν διυλιστηριο το ζετακι...σημερα μετα απο 2.470χιλ με την αλλαγη και την τοποθετηση της καινουργιας τουρμπινας,,ειχα το ιδιο δραματικο αποτελεσμα στα καλα του καθουμενου..σταματαω με το αμαξι να παρω τσιγαρα και οπως μιλαω ξαφνικα με φαγανε τα ντουμανια στο ρελαντι....το εσβησα και ειπα να το αφησω να κρυωσει μπας και δεν ειναι η τουρμπινα και μου κολησε κανενα ελατηριο..γιατι στην προηγουμενη τουρμπινα οτν κρυωνε το αμαξι και το εβαζα να δουλευει σταματαγε το ντουμανι μεχρι να ξανα ζεσταθη η τουρμπινα.....και μετα παλυ κολαση......ετσι και τωρα...μονο που το εχω αφησει και δουλευει τωρα κανενα 15το και δεν βγαζει τιποτα μηπως ηταν η πρωτη προειδοποιηση
οτι κατι δεν παει καλα??λεω τωρα....:ranting2:
δεν λιπαινεται σωστα???και αναβει??
και εαν ξερετε εαν υπαρχει καποια εγγυηση για τις τουρμπινες γιατι ο πωλητης απο την τουρμπο ελ..μου ειπε πως η εταιρια δεν δινει ουτε μερα...??
υφίσταται κατι τετοιο ρε παιδια???