Παιδια ξερει κανεις αν μπαινει χειροκινητο σασμαν σε bmw 330 του 2007 που εχει αυτοματο πανω? Και ποσο περιπου θα κοστισει?
Printable View
Παιδια ξερει κανεις αν μπαινει χειροκινητο σασμαν σε bmw 330 του 2007 που εχει αυτοματο πανω? Και ποσο περιπου θα κοστισει?
Μπαινει...Θες σασμαν με το πρωτο μισο του αξονα μεταδοσης,δισκο-πλατω-βολαν και οτι χρειαζεται στο εσωτερικο,μοχλο,κονσολα κτλ.....Κοστος οσο βρεις τ'ανταλλακτικα+οτι σου παρει ο μηχανικος σου εργασια....Ψαξιμο θελει
Αξιζει?? Εχω βρει ενα να αγορασω αλλα ειναι 4κινητο αυτοματο και δεν ξερω... Αν δεν υπαρχει συμπλεχτης να παιξεις λιγο... Δεν ξερω βεβαια αν με το αυτοματο γινεται παιχνιδι.. (σε λογικα πλαισια παντα!!)
Αφού είναι τετρακινητο...
Τα πολλά πολλά παιχνίδια τα ξεχνάς.
Με οποίο σασμαν.
Εχει μονιμη...
αν ειναι τετρακινητο ξεχνα το.....
δεν ειναι Subaru το BMW.............
Αααα!!! Δεν εχει επιλογη για κινηση στους 2 τροχους??? Και χωρις συμπλεχτη?? Αρα δεν στριβει με τιποτα....??
270 αλογα και δεν στριβει??
Τι εννοεις δε στριβει?
Στριβει μια χαρα. Παντηλικια δεν κανει.
Δεν πιστεύω να κάνεις το λάθος να μετατρέψεις το αυτοκίνητο από αυτόματο σε χειροκίνητο μόνο και μόνο για να κάνει μπάντες! !!!!!!!!!
https://www.youtube.com/watch?v=qGQSVNmsSBA
Παντηλίκια κάνουν και τα αυτόματα,ντριφτ πολύ δύσκολα ,αλλα τις μπάντες θα τις κάνεις.
Σε καμία περίπτωση 4κίνητο,έκτος και αν ειναι ιαπωνικό και συ ο τσουτσίγιας!
https://www.youtube.com/watch?v=iMtLu4zVQaY
Το εκλεισα!!! Θα το αφησω ετσι! Δεν θα το πειραξω.. Μονο θελω να του αλλαξω ενα τιμονι να το κανω smg!! Γινεται?? Τα φωτα σας σας παρακαλω....
Παντηλίκια κάνουν και τα αυτόματα,ντριφτ πολύ δύσκολα ,αλλα τις μπάντες θα τις κάνεις.
Σε καμία περίπτωση 4κίνητο,έκτος και αν ειναι ιαπωνικό και συ ο τσουτσίγιας!
Αυτο ομως ειναι 4χ4.....
Όταν έψαχνα κι εγώ το BMW μου είχα μπει σε μια 325iX. Φοβερή επιτάχυνση και κράτημα, αλλά το σκέφτηκα καλύτερα. BMW=πισωκίνηση=μπαντιλίκια/ντριφτ. Άμα ήθελα 4κίνητο, θα έπαιρνα SUBARU.
Καταλαβαινω τι λες αλλα πιστευω πως ολο και κατι θα κανει.. Εξαλλου δεν θελω να κανω ΤΑ τελα πραγματα.. Κανα μπαντιλικι σε καμια στροφη να φυγει λιγο ο κωλ○ς...
Ποσα χρήματα βρήκες το Σαζμαν ;;
Μολις το παρω στα χερια μου θα το ανεβασω!!
Για το τιμονι δεν ξερει καποιος ε?
Με το Scooby ομως αν κανεις μια διαδρομη 500 χλμ. και μετα την κανεις και με το BMW, θα νομιζεις οτι το BMW ειναι διαστημοπλοιο......
Εχω 325Χi Ε91 αυτοματο..... παντηλικια δεν κανει με τιποτα στο στεγνο ακομα και με τα ηλεκτρονικα σβηστα, σε γυαλι ασφαλτο με αδρανεια... απλα βγαζει μουτρα και μολις πατησεις γκαζι, μαζευει τα μουτρα και στριβει.
Σε χιονια και παγο..... ειναι αλλη συζητηση (με τα ηλεκτρονικα σβηστα παντα)...
https://www.youtube.com/watch?v=tri-X5-SyoA
325i 210 αλογα? Αυτο ειναι 270 πιστευω πως κατι θα γινεται... κι ενα απλο προγραμματακι επανω παει κοντα 300... (ή λεω βλακειες?)
Για να κανει παντιλικια το 4κινητο παιζει ρολο και η κατανομη της μεταδοσης Παναγιωτη...Πχ τα Sierra me 34-66% μπρος-πισω,παντιλικωνανε ευκολα....Τα περισσοτερα Γερμανικα 4κινητα πλην της Porsche δινουν 50-50 ενω και το στησιμο τους ειναι καθαρα υποστροφικο....Οποτε μπαινοντας στη στροφη,η αδρανεια θα σε υποστρεψει....Θα δωσεις γκαζι,θα υποστρεψει παλι,δεν εχεις και μπλοκε=χειροτερη υποστροφη....Τελικα αν το κανιβαλισεις και δεν αγορασεις οικοπεδακι στα περιξ,μπορει και να κανεις κανα παντιλικι.....Ποιος ο λογος να κανεις κατι τετοιο σ'ενα οικογενειακο αμαξι 1.5 τονου??Παρτο πισωκινητο,βαλτου κι ενα μπλοκε και ειναι η χαρα του ανησυχου οικογενειαρχη....
Γραψε λαθος!! Το τσεκαρα και ειναι αλλιως απο οτι μου ειπε αυτος.. Καταρχην ειναι diesel! Οποτε ειναι 231 αλογα και τουρμπο.. Αλλα στην Ελλαδα 4κινητο εχει ερθει μονο με βενζινη.. Επειδη ειναι εισαγωγης παιζει να εχει βγει διαφορετικα στην Γερμανια?? (Χαχα μακαρι να ειναι πισωκουνα...)
αρα μιλας για 330d Xi .......
εχει και στην Ελλαδα τετοια αλλα λιγα.
α) οτι γραφει Χi ειναι τετρακινητο !
β) παλι δεν υπαρχει προγραμμα για αυτο. Μονο παραλληλος εγκεφαλος.
πας να παρεις αυτοκινητο και δεν ξερεις ουτε τι αυτοκινητο πηρες ουτε τι ειναι αυτο που πηρες ?
Εγραψα στην αρχη οτι ειναι πετρελαιο!! Και τετρακινητο!! Απλα οσον αφορα την 4κινηση μπερδευτηκα.....
330xd.
Νομίζω ότι κανονικά έχει έρθει.
Είναι ένα τέτοιο που το βλέπω τακτικά.
Με ελληνικα νούμερα.
92άρι νομίζω είναι αυτό που ανέφερα.
Είμαι σχεδόν σίγουρος.
Τες πα.
Κάτσε τώρα να δεις τι θα σου ρθει κ βλέπουμε..
Βρηκα αυτο.. μαλλον εχεις δικιο..
https://www.zeperfs.com/en/fiche3588...-coupe-e92.htm
E91 ειναι Touring
Οτι καροτσα και να ειναι, αν ειναι 330Xd ειναι 6κυλινδρο diesel turbo 231 αλογα και τετρακινητο (οπου Χ = Χdrive τετρακινηση)
μπορει να ειναι κατι τετοιο...thumb
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/5548139/
αμαξαρα ροπες - κρατημα - αυτοματο
Δεν το πηρα τελικα.. Η αγγελια ηταν μουφα.. μου ζητησε 500¤ προκαταβολικα σε εναν λογαριασμο για να ξεκινησει να ερθει να δω το αμαξι.. Φυσικα και δεν εδωσα ΤΙΠΟΤΑ!! Του ειπα αν θελει να ανεβασουμε την τιμη κι ολα κομπλε! Ειπε οτι ξεκιναει, κι οσο τον ειδατε εσεις τον ειδα κι εγω.. Τα τηλεφωνα του ειναι κλειστα.. Προσοχη μαγκες υπαρχουν πολλα λαμογια....