Σημερα παρατήρησα διαρροή απο το αριστερό πιρούνι του gs.....
Ας ελπίσουμε οτι θα ειναι "αναίμακτο"..
Θα βαλω μια Φωτο απο το Νετ... Ακριβώς ίδια κατάσταση με αυτο που ειδα στο δικο μου...
Κυκλοφορω μεχρι να το φτιάξω , δευτερα-Τρίτη, η όχι;;
Printable View
Σημερα παρατήρησα διαρροή απο το αριστερό πιρούνι του gs.....
Ας ελπίσουμε οτι θα ειναι "αναίμακτο"..
Θα βαλω μια Φωτο απο το Νετ... Ακριβώς ίδια κατάσταση με αυτο που ειδα στο δικο μου...
Κυκλοφορω μεχρι να το φτιάξω , δευτερα-Τρίτη, η όχι;;
Ναι Γιάννη δεν ειναι τπτ αλλαγή τσιμούχες και λάδια και θα ειναι καινούριο το μπροστινό πάλι! Κυκλοφόρησε το άσο θες όπου θες δεν έχει κανένα πρόβλημα ούτε αυτο ούτε εσυ
Ουυυ ενθουσιασμένος ο φίλος όλο στην βόλτα και στα ταξίδια το έχει
χαχαχ μπλέξαμε με τα δίτροχα Νικοοο βρήκαμε άλλο τρυπιο κουμπαρα!!! αλλα και το αυτοκινητακι μου δεν το ξεχναω....... το βαζω μπρος μια φορα τον μηνα!!!! χαχαχα
Κυκλοφορείς μια χαρά .
Δεν είναι κάτι το σπουδαίο ,συμβαίνουν αυτά
Καλα ειναι να αλλαξεις και τις 2 τσιμουχες μια που θα μπεις στη διαδικασια και ναι μετα απο αυτο θα ειναι παλι σαν καινουριο.
Αυτά που φαίνονται εξω είναι οι "ξύστρες". Καθαρίζουν τα καλαμια από επικαθίσεις ώστε να προστατεύονται οι τσιμουχες που βρίσκονται ακριβώς από κάτω. Διαρροή λαδιού σημαίνει σταδιακη απώλεια απόσβεσης συμπίεσης ή επαναφοράς ή και των δυο, ανάλογα πως είναι κατασκευασμένο το πιρούνι. Όπως και να 'χει δεν υπάρχει πρόβλημα χρήσης της μηχανής για οσο χρειαστεί μέχρι να επισκευαστεί...
Αρχίσαμε την Επισκευη...thumb
.......
Η αιτία του κακού.....
Όλοι μαζι, να φυγω νωρίς....thumb
Γιαννη πόσα χλμ εχει το gs ?
Βασικά ρώτησα για να το μεταφέρω στο φιλαράκι μου με το gs για να το εχει στο νου του.
Καλά θυμόμουν οτι του εχεις πιει το αίμα :hystericalbs1:
Απο τότε με το προβλημα στην μεταδοση
!!!!:whistle:
Αυτο δεν ειναι σαν το αμαξι, ειναι εργαλειο καθημερινης χρησης...και οσο παλιωνει ειναι σαν το καλο κρασι.....γινεται καλυτεροthumb (αφου τα εχω αλλαξει ολα πανω του:original:)
Ειχα πριν το 1150 gs και εκεινο με συντροφεψε για αρκετα χρονια με ασφαλεια....και οταν ηρθε η ωρα του, παραχωρησε την θεση του στο καλυτερο....