Πωλείται Μ5 Ε60 σε κατάσταση τζιτζι...
Δεκτά 500ευρα!!!
Printable View
Πωλείται Μ5 Ε60 σε κατάσταση τζιτζι...
Δεκτά 500ευρα!!!
Αυτό είναι πραγματικό τούμπανο!!
Κατεβαίνω Πάτρα τώρα!!! [emoji23][emoji23]
Δεν βλεπω αγγελια car.gr κατι αλλο παιζει προφανως!
Αν οντως υπαρχει σκεψη πωλησης θα πρεπει να πωληθει μεσω site στο εξωτερικο και οχι στην χρεωκοπημενη Ελλαδα.
Τι δηλαδή? Το παίρνουμε και μας δίνεις και 500 ευρώ για τον κόπο που θα κάνουμε να σε απαλλάξουμε? :D :D :D :D :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Kαλοπούλητο Αλεξ! Η αλήθεια είναι πως είναι λίγο δύσκολο να βρεθεί αγοραστής αυτή τη στιγμή, αλλά ποτέ δεν ξέρεις... :original: :cheers:
ma , idiaitera tora to 500 ariko einai to kalytero xartonomisma . tha exei kai sylektiki axia toso dyseureto pou einai .
terma i plaka .kalopoulito alla kakos to poulas ektos kai an thes xoro sto garaz gia kati pio agrio .
Δίνεται μαζί και η μεμβράνη για την προστασία της μάσκας εν κινήσει από τα μυγάκια;;:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::hystericalbs1::hystericalbs1:
Πέρα από την πλάκα, παίζει να είναι το πιο καλοδιατηρημένο Μ5 που κυκλοφορεί στην Ελλάδα!!
Το παραπάνω με την μεμβράνη τα λέει όλα όσον αφορά το πόσο το προσέχει ο Αλεξ.thumb
ανταλλαγη με λευκο LCi Ε60.....λουκ Μ5 και διαφορα απο μερους σου,παιζει???.....δεκτα και 5ευρα!!!
:D :tease::thefinger::banana::v::sm-angry05::gr::thjacked::devil2::rockz:
Τι ήταν πάλι τούτο ;;
Άλλο τρόπο δε βρήκες να μας κάνεις να σε πάρουμε τηλ;;;;
... τωρα που μπορεις να το χαιρεσαι καποιους μηνες το χρονο με την καινουρια τροπολογια ... κριμα ειναι .... οποιος το παρει θα ειναι πολυ τυχερος!!! το αμαξι απλα δεν υπαρχει σε τετοια κατασταση!! :shok:
.. εσυ βεβαια ξερεις καλυτερα !!
Κρίμα.
Πολύ φοβάμαι ότι δύσκολα θα εκτιμηθεί η κατάστασή του δεόντως.
Οπως και να 'χει, εύχομαι καλοπούλητο.
Σας ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια.
Δεν ξερω εαν υπαρχει αλλο Μ5 Ε60 με 50000 χλμ που να ειναι σε ιδια κατασταση, σε καλυτερη παντως αποκλειεται καθως δεν υπαρχει το παραμικρο σημαδι μεσα-εξω, πανω-κατω, δεξια-αριστερα!!!
Η κατασταση του αυτοκινητου ειναι πραγματικα της ταξης των 5000 χλμ και πολλα λεω!!!
Η σκεψη για πωληση του αυτοκινητου δεν εχει να κανει καθαρα με οικονομικους λογους και κατα πόσο εχω την δυνατοτητα να ανταποκριθω.
Ολοι μας σαφως και προσπαθουμε να περιορισουμε τα εξοδα, ειναι δυκλολο αυτες τις εποχες... να εχεις 5λιτρο για καθημερινη χρηση, αλλα εγω προσωπικα και οταν ειχα τις πινακιδες ολο τον χρονο δεν εκανα πανω απο 2000 χλμ!!!
Πριν απο περιπου 5 μηνες ειχα εντονη πιεση απο καποιον εδω στην Πατρα να το αγορασει, ηθελε ενα καθαρο Μ5 και μου το πληρωνε 50000 ευρω, εγιναν συζητησεις επι συζητησεων αλλα στο τελος δεν το εδωσα, γιατι πιστευα και συνεχιζω να πιστευω οτι μετα θα το μετανιωσω και σιγουρα θα μου λειπει.
Η κοροϊδια ομως που συνισταται απο καθε νεο κυβερνητικο σχημα στον χωρο του αυτοκινητου με κανει καποιες στιγμες να αναθεωρω σκεψεις και αποφασεις.
Η τελευταια ειδικα ρυθμιση για τα τελη κυκλοφοριας με τον μηνα και ο τροπος που σκαρφιστικαν.... να την εφαρμοσουν ηταν η σταγονα που ξεχειλισε το ποτηρι!!!
Ας μην γραψω αλλα... για αυτο γιατι μετα μαλλον θα χρειαστει να με μπαναρω, θα παω την Τεταρτη να παρω τις πινακιδες για 3 μηνες, να τους πληρωσω για τεσσερις + το αναλογο τεκμηριο και φορο πολυτελειας και απο Σεπτεμβρη ναμαστε καλα βλεπουμε... :original:
Ο άνθρωπος που το ήθελε τώρα δεν......;
Είναι σχεδόν σίγουρο ότι το 3 μηνο θα σε κάνει να αναθεωρήσεις την σκέψη πώλησης.
Όσοι γνωστοί μου πούλησαν υψηλού κυβισμού και αξίας αυτοκίνητα τα τελευταία χρόνια δεν είχανε όλοι οικονομικό πρόβλημα,απλα δεν μπορούσανε την κοροϊδία και τα είχανε να κάθονται χωρίς πινακίδες το οποίο τους οδήγησε να τα πουλήσουν μία ώρα πιο σύντομα,αν τα ευχαριστιοντουσαν δεν θα τα πουλαγανε οι περισσότεροι.
....:whistle: ωρε και να το εβλεπες με γρατζουνιες στις ζαντες-προφυλακτηρες-καπο κλπ.... και το τασακι γιοματο αποτσιγαρα......:fountwtis: :D
αμα ειναι να το δωσεις,δωστο εδω στη Λαρισα.....τζι τζι θα το χω!!!:thumbsup:
ΥΣ ...και επιτελους η ασπρουλα μου εκει στην Πατρα θα εχει το detailing που της αξιζει!!!:thumbsup:
Άντε κάντε την τραμπα και την διαφορα να τελειώνει,καλο προξενείο!
Δε πιστεύω οτι πουλάει ο Αλεξ...
Παιδιά μην σκοτωνετε τα ακριβοπληρωμενα αυτοκίνητα σας προσπαθώντας να πεισετε τον ευατο σας οτι το κάνετε για την κοροϊδία.
Η ίδια κοροϊδία υπάρχει στα σπίτια, στους μισθούς, στον τροπο φορολογίας γενικότερα. Υπάρχει και θα υπάρχει.
Εκεί τι κάνετε; πουλατε τα σπίτια σας για να μην νιώθετε κοροιδα; παραιτηστε απο την δουλεια σας και γραφεστε στο ταμείο ανεργίας για να μην νιώθετε κοροιδα που ο μισός μισθός είναι κρατήσεις;
Δεν θέλετε να νιώθετε κοροιδα; Η λύση ειναι τα μαζευουμε και σε αλλη χώρα. Ξέρω ευκολο να το λες δύσκολο να το κανεις. Για μένα αυτη ειναι η λύση απεναντι στην κοροιδια και ηδη ετοιμαζω τα παιδια μου κι ας μιλάμε με skype. Οξω απο την παράγκα. Τέλος.
Για να ξαναγυρισουμε στο θεμα μας, αν εξακολουθεί να σας κ@υλωνει το αμάξι σας και πραγματικα ΔΕΝ υπάρχει τόσο οικονομικό πρόβλημα , ευχαριστηθειτε τα όσο μπορείτε. Αν ειναι οντως βαριδι σαφως και το πουλατε.
Κι επειδή βλέπω γύρω μου οτι "βρέχει" αρρωστιες και δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει στην κυριολεξία, αφήστε τις μιζεριες και τις στεναχωριες κι ευχαριστηθειτε αυτά που ηδη έχετε (μην ξεχνάτε για την συντριπτική πλειοψηφία είναι όνειρα θερινής νυκτος) .
Εγώ παντως έχω αρχίσει να το εφαρμοζω εδώ και μερικους μηνες.
Αν και καθήμενος μιλάς ορθά!
Συμφωνώ απόλυτα thumb Βέβαια εγώ μιλάω από άλλη θέση καθώς είμαι στο εξωτερικό, αλλά και εδώ τα πράγματα έχουν δυσκολίες.
Αλέξη σε παρακαλώ σκέψου το ξανά! Ακόμα θυμάμαι όταν άνοιξες την πόρτα και το φωτάκι της είναι με το σχήμα Μ, καμμιά σχέση με τα άλλα. Όπως και το εσωτερικό του. Δεν έχω δει ούτε Αγγλία καλύτερο από το δικό σου, το οποίο τολμώ να πω είναι one of a kind και δεν θα ξαναγίνει.
Αν ποτέ το πουλήσεις, είναι σαν να ξεπουλάς ένα μέλος της οικογένειάς σου.
Αδιαφόρησε για την κυβερνητική κοροϊδία, δεν αξίζει κανείς τους. ΌΛΟΙ είναι ίδιοι ΠΑΝΤΟΥ σε ΟΛΑ τα κράτη. Ζήσε τη ζωή σου με το αγαπημένο σου αυτοκίνητο! Το ξέρεις ότι θα το μετανιώσεις αλλιώς
Κι όσο για τις εκλογές....vote with your feet που λένε κι εδώ
Για το εξωτερικο που αναφερθηκε εξαρτάται και από την κατασταση του καθενος αλλου δεν υπαρχει χωρα που δεν εχει προβλήματα ειδικα αν εισαι ξενος εκει με την οικογενεια μακρια...τα αυτοκίνητα είναι το λιγοτερο...
Αλεξ μη κάνεις αυτό το λάθος.
Ο μεγάλος γιος περιμένει να το δει πως και πως στην πανελλαδική...
Θα έχω θέμα στην επιστροφή.
Απλα dream car και μαλιστα στην κατασταση που ειναι!!!
Πάντως αν το δούμε με οικονομικούς όρους και όχι με συναισθηματικούς, αν εξακολουθούν να ισχύουν τα 50.000 ευρώ, είναι πάρα πολλή καλή πρόταση.
Δεν είναι καθόλου αμελητέο.
Αν σου δίνουν 50 να το δώσεις χτες. Γιατί θεωρώ ότι αν βρήκες τέτοιο αγοραστή και τον χάσεις, πολύ δύσκολα θα βρεις έναν αντίστοιχο να σου δώσει 40 μετά από 1 χρόνο πχ.
Όταν μπει στο μυαλό σου να πουλήσεις κάτι, έχεις αποκοπεί συναισθηματικά και δεν υπάρχει γυρισμός.-
Με πρωτη σκεψη,ναι και εγω συμφωνω να φυγει ενα "βαρος"!!!
.....αλλα οσο δεν υπαρχει "γυρισμος",τυπου: "μετανοιωσα,φερτο πισω...",αλλο τοσο αναρωτιεμαι αν ειναι σωστη η πραξη.....γιατι, "τα χρηματα ειναι χρηματα και τα προσωπατα ειναι προσωπατα".....
https://www.youtube.com/watch?v=ebqg...?v=ebqgv0pVuG8
:thumbsup:
Περί κοινών θνητών το ανάγνωσμα:
Απόφαση ζωής να αγοράσεις ένα Μ5...
Απόφαση ζωής να πουλήσεις ένα Μ5...
Δυστυχώς, όμως, πολλές φορές η ζωή είναι σκληρή και απαιτεί δύσκολες αποφάσεις...:ranting2:
Επειδή είχα δεθεί κι εγώ με αμάξι παλιά και ήμουν σε διλλημα να το πουλησω να μην το πουλησω ξερετε πότε πήρα την απόφαση;
Όταν ημουν σε θεση να το αντικαταστησω με καλυτερο ;)
Μπορεί το Μ5 να είναι πολύ ψηλά, αλλα παντα υπάρχει το καλυτερο.
Αν υπάρχει τέτοια σκέψη, απο τώρα εύχομαι και καλοπουλητο και καλοριζικο !
Υπάρχει καλύτερο από m5 στη κατηγορία του ;;
+1000:thumbsup:
δεν υπαρχει καλυτερη "παρηγορια" απο εναν αξιο αντικαταστατη!!!:thumbsup:
δεν ειναι απαραιτητο να ειναι 8000 κυβικα,ή να κοστιζει εκτομυρια ευρω....αρκει να βγαζει "αδρεναλινη" οταν αυτο ζητηθει.....και νομιζω οτι υπαρχουν πολλες προτασεις στην αγορα με 50,000 ευρω στην τσεπη....
Καλυτερο???.....το νεο Μ5 F10 ειναι πιο γρηγορο σε αναμεταξυ τους κοντρα,με αρκετα λιγοτερες "απαιτησεις" σε συντηρηση-καταναλωση.....ομως και παλι σχετικο ειναι....αφου στην "κοντρα" του "πορωτικου" V10,"νικητης" ειναι η Ε60......απο εμφανιση δε....μπορει να μην ειμαι αντικειμενικος,αλλα η Ε60, παρ'ολα τα χρονακια της,εχει εναν αποδεκτα "φρεσκο-ιδιαιτερο-μοντερνο" σχεδιασμο.....σπαζοκεφαλια,δ εν καταληγεις πουθενα ετσι.....
...μπορω ομως να πω οτι "καλυτερο" ,ειναι αυτο που δεν σου δημιουργει "πονοκεφαλο",ουτε η κατοχη του και φυσικα ουτε η χρηση του.:original:
Να δωσω και μια "ειδηση",ως αλλος "Αρτεμης" :D....o Αλεξης εχει οδηγησει προσφατα Μ4......"μια χαρα ειναι και η νεα τεχνολογια", ειπε χαρακτηριστικα....:thumbsup:
πλεον με ενα 2λιτρο εχεις λιγοτερα εξοδα για κοστος συντηρησης, οικονομικοτερα σε καυσιμα και επιδοσεις πολυ κοντα σε ενα ατμοσφαιρικο 4λιτρο!! (refer to below link - Ισχυροτερα μικρομεσαια) !! :original:
https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=25725 :thumbsup:
Παιδιά δεν είναι όλα τα πράγματα επιδόσεις. Αν ήταν έτσι και ένα 1800 turbo το τουμπιανάζεις 300 άλογα και είσαι γρήγορος.
Εξαρτάται τι προτεραιότηταες βάζει ο καθένας.
Αλλος θέλει "σήμα" (κι ας μην έχει επιδόσεις πίστας)
Αλλος θέλει φρέσκο design.
Αλλος θέλει ήχο (ότι και να λέμε κανένα δίλιτρο δεν έχει το γουργουρητό ενός V ).
Αλλος θέλει οικονομία (συντήρηση, φορολογικά, κατανάλωση )
Πάρα πολύ δύσκολο να συνδυαστούν ΟΛΑ ταυτόχρονα. Θα υπάρχει παραχώρηση σε κάποιο τομέα.
Θα ήθελα καταρχήν να σας ευχαριστήσω (έστω και καθυστερημένα) για τις απόψεις σας επί του θέματος.
Δεν ήμουν έτοιμος ψυχολογικά τον Μάιο που μας πέρασε να πουλήσω το Μ5 και μπορώ να πω ότι δεν ήμουν ακόμα και σήμερα.
Το Μ5 αγοράστηκε τον 8/2007 με 36000 χλμ περίπου (μοντέλο 2005) και σήμερα έχει 52489 χλμ και αρκετές αλλαγές σε σχέση το Μ5 του 2007 που αγόρασα.
Το αυτοκίνητο ήταν πλούσιο σε εξοπλισμό και σε άριστη κατάσταση, στα σχεδόν δέκα χρόνια που περάσαμε μαζί προστέθηκαν αρκετά πράγματα αξίας και στα 51575 χλμ αλλάχθηκαν μέταλλα μπιελών - βαλβίδες vanos προληπτικά.
Αφιέρωσα χρόνο - μεράκι και αρκετά χρήματα και μπορώ να πω με σιγουριά ότι το συγκεκριμένο Μ5 είναι ένα από τα καλύτερα Μ5 Ε60 που υπάρχουν σήμερα (δεν αναφέρομαι σε δύναμη, κομπρεσορες, υπερκυβισμο κ.λ.π).
Δεν έκανα πολλά χλμ αυτά τα 10 χρόνια που περάσαμε μαζί, το χάρηκα όμως με τον δικό μου... τρόπο!!!
Την προηγούμενη Παρασκευή ήρθε κάποιος από την Αθήνα που ενδιαφερόταν για αγορά Μ5 V10 και το είδε, μιλήσαμε για 20 λεπτά ( και πολλά λέω), φεύγοντας μου είπε θα τα πούμε σύντομα.
Την επόμενη μέρα Σάββατο έκλεισε το αυτοκίνητο στα χρήματα που του ζήτησα, δεν μου έκανε καμία κουβέντα... για την τιμή και δεν θέλησε να το ελέγξει κάπου!!!
Μου έκανε μεγάλη εντύπωση ο τρόπος του και του το είπα, δεν θέλετε να πάμε σε μια BMW να δείτε αν αυτά που σας είπα (στα γρήγορα μάλιστα) είναι αληθή;
Αυτό που ήθελα να δω το είδα μου είπε!!!
Το Μ5 παραδόθηκε σήμερα στο νέο του ιδιοκτήτη, να του ευχηθώ να το χαρεί με τον τρόπο του..., πολλά και ασφαλή χλμ να έχει.
H επαφή με τον νέο ιδιοκτήτη του Μ5 έγινε μεσώ του Στέφανου ( stef ).
Στέφανε ευχαριστώ!!!
Οντως τυχερός ο νέος ιδιοκτήτης. Οντως τι να δει; Σε τέτοιας κατάστασης αυτοκινήτου δεν χρειάζονται πολλά λόγια....
Να ρωτήσω ποιό θα είναι το επόμενο ή είναι ακόμα νωρίς;
πάμε γι'αλλα! ο έρωτας με έρωτα περνάει!
Θα ήθελα από πλευράς μου να ευχαριστήσω τον Alex για τα καλά του λόγια.
Το αυτοκίνητο πήγε σε καλά & σωστά χέρια και είμαι σίγουρος ότι ο ιδιοκτήτης του θα το προσέχει πολύ(ήδη έχει αγχωθεί)
Ήταν τιμή μου που γνωριστήκαμε από κοντά με Alex (αν και μιλάμε καμια τετραετία στο τηλέφωνο) γιατί και σαν άνθρωπος είναι ψυχούλα & ΚΥΡΙΟΣ αλλά είναι κατ εμέ ένας από τους μεγαλύτερους γνώστες S85/E60 σε ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ επίπεδο και δεν υπερβάλλω καθόλου!
Τι να πρωτοπώ για το αμάξι...
Τα λόγια είναι περιττά...
Alex να είσαι πάντα καλά φίλε & χάρηκα πολύ για όλα!!