Ολοι λίγο πολυ γνωρίζουμε ότι στο Ε46 υπάρχει μία δυσκολία για την τοποθέτηση aftermarket 2din.Εμπόδιο αποτελουν οι αεραγωγοι του a/c. Παρακατω στο pdf που ακολουθεί η εταιρια BEZEL-KING περιγράφει την διαδικασια!
Printable View
Ολοι λίγο πολυ γνωρίζουμε ότι στο Ε46 υπάρχει μία δυσκολία για την τοποθέτηση aftermarket 2din.Εμπόδιο αποτελουν οι αεραγωγοι του a/c. Παρακατω στο pdf που ακολουθεί η εταιρια BEZEL-KING περιγράφει την διαδικασια!
Aυτα ειναι! Ξεθαβω το thread μετα απο 2 χρονια!
Λοιπον, στο θεμα μας.
Εχω βρει απο εναν φιλο, ενα multimedia system pioneer 2 din που εχει τα παντα, ενσωματωμενο navi, bluetooth και αλλα πολλα. Μου το δινει σε τιμη ξεφτιλα. Ρωτησα τι θα κανουμε για να το βαλουμε στο 46αρι, και μου ειπαν οτι υπαρχει ειδικο κιτακι, με βασεις, κοψιμο του αεραγωγου κτλ το οποιο κοστιζει 320 ευρω, και εμεινα μ@λ@κ@ς. Λεω, δεν μπορει , η εγκατασταση να κοστιζει πιο πολυ απο την ιδια την 2 din.
Πανω στο αρχειο που ποσταρε ο φιλτατος, δεν βλεπω τοσο δυσκολα τα πραγματα.
Για πειτε μου ρε παιδια, παιζει αλλη λυση, ή για να μπει πρεπει να σκασω 300αρι???
Τα αγοράζεις όλα με 107 ευρώ https://www.ebay.de/itm/BMW-E46-BEZE...item4ab7eaf50b δίνεις και άλλα 50-70 ευρώ(αν θυμάμαι καλά) και παίρνεις την θήκη απο την bmw που κάνει για να κατέβει το κλίμα κάτω και είσαι κομπλέ απο τα ανταλλακτικά.
Τώρα αν σε χρεώσουν εργασία 200 ευρώ,είναι στο χέρι σου αν θες και νομίζεις πως αξίζουν ή όχι.Εγώ προσωπικά το θεωρώ ληστεία.50-80 ευρώ κοστολογώ αυτή την εργασία max...
Αδερφε θυμασαι ποιος ακριβως?? Που να κανω ερωτηση??
Γιαυτο ακριβως το γ@μημενο κιτακι ζητανε 320 ευρω... :ranting2: :ranting2: :ranting2:
Σευχαριστω πολυ Βασιλη. Δεν κατεχω τιποτα απο παραγγελιες στο ebay, αλλα αν δεν βρω κατι ιδιο εδω Αθηνα, θα αναγκαστω να το παραγγειλω.
έλα έλα θυμήθηκα ποιος με έστειλε χχεχεχεχ, ο Βασίλης 330, είναι αυτός :
https://www.facebook.com/pages/VAREL...ES/80864237762
Μου είχε πει τότε εργατικά 150 χωρίς κιτ, όλα δικά του!!
Πάρε ένα τηλέφωνο, δεν έχεις να χάσεις κάτι!!
για παρε και ρωτησε στον Καλογεροπουλο ασχολειτε με αυτου του ειδους τις δουλειες !!!!!https://www.kalogeropoulos.gr/
Για E92 υπάρχουν τέτοια? εκτός απο dynavin κτλπ...εννοώ για γνωστά όπως pionner κτλπ με gps και με δυνατότητα υποδοχής κάμερας παρκαρίσματος?
Βαλτε ενα dynavin να καθαρισετε.
Το 2 din ειναι μανικι για να μπει.
Dremel, κοψε, ραψε.
Μη χαλατε το αμαξι.
Θα το ψάξω λίγο το θεματάκι και θα αποφασίσω αν θα βάλω τλκ..μου φαίνονται πολλά τα λεφτά και το φοβάμαι αυτό με τις μετατοπίσεις κλίμα και των κουμπιών για το start/stop στο τασάκι η αλήθεια είναι...
Εχω βαλει καθε πιθανο σεταπ στο 46.
Μονο din με ανακλινομενη οθονη. - οταν ειναι ανοιχτο δεν παιρνεις αερα απο τους αεραγωγους.
Double din με πλαισιο. - εκτος του οτι παει περιπατο το εργοστασιακο look αν εχεις οροφη ειναι σαν να μην εχεις οθονη. Ολο θα παιζεις με το brightness γιατι εκεινο το σημειο εχει κλιση.
Μονο din στη θηκη πανω απο το τασακι, σου κοβει το χειρισμο του κλιματισμου και δεν μπορεις να αλλαξεις cd με 1η 3η και 5η
Επισης η 2din στο πλαισιο ΔΕΝ εχει κουμπια.
Αφηνεις τα ματια σου απο το δρομο για να αλλαξεις σταθμο, να σηκωσεις ενα τηλεφωνημα η να προχωρησεις δυο σταθμους παρακατω.
Η εργοστασιακο η dynavin.
Καπου εχω ενα θρεντ που ειχα βαλει το 1din με ανακλιση.
1.300 ευρω στο πηγαδι.
Το χαρισα σε εναν φιλο.
-στα 9Χ μπορεις να κανεις πατεντα ομως με μονο din και την οθονη στην κορυφη του ταμπλω με ανακλιση.
Κοστος γaμησε τα ομως.
εδω θα διαβασεις και θα ρωτησεις οτι θες
https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=1223
φιλε βαλε dynavin το χω 2 χρονια ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο αξιοπιστια. ουτε μια φορα δε μου εχει κολησει και δουλευει οπως την πρωτη μερα. τωρα για το 92 αρι εγω θα το σκεφτομουνα διπλα για οθονη και ο λογος ειναι οτι μπαινει αρκετα χαμηλα και δε ξερω ποσο πρακτικο ειναι να οδηγας και να πεφτει η ματια σου πανω στην οθονη
Παίρνεις ένα dynavin και ξεμπερδευεις. Τώρα έχουν και ασύρματες κάμερες για όπισθεν. Εδώ είναι η διεύθυνση ενός εμπόρου που κάνει προσφορά στο φόρουμ:
Διευκρινιστε μας οτι ειστε απο το BMWFans ,καθως κ το username που χρησιμοποιειτε.
Τηλ. καταστηματος : 210 4917374, ωρες καταστηματων
Κιν. υπευθυνου κατ/τος: 6936839760
Αυτός μου τοποθπετησε το δικό μου και κατά την γν'ωμη μου είναι σωστός επαγγελματίας... thumb
https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=11371 το έχω διαβάσει το θρεαντ...Υποθέτω το 15% της έκπτωσης ισχύει ακόμα για μας έτσι δεν είναι?
Θα δω πως θα πάνε τα οικονομικά και θα το μπάξω κάποια στιγμή αν είναι αφού υπάρχουν και ασύρματες κάμερες πλέον(δεν το ήξερα και σκεφτόμουν καλώδια κτλπ)