Παιδια γνωριζει κανεις αν προγραμματιζεται το immobilizer του κλειδιου σε Ε46?Οχι του αυτοκινητου,αλλα το μαυρο τσιπακι που εχει μεσα το κλειδι.Υπαρχει καποιος κλειδαρας ή ηλεκτρονικος που να μπορει να το κανει αυτο?
Printable View
Παιδια γνωριζει κανεις αν προγραμματιζεται το immobilizer του κλειδιου σε Ε46?Οχι του αυτοκινητου,αλλα το μαυρο τσιπακι που εχει μεσα το κλειδι.Υπαρχει καποιος κλειδαρας ή ηλεκτρονικος που να μπορει να το κανει αυτο?
ναι προγραμματιζεται , εδω θεσ/νικη ο ηλεκτρολογος που εχω το κανει τωρα απο κοστος δεν γνωριζω δυστυχως
Έχεις πμ Γιάννη thumb
Φιλε Αποστολε ευχαριστω πολυ.Παναγιωτη για το Σακη μιλας στη Θεσσαλονικη η καποιον αλλο?
μου ειχε πει μια μερα ο μηχανικος μου εδω στην αθηνα οτι εχει καποιον κλειδαρα που βγαζει κλειδια με 80 ευρω..λογικα θα μπορει να σου κανει και αυτο..
κλειδι απο Ε46 και πανω ,δεν βγαινει αντικλειδι ΤΕΛΟΣ!!δεν μπορει να αντιγραφει το imobilizer λογο κυλιωμενου κωδικου!!!μπορει ομως κλειδι που εχει πανω του imobilizer να προγραμματιστει μεσω του εγκεφαλου ωστε να δουλευει!!
ΥΓ αν και να πω την αληθεια Γιαννη τι θελεις ακριβως να κανεις?εχει κλειδι κομμενο για το αυτοκινητο σου αλλα δεν δουλευει?η πηρες κανενα μεταχειρισμενο και θες να κανεις το απλο το δικο σου με χειριστηριο??????thumbthumb
Παναγιωτη εχω ενα κλειδι απο το αμαξι του ξαδερφου μου που τρακαρε και ανοιξα το κλειδι του και πηρα το μηχανισμο.Εκοψα και ενα κλειδι ιδιο με το το δικο μου.Εβαλα το μηχανισμο αυτο στο δικο μου,προγραμματισα μονος το ανοιξε-κλεισε αλλα οπως ειναι φυσικο λογω αλλου immobilizer δεν βαζει μπροστα.Και ερχομαι εγω να ρωτησω.Μπορω να προγραμματισω το immobilizer απο αλλο στο δικο μου?
απ οσο ξερω ναι γινεται αν και τωρα που το σκεφτομαι υπαρχει μια πιθανοτητα να κανω ενα λαθος και να μην γινεται και να μπερδευομαι με το οτι μπορει ο εγκεφαλος ενος αυτοκινητου να προγραμματιστει με το mobilizer των κλειδιων!!δλδ αν κανεις μετατροπη ο εγκεφαλος απ το καινουργιο μοτερ να δουλεψει με τα δικα σου κλειδια!!!! παρε αυριο τον Σακη ενα τηλ να σου πει αν γινεται αυτος ξερει σιγουρα!!!
Θα περασω ετσι και αλλιως αυριο απο τον Σακη γιατι εχω και κατι αλλο να κανω!Οπως και να'χει ευχαριστω πολυ!
Κανενας τεχνικος απο αθηνα υπαρχει για αυτη τη δουλεια?Ξερει κανεις?
Καποιος που να μη κοβει λαιμους υπαρχει να προγραμματισω καινουργια κλειδια με ιμμομπιλαιζερ?
Σορρυ αλλα τωρα ειδα την απαντηση σου.Χρειαζομαι δυο καινουργια κλειδια που να συνεργαζονται με τις παλιες κλειδαριες του 320 και με το ιμμομπιλαιζερ απο το 330.Ζηταω πολλα?Μεχρι στιγμης το αμαξι το δουλευω με το ενα και μοναδικο κλειδι που ειχε το τροπετο
Κανεις?
δεν εχεις τα παλια κλειδια η απλα αλλαξες κλειδαρια τιμονιου να για να δουλεψει το ιμομπιλαιζερ σου με το καινουριο μοτερ?αν ειναι το 2ο αλλαζεις παλι κλειδαρια και ιμομπιλαιζερ βαζεις τα παλια και πας και προγραμματιζεις το ιμομπιλαιζερ σου με το καινουριο μοτερ.αν συμβαινει το πρωτο τοτε πας σε αντιπροσωπεια και παραγγελνεις κλειδια με 170ε το ενα!!!!!!!!!
Σε ευχαριστω για τη βοηθεια!
Αποστόλη τελικά λύθηκε το πρόβλημα? Ολα οκ ?
Η λυση του προβληματος μαλλον βρεθηκε.Τωρα απομενει να βρεθει χρονος για να γινει εφαρμογη της λυσης στο προβλημα(αμα ειμαι 10 ωρες στο τιμονι....με πιανει κατι..).Παντως για ολα υπαρχει λυση και ΠΟΤΕ μην δεχεστε λυσεις του ειδους"το αμαξι σου ειναι το battlestar galactica και χρειαζεται ειδικη μεταχειρηση και πρεπει να φερουμε ανταλακτικα και ειδικο απο τη NASA".Και παλι ευχαριστω Σπυρο & σια
ΚΛΑΗΣΠΕΡΑ ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΜΟΥ ΚΛΕΨΑΝ ΤΟ ΜΠΟΥΦΑΝ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ...
ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΛΕΙΔΑΚΙ ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΙ ΚΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΚΛΕΙΔΙ? ΤΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΘΕΛΕΙ? ΚΑΙ ΤΙ ΚΟΣΤΙΖΕΙ? ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?
paidia kalispera sas....exo ena idio problima me to kleidi m kai brika ena kseno gia na kano tin douleia m telika kanate eseis douleia programatistike douleuei?
Μπορείς να προγραμματίσεις πανεύκολα το άνοιξε/κλείσε αλλά όχι το immobilizer για να παίρνει μπρος το αυτοκίνητο.
Λοιπόν... Δυστυχώς έχω πλέον και εγώ θέμα, καθώς έμεινα με μόνο ένα κλειδί.
Το ένα (το πλαστικό) το πέταξα μαζί με το πορτοφόλι στα σκουπίδια :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Το άλλο το έχασα πρόσφατα.
Έχω βρει στο ebay πολύ οικονομικά κλειδιά άγραφα με άγραφο immobilizer chip. Το θέμα είναι πως και που τα προγραμματίζω, ώστε να παίρνει μπροστά το αυτοκίνητο (Ε46).
Ο τύπος που τα πουλάει, λέει πως αν του στείλω το σχετικό εγκέφαλο μπορεί να το προγραμματίσει. Εδώ τι γίνεται?
Μένω νότια, οπότε θα με βόλευε αν ξέρατε κάποιον εδώ.
:thnx:
mporeite ligo na me boithisete me to pos?den thelo na pernei mprosta mono na anigokleinoun oi portes me to koumpi...to kleidi den einai kenourgio einai apo allo amaksi...
Ειχα κ γω θεμα..... Μπηκα στη θαλασσα με τα κλειδια στη τσεπη του μαγιω.! :ranting2:
Βλεποντας σχετικα βιντεο απο ξενα φορουμ το στεγνωσα με το πιστολακι μαλλιων.. Μετα απο 1 βδομαδα ξαναπηρε μπρος αλλα δε ανοιγοκλεινει το αμαξι... Καμμια ιδεα;; :sad:
επαναφερω το θεμα...εχω χασει και εγω το ενα κλειδι απο το e46 και προσφατα πηρα ενα ανοιγομενο με ακοπη λαμα και ενσωματωμενο τσιπακι και μπαταρια.το πηγα σε κλειδαρα μου εκοψε την λαμα και ανοιγει κανονικα την πορτα το πορτμπαγκαζ και τον διακοπτη.απο εκει και μετα χρειαζεται απο οσα μου ειπε προγραμματισμο το τσιπακι για να παιρνει μπροστα ο κινητηρας και να κλειδωνουν-ξεκλειδωνουν πορτες...τιμη που μου ζητησε 250 ευρω τιμη βεβαια που δεν προκειται να δωσω.τελικα το εκανε καποιος φιλος γινεται να δουλεψει υπαρχει αλλος τροπος κωδικοποιησης?
Ο Κώστας είμαι σίγουρος μπορεί να στο κάνει!