Προς τους διαχειριστές του φόρουμ:
To θέμα με τίτλο "Champions League", που ανέβασα μετά την μεγάλη νίκη της ΠΑΟΚΑΡΑΣ, με 20 περίπου σχόλια, το φαγε η μαύρη τρύπα; :shok:
Printable View
Προς τους διαχειριστές του φόρουμ:
To θέμα με τίτλο "Champions League", που ανέβασα μετά την μεγάλη νίκη της ΠΑΟΚΑΡΑΣ, με 20 περίπου σχόλια, το φαγε η μαύρη τρύπα; :shok:
απ οτι βλεπω εχουν χαθει και αλλα θεματα φιλε παοκτση.Οποτε κατι με τις εργασιες αναβαθμισης πρεπει να εγινε
Έγινε restart στο σύστημα. Δυστηχώς δεν μπόρεσαν να σωθούν όλα τα θέματα και τα posts. Μεγάλη ζημιά πάθαμε. Οι διαχειρηστές μας έκαναν ότι καλήτερο για να μην χαθεί τίποτα τις τελευταίες 2 μερες αλλά δεν ήταν δυνατόν. Προσπάθησαν σκληρά αλλά ο ασθενής απεβίωσε μερικώς.
Σιγά σιγά θα τα ξαναχτίσουμε όλα απο την αρχή
Λόγω ενός προβλήματος στη βάση δεδομένων κάναμε restore από back-up της 3ης Μαίου. Τα θέματα που έγιναν στο μεσοδιάστημα και λείπουν, υπάρχουν και θα προστεθούν σιγά-σιγά όλα! thumb
Μπαοκάρα!!!!!!!!!!! :thumbsup:
Άνοιξτο πάλι. Σήμερα το γιορτάζουμε!
ελα μωρε λες και θα δεις σεντονι στην Τουμπα??/:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
περνα τα θηρια:ranting2: στον 1ο προκριματικο και μετα εχει κι αλλο ........:ranting2:
παντως καλα του κανατε του "θειου",ετσι για να γελασουμε και λιγο
Aν και ολυμπιακος ειλικρινα το χαρηκα.Καλα να παθουμε τα ρεζιλια και μπραβο στον παοκ που ολη τη χρονια επαιξε μπαλαρα.Οχι σαν εμας κουτσα στραβα να βαλουμε ενα γκολ.Εγινα ολυμπιακος πριν την χρυση εποχη κοκκαλη γιατι επαιζε επιθετικο ποδοσφαιρο.Που ειναι αυτα.:thumbsdown:
Εγω θυμαμαι τι ειχα γραψει...................\\\\
Τωρα ο ταμ ταμης θα τρυπιετε με τα πιρουνια στο μαγαζι απο τα νευρα του...............:th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: :hystericalbs1:
Σκάνδαλο....να βαφτεί όλο το bmw fans μαύρο επιτέλους
Θα φανώ κακός αλλα πιο πολύ χάρηκα για την πατάτες των αρειανών με την Αεκ παρά με την νίκη του Παοκ.
Αντε γιατι τελευταία πολύ γλώσσα έβγαλαν......!!
Τουλαχιστον δεν θα μου λεει και ο γιος μου...'',μπαμπα νικησε παλι ο κοκκινος''.....Αμ δε που νικησε!!!:hystericalbs1: :hystericalbs1::thumbsup: :thumbsup:
Όχι, δεν έφαγε τίποτα η μαύρη τρύπα, έχουμε πάααααρα πολλά θρεντ, ποστ κλπ. που πρέπει να επαναφέρουμε και δυστυχώς παίρνει πολύ χρόνο διότι γίνεται με το χέρι και ένα ένα.
Λίγο υπομονή και κατανόηση και όλα θα γίνουν όπως πρέπει.
Σημείωση: Αν αυτό το θέμα ήταν για σήμερα ανοίξτε το πάλι και ξαναγράψτε, δυστυχώς δεν μπορώ να εγγυηθώ για το πότε θα το επαναφέρουμε.
Σας ευχαριστώ για την κατανόηση και την βοήθειά σας. :original:
Ο στέφανος είναι δάκτυλος των κέντρων της Αθήνας! ban ban ban
22.48 Έκπληκτοι οι τουρίστες που βρίσκονται στην αίθουσα αναμονής του "Μακεδονία" ρωτάνε απορημένοι: "Τι γίνεται;" και αναρωτιούνται: "Τόση αγάπη για μία ομάδα;"
Καλημέρα :D
Και ένα μηνυμα για να δείτε και το ΑVATAR μου (καιρό τώρα), που το έλεγα στον ΤΑΜ αλλά δεν ήθελε να ακούσει!!!
ΥΓ Ειχα βάλει στοιχηματάκι με τον δικό μου γιό (15ετών) -ειχε γίνει γαβρος στα νιάτα του!!, αλλά παλι δεν τήρησε τη συμφωνία να ξαναγίνει σοβαρός και ΠΑΟΚ - ε ρε ξύλο που του χρειάζεται !!:original:
ευτυχώς που οι 2 μικροί κατάλαβαν, και φοράν μπλουζάκι ΠΑΟΚ στο σχολείο χωρίς πρόβλημα σήμερα!!!!!!
Τους χρειάζεται και λίγη χολή...δεν κοιτάνε τα χάλια τους με τον Παοκ είχαν να κάνουν όλη την χρονιά.Και η ατάκα τους "εξαιτίας μας χασατε το πρωτάθλημα...χαχα" ,αυτό ήταν το ζόρι τους,τίποτα αλλο.
Τωρα για την "σκουλικότρυπα" εχεις δίκιο εκει μέσα θα τους πονέσει περισσότερο...!!!!
Ναι ρε.
ΠΑΟΚ.
παροτι ολυμπιακος και "βαμμένος" μαλιστα, θα ηθελα να πω οτι χαιρομαι ιδιαιτερα με την επιτυχια του παοκ.
μπραβο και παλι μπραβο, με καλη και διακριτικη δουλεια ηρθε η επιτυχια.
στη ζωη δεν γινεται να ειναι στην κορυφη παντα ενας. ουτε να κερδιζει, αν δεν ειναι καλυτερος, συνεχεια.
ουτε η βορεια ελλαδα να μην εχει εκπροσώπηση στις κορυφαιες διοργανωσεις, ή να μην παιρνει πρωταθληματα και κυπελλα.
πραγματικα χαιρομαι για την επιτυχια του παοκ, την αξιζε, διοτι ηταν καλυτερος.
και ευχομαι του χρονου να παρει και το πρωταθλημα. μετα απο τοσα χρονια η θεσσαλονικη ειναι αδικο να μην πανηγυριζει τιτλο.
οπωσδηποτε αγαπαω την ομαδα μου, αλλα δεν στεχωρηθηκα καθολου που εχασε.
αν δεν κερδιζε με το σπαθι της, θα ηταν αδικο και με τις φετεινες εμφανισεις δεν εδειξε οτι αξιζε καλυτερης τυχης.
Μπα;
Για δες, για δες.
Ευχαριστουμε κυριε μου.
Ειστε αντικειμενικοτατος.
σωστος ο stathis!
:thumbsup:
Σωστή και τεκμηριωμένη η άποψη του Στάθη.
Στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης αυτός ο ποδοσφαιρικός συγκεντρωτισμός που υπάρχει στην χώρα μας είναι άγνωστος.
Για να γίνω πιό σαφής η Ιταλία έχει και μιά Μίλαν, Ιντερ και Γιούβε.
Η Αγγλία έχει μιά Μάντζεστερ, Λίβερπουλ
Η Ισπανία μιά Μπάρτσα, Βαλένθια, Σεβίλλη
Η Πορτογαλία μιά Πόρτο
Η Γαλλία μια Λυών, Μασσαλία, Μπορντώ.
Η Γερμανία μιά Βέρντερ, Σάλκε, Αμβούργο
και λιγο χιουμορ, που ακουσα μολις τωρα...
τι κολωνια φορανε οι παοκτζηδες...?
Πές το ρε Στάθη, εσύ ξέρεις πιό είναι τομεγαλύτερο ντάτσουν;
https://www.bmwfans.gr/forum/images/...garisoir-1.jpg
:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
για να μην περαξηγηθω, δεν το υιοθετω, απλα το ακουσα και μου φανηκε αστειο...
Λοιπόν, και η δική μου απάντηση, το μεγαλύτερο ντάτσουν, είναι το γήπεδο του ΠΑΟΚ.
Ναι θελει μεγαλη καροτσα το ντατσουν, γιατι ειναι γεματο αγγουρια και ειναι πολλοι οι πελατες.
Λίγα λόγια για τα ντάτσουν.....https://www.youtube.com/watch?v=0ChgPtH2aOU
https://www.youtube.com/watch?v=3UUdKaBqJe8
ΜΠΑΝΑΝΑ....ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΙΚΕΦΑΛΗ!!!!
Ολα τα αλλα τα ακουω βερεσε........και μεσα στο ''ναο''*
*
Ναος= κοτετσι με κοτες ρατσας ''φραγκοκοτα''......:hystericalbs1::hyst ericalbs1::hystericalbs1::hystericalbs1:
https://img155.imageshack.us/img155/...osfilakiab.jpg
:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Τα μπουνιδια του τα εφαγε στο καραισκαη προχθες για τα καλα..
Ο γαυρος που θα ριξει μπουνιδια στων γκαρσια δε γεννηθηκε ακομη. Εμεις παντως και 9 θεση στο πρωταθλημα 30.000 ειμασταν, οι ολυμπιακοι προχτες ουτε 15000 δεν ηταν.ολοι με τον παοκ ασχολουνται γιατι? Η μονη ομαδα που εκανε κερκιδα στην 7 και πεταξε εξω τους ολυμπιακους ηταν ο παοκ,για να μαθαινουν οι νεοι και να μην ξεχνουν οι παλαιοι.
Ποιος ασχολειται με τον Παοκ?:th_Laie_67-1:
Μην μιλαμε για κοσμο γιατι δεν σας περνει..εμεις προχθες ημασταν με το ζορι 10.000 αλλα ειναι αλλοι οι λογοι και δυστηχως η ομαδα δεν πηγε καλα την χρονια που περασε...οταν κοβαμε εμεις 70.000 εισητηρια στο οακα εσεις κανατε συγκεντωσεις μπουγατσας..ασε ρε φιλε πεστα σε κανενα πιτσιρικα αυτα.
Οσο για τον Γκαρσια δεν εχω λογω να πω ψεμματα δες και το βιντεο και θα καταλαβεις..
https://www.youtube.com/watch?v=XGV6sdC6Tqo