Αρχικό μήνυμα απο
GEORGE316
απιστευτα ενδιαφερον θεμα....
οπως προαναφερθηκε,σε μια χωρα με ιστορια τοσο παλια,που χανεται ακομα και μεσα στην ιστορια,με ανθρωπους που κατατασονται στο ζενιθ της φιλοξενιας και στο ναδιρ της μπαμπεσιας,μια χωρα οπου το ΔΝΤ ειναι μεσα στα σπιτια μας και οι Porsche,merc bmw στα γκαραζ μας,εμεις εχουμε ξεχασει τι σημαινει να εισαι ανθρωπος.
μαλλον ξεχασαμε να πουμε στη γυναικα μας οτι την αγαπαμε,η ποσο ομορφη ειναι σημερα(αλλωστε γυναικα μας ειναι....αν ηταν κανα παλτο,ας μην την παντρευομασταν)γιατι σκεφτομαστε τις επιταγες,η τη δοση του στεγαστικου.
που οταν παμε στη δουλεια μας λεμε ενα παγωμενο καλημερα,χωρις να ρωτησουμε τον αλλον πως περασε το βραδυ του.
που πλεον οι εξοδος μας πρεπει να κοστιζει οσο το εβδομαδιατικο,γιατι αλλιως...πως??και ξεχασαμε πως ειναι να καλουμε κοσμο στο σπιτι μας και ρεφενε να περναμε σαν βαιλιαδες.που το τηλεφωνο του ελα ρε φιλε...πηρα να σε ακουσω γιατι εχω μια εβδομαδα να σε δω,αντικατασταθηκε απο ενα μειλ(παλια)η μια κουβεντα στο καταραμενο facebook...εικονικη ζωη...νομιζουμε οτι ζουμε...νομιζουμε οτι κανουμε κατι...
που βλεπουμε τον διπλανο μας με φθονο γιατι αυτος εχει cayenne..τι αναγκη εχει αυτος...αλλα ας εκλεβα ξκαι εγω τον κοσμο οπως αυτος και θα σου ελεγα τι ειμαι...αλα δεν πειραζει...ας παρω τωρα τη γκομενα τηλεφωνο και θα πω στη γυναικα μου οτι εχω meeting!!!
μηπως πρεπει να αφουγκραστουμε λιγο τη φυση γυρω μας?μηπως πρεπει λιγο να αρχισουμε να μιλαμε σαν ανθρωποι με φωνη και οχι σαν τον terminator??