Καλησπέρα
Οταν κλειδώνω το αμάξι, κατεβαίνουν και οι 4 ασφαλειες στις πόρτες.
Οταν το ξεκλειδώνω, σηκώνοντε οι τρεις αλλα η ασφαλεια στην πόρτα πίσω απο τον οδηγό, παραμένει κάτω.
Η πόρτα ανοίγει μόνο εσωτερικά. Τι μπορεί να φταίει?
ευχαριστώ
Νίκος
Printable View
Καλησπέρα
Οταν κλειδώνω το αμάξι, κατεβαίνουν και οι 4 ασφαλειες στις πόρτες.
Οταν το ξεκλειδώνω, σηκώνοντε οι τρεις αλλα η ασφαλεια στην πόρτα πίσω απο τον οδηγό, παραμένει κάτω.
Η πόρτα ανοίγει μόνο εσωτερικά. Τι μπορεί να φταίει?
ευχαριστώ
Νίκος
Ίσως είναι κάποιος διακόπτης στην πόρτα; Πρέπει να διαβαστούν οι κωδικοι να δεις τι σφάλμα βγάζει.
Στο καντράν δεν μου βγάζει κάποιο πρόβλημα.
:-(
Αυριο πάω Σπανό να δω τι θα μου πούν.
130 ΕΥΡΟ ΤΟ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ & 60 ΕΥΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ.
ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΩ ΤΙΠΟΤΑ!!!
ΕΧΩ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΛΩΑΜΑΞΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ. ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΑΜΑ ΠΙΑ.
Ναί, Ηλεκτρομαγνητική.
πολλαπλασιαστές, Vanos, καμμενα led πίσω φώτα, δεν λειτουργει το καλοριφερ, χαλασε η αντλια νερου, με αποτελεσμα να μου τρυπισει το ψυγειο, ηλεκτρομαγνητικη κλειδαρια, έλιωσε το εσωτερικο χερουλι δεξιας πορτας, και κατι αλλο που μου διαφευγει μεχρι στιγμής.
Μπορεις να μου στειλεις PM για το συνεργειο που εβαλε την ηλεκτρομαγνητικη κλειδαρια με 100 ευρο? Σε περιπτωση που την βαλω.
Ναι, facelift (αυτό το μάρανε, το facelift...) E90 2009 316 122hp με τον κινητήρα Ν43 (ο οποίος δεν παίρνει ΟΥΤΕ υγραεριοκίνηση) γ@μώ το φελέκι μου γ@μώ!
:-(
Είσαι σίγουρος για το αέριο? ή το λές επειδή ο Ν43 χρειάζεται υγρού ψεκασμού?
Ρώτα εδώ https://qgas.gr/ κ εδώ https://www.lpgas.gr/
Εχω καλέσει και στις 2 εταιρίες αλλά λόγο άμεσου ψεκασμού δεν μπαίνει.
%$#@*@&&$&^$&^$&^$*@^$*^%$ φελέκι μου....
fιλε μου σε καταλαβαινω απολυτα. εχω το 116 με τον ιδιο κινητηρα . μου εχει βγαλει τα παντα που λες και περισσοτερα. ο χειροτερος κινητηρας ever απο αξιοπιστια. με εχει αφησει 3 φορες σε ταξιδι.
Μήπως τελικά να το πουλήσω? Αλλά, ποιά ψυχή θα το πάρει...
Ο Σπανός 150ευρο. Ολοι οι υπολοιποι πάνω απο 150. Εαν θα αγόραζα κάτι άλλο καταρχην δεν θα ήταν BMW και θα ήταν καινούργιο με την εγγύησή του.
φιλε δεν φταιει το μοντελλο,ουτε το φειςλιφτ.απλα δωσανε πολλα κομματια απο αυτο το μοντελλο με πολλα σφαλματα εν γνωση τους και αυτο ειναι μειον για την εταιρεια.ενας γνωστος μου πηρα ξαναβαμμενο, απο αντιπροωπεια κιολας !!!
απλα ηταν ησουν ατυχος και πηρες ενα απο αυτα τα κομματια γιατι υπαρχουν και καποια που ξερω που δεν εβγαλαν τιποτα σοβαρο.
Βρήκα μαγαζί που μπορεί να μου την φτειάξει με λιγότερο απο 100 ευρο στην Θηβών. Γίνεται?
Δίνει εγγυηση 6μηνες.
Συγνώμη για την καθυστεριμένη απάντηση.
COBRA Συναγερμοί αυτοκινήτων - Πειραιάς
Λεωφόρος Θηβών 43, Άγιος Σωτήρας - Αρμένικα, 185 43 Πειραιάς Αττικής
Δεν έχω πάει ακόμα λόγο έλειψης χρημάτων. Αρχές Απριλίου θα πάω.
Καλησπέρα και Χριστός Ανέστη.
Πήγα στο συνεργείο και απλά μου φτιάξανε την κλειδαριά. Εδωσα 80ευρο και όξω απο την πόρτα.
Admin μπορείς να κλείσεις το topic.
Thanks
Νίκος