https://www.bmw.gr/gr/el/newvehicles...oom/index.html
https://www.mercedes-benz.gr/content...176.flash.html
επειδη ερχετε ενα νεο μελος :thumbsup::thumbsup::thumbsup: θα ηθελα τα υπερ και τα κατα για αυτα τα 2... γνωμες ολες ευπροσδεκτες!
Printable View
https://www.bmw.gr/gr/el/newvehicles...oom/index.html
https://www.mercedes-benz.gr/content...176.flash.html
επειδη ερχετε ενα νεο μελος :thumbsup::thumbsup::thumbsup: θα ηθελα τα υπερ και τα κατα για αυτα τα 2... γνωμες ολες ευπροσδεκτες!
Κράτησε το aygo....
Σοβαρά πάντως ανάμεσα στα δυο προφανώς θα προτιμούσα τη σειρά 1. Οποίος πει το αντίθετο θα γίνει ban πιστεύω. Η 1 έχει πιο σπορτίφ χαρακτήρα ενώ η A μου άρεσε η θέση οδήγησης που είναι πιο ψηλά.
Στις επιλογές σου βάλε το Hyundai i30. Έξι χρόνια εγγύηση, άριστο εσωτερικό ποιοτικά , μεγάλοι χώροι. Μεγάλο + τα 10χιλ ρέστα σε σύγκριση με τα αλλά 2.
Για γυναίκα ,παιδιά , καρότσια εμετούς στα καθίσματα και ότι άλλο είναι μια χαρά αμάξι.
Αν και bmwδακιας μπορω να πω οτι μαρεσει και το mercedes. Αν θα επαιρνα καποιο θα προτιμουσα να ειναι m pack και AMG αντιστοιχα αλλιως τα θεωρω ψιλοασχημουτσικα. Επισης ενα συν στην bmw λογω πισω κινησης.
Με το καλο να ερθει το νεο μελος !!!!
Μιας και ολες οι γνωμες ειναι ευπροσδεκτες, προτιμω το bmw, χωρις να εχω οδηγησει το μερσεντε (το bmw το εχω οδηγησει πολυ)
Αν ο κυριος λογος για αγορα αυτοκινητου ειναι η ελευση του νεου μελους, εγω προσωπικως σαν Ντινος, δεν θα επαιρνα κανενα απο αυτα, αλλα καποιο ποιο μεγαλο
bmw 1.το αλλο το εχω οδηγησει και ειναι σαν να οδηγεις hundai.βαρκα ακριβη
Έχοντας οδηγήσει όλα τα Α σε όλες τις εκδόσεις (από A1.4 εως A210amg) και από άσσους μόνο τον 116 (τον παλιό με τα 115Hp):
Οδηγικά όλα τα παλιά αλφάκια ήταν απλά ανύπαρκτα/αδιάφορα αλλά ήταν ότι πρέπει για μεταφορικές ανάγκες πόλης. Το τρέχον μοντέλο, είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον για μερσεντέ μιλώντας - (ειδικά με amg πακέτο) και το θεωρώ πανέμορφο, επιπλεόν έχει κ καλούς χώρους.
Ο άσσος του παρελθόντος ήταν ένα πολύ ενδιαφέρον αμάξι οδηγικά, όμορφο, με ανύπαρκτους χώρους. Ο κάρεντ άσσος είναι ο κουασιμόδος της αυτοκίνησης και σώζεται μόνο με Μ πακ (κ καλά). Δεν τον έχω οδηγήσει αλλά σίγουρα είναι πολύ καλός και έχει ελαφρώς καλύτερους χώρους από τον απερχόμενο.
Συνοψίζοντας, αν μιλούσαμε για τα παλιά μοντέλα, θα άξιζε να θυσιάσεις την χρηστικότητα της Α για το ολοκληρωμένο πακέτο που προσέφερε ο τότε άσσος - παρά την ανυπαρξία χώρων.
Τώρα όμως που η τράπουλα έχει ανακατευτεί αλλιώς, θα σου έλεγα να τα δεις από κοντά και τα δύο διότι και τα δύο είναι πολύ αξιόλογα σε όλες τις εκδόσεις.
Ετοιμαζομουν για thanks, μεχρι που διαβασα το οτι ο ασσος ειναι ο κουασιμοδος της αυτοκινησης.
Θλιβομαι πραγματικα με τετοια τσιτατα, ειδικα σε φωλια φιλων της φιρμας.
:th_Laie_67-1:
Περαν της πλακας, προσωπικως ο καινουργιος (F20/21) ασσος μου αρεσει παρα πολυ. thumb
Ομορφο το Mercedes...
εχεις απολυτο δικιο νομιζω η τελευταια κουβεντα θα ειναι στο τεστ ντραιβ ελα ομως που η μερσεντα εχει πολυ καλο αντιπροσωπο εδω και η μαμα μπουμπου εχει ενα μαγαζι αδειο εντελος χωρις τπτ μεσα εκτος απο σκονη αφου πολλες φορες νομιζω οτι εκλεισε το μαγαζι! κριμα και ηθελα να το βολταρω το καινουριο... πηγαμε να ρωτησουμε εκει και ο τυπος ηταν κουκουρουκου μονο που δεν μας ειπε δεστε το απο το σπιτι σας ιντερνετ δεν εχετε? κριμα....
Mercedes για εμένα.
Γενικά τα καινούργια σχέδια της merc είναι πολύ μπροστά..
σχεδιαστικά η bmw μας έχασε το παιχνίδι αυτή την φορά.
η GLA φεύγει πολύ σε λεφτά??
δεν βλέπεις και αυτή?
τα ΜΒ ειναι ποιο μαλακά και ποιο άνετα στην οδήγηση αλλά και ποιο χαλαρά αν γίνομαι κατανοητός , ο άσσος ειναι η χρυσή τομή πολύ καλή ποιότητα καλύτερος κινητήρασ φρένα και τιμόνι , η ΝΒ είναι ποιο άνετη στο εσωτερικό . απο εμφάνιση ειναι υποκειμενικό ποιο αρέσει στον καθένα. Σε κόστος συντήρησης τα ίδια ειναι . βεβαια η BMW έχει και την πισω κίνηση που όσο και αν σου φαίνεται παράξενο είναι προσον.
οταν κοιταγα τον άσσο είδα και την Α180 και με την μία πήρα τον άσσο και δεν το μετάνιωσα ακομα και μετά απο 18 μηνεσ που το έχω
Το επομενο αυτοκίνητο όταν δώσω την c180 θα ειναι BMW f30 diesel
Παρε ενα M3 e30
Καλημερα σε ολους!
το μερσεντε (το 1,5 πετρελαιο) εχει τον ιδιο κινητηρα με το ρενω κλιο και νισαν κασκαι.
Οχι οτι ειναι απαραιτητα κακο δλδ, απλως δεν ειναι της μερσεντες, αλλα της ρενω
φιλε θα σου πω το εξης.οδηγησα σχεδον ολα τα ενδιαφεροντα αυτοκινητα αυτης της κατηγοριας...η αποψη μου ειναι η εξης:
ο ασσος ειναι το καλυτερο αυτοκινητο αν εξαιρεσεις το υποκειμενικο της σχεδιασης αλλα για την γυναικα ειναι μια χαρα.
το μερτσεντες οπως σου ειπαν δεν εχει δικο του κινητηρα φτιαχνεται ουγγαρια και για μενα ειναι το χειροτερο ολων οδηγικα.εχει επισης πολυ κλειστοφοβικη τετραγωνη καμπινα.δοκιμασε το και θα δεις,ειναι καλυτερο το χιουνται.δεν ειναι μεταλλο μερκ αν ειχες ποτε,καμμια σχεση με τα πιο πανω μοντελλα της.σχεδιαστικα ειναι ωραιο,μονο αυτο.το δευτερο καλυτερο ειναι για μενα το γκολφ.ειναι πραγματικα πολυ καλο αυτοκινητο οδηγικα.
τριτο το βολβο το 40 και αν το παρεις ντιζελ και κρος με χωρους απαιχτο.ειχαμε να δουμε καλο αυτοκινητο απο βολβο πολλα χρονια.
τεταρτο το αουντι γιατι δεν εχει τιποτα καλυτερο απο το γκολφ ακτος εξωτερικων και κοστιζει αρκετα περισοτερα.
τελος το μερκ.
δεν βαζω την τζουλια γιατι δεν εχω εμπιστισυνη στα ηλεκρολογικα του και δεν μου αρεσε εσωτερικα η ποιοτητα κατασκευης αλλα και σχεδιασης.εξωτερικα ειναι κουκλα.η αποψη μου ειναι μην παρεις το μερκ,τζαμπα λεφτα.αν επαιρνες την c φυγε με τα χιλια ειναι πολυ καλο.
Φιλε, για να απαντησω σοβαρα τωρα ( :) ) σκεψου μονο οτι σε λιγο ολα θα ειναι υβριδικα.
Αν αγορασεις καινουργιο ετοιμασου για μεγαλο χασιμο οταν το πουλησεις.
Δωστε οσο λιγοτερα γινεται για να χασετε λιγοτερα.
Εαν σας περισσευουν και ειστε πολυ καλα οικονομικα, να εχεις στο νου σου οτι η απαξιωση στα μερσεντες ειναι μικροτερη. Νομιζω θα πουληθει ευκολοτερα και σε καλυτερη τιμη.
Ευχομαι ολοψυχα οτι και αν αγορασετε να το χαρειτε.
(στη θεση σας θα αγοραζα καλομεταχειρισμενο sportscoupe merc 1.8 με πανοραμικη ανοιχτοχρωμο εσωτερικο δερμα κλπ )
Δεν ξερω, ποιανου κινητηρα εχει το μπεμβε ?
PSA γκρουπ μου φαίνεται είναι όλα.
Ο κινητηρας ειναι της bmw σε μεγαλη αναλογια. (Τεχνολογια μεταβλητου χρονισμου, καδενα κλπ)